šipek komentáře u knih
Dávám čtyři hvězdičky. Očekával jsem od této knihy více, spíše hororové scény než krimi.
Dávám pět hvězdiček super kniha opět vynikající Baldacci. Doporučuji přečíst napínavá a stále záživná kniha.
Tuto autorku detektivních knížek mám moc rád, opět mě Karin nezklamala.
Tak jsem se této knihy obával,že mě nezaujme ale byl jsem mile překvapen. Tato kniha se mi líbila více jako V lesích od této autorky.
Tak popravdě řečeno jsem rád, že je tato kniha za mnou. Mé první setkání s DEXTREM a myslím , že poslední. Ničím mě tato kniha nenadchla. Obdivuji se , že jsem jí vubec dočetl.
tak četl jsem celkem dost kriminálních knížek,ale tato kniha je zdaleka nejslabší. Jednoduchý děj, žádné zvraty nic.
Tak se mi do čtení této knihy moc nechtělo , nemám rád válečnou tematiku. Kniha mě velmi překvapila výborné čtení , prostě skvělý JO NESBO..
krásná a čtivá kriminálka,nečekáná a překvapivá rozuzlení
dávám pět hvězdiček, přečteno jedním dechem má to spád a stále se něco děje ani se nechce od této knihy odcházet.
tato autorka patří k mým oblíbeným a vždy se těším na další knihu. I když tato dedektivka byla asi nejhorší z již přečtených knih od této spisovatelky. Pomalý a zdlouhavý začátek knihy.
Čím vice knížek jsem přečetl od tohoto autora , tím se mi více líbí.
tak asi zatím nejslabší kniha od této autorky,jinak je to má oblíbená spisovatelka,ale nějak mě tato kniha nenadchla.