šipek komentáře u knih
Mé první setkání s touto spisovatelkou. Až na ta jména dobrá detektivka. Určitě vyhledám další knihu od této autorky, krásně se četla.
Hrozně zdlouhavé a ty internetové debaty neberou konce.Čekal jsem daleko více od této knihy.
Zatím nejlepší kniha od tohoto autora. perfektně srozumitelně napsáno
Mé první setkání s tímto spisovatelem a určitě ne poslední, těším se na další setkání s Jackem Reacherem. Doporučuji
Dávám pět hvězdiček opět vynikající kriminálka od této autorky děsivých kriminálních zápletek.
Něco jiného než jsem zviklý od Baldacciho,doporučuji přečíst.
Mé první setkání s touto spisovatelkou a určitě ne poslední.Vynikající kriminálka,napínavé až děsivé čteno jedním dechem.Již objednávám další knihu.
Dávám pět hvězdiček,opět vynikající Deaver,čteno jedním dechem,nečekané rozuzlení. Jediná výtka hrozně malá písmenka v knize vydána v roce 2002.
Klasický Morrell opět vynikající.Přečetl jsem všechny tři díly - napětí,zápletka,strhující děj
Vynikající detektivka , není co vytknout .Již se těším na další knihu od této spisovatelky.Má druhá kniha od této autorky.Nyní jsem si přidal tuto spisovatelku do oblíbených
Má třetí kniha od tohoto autora a opět vynikající, strhující děj , zajímavá zápletka.