sirojezkin komentáře u knih
Kniha se mi líbila. Připodobnila bych to k Danu Brownovi - tam také pátrá profesor. Moc se mi líbí, že na to jdou vědecky. Bylo to napínavé a velice zajímavé. Zase jednou něco jiného.
Chvílemi dost vtipné, až jsem se smála nahlas, ale jinak zdlouhavé a nezáživné.
Na tuto sérii jsem přišla úplnou náhodou a jsem za to moc ráda. Strašně se mi to líbí. Je to příjemné čtení z irského venkova, kde vítězí zdravý selský rozum nad chladnou vědou a pravidly.
Moc se mi to líbilo, i když asi bych takto cestovat nechtěla. Rozhodně nelituji, že jsem tam nikdy nebyla a určitě tam nepojedu. Dík Ládíku, žes to za nás všechny udělal.
Tedy na to jak o té knize všichni básní - podle mně průměr, určitě jsem četla na toto téma lepší.
Tuto knihu jsem četla už kdysi dávno na střední, ale nikdy na ni nezapomenu. Teď se mi to vybavilo kvůli Čtenářské výzvě. Skvělý nápad, výborně zpracováno, ale mám takový pocit, že jsem si na konci nebyla jistá, jak to vlastně dopadlo. Asi si to budu muset přečíst znovu.
Nebylo to špatné. Kniha se četla dobře. Mrazivý thriller v upoutávce neznamená, že vás bude mrazit po těle při čtení, nýbrž že se to odehrává v krajině, kde je velký mráz :).
Nádherná a smutná kniha. Přiznám se, že slzička ukápla. Prosím čtěte ! Všichni bychom měli znát tuto minulost a nikdy na ni nesmíme zapomenout ! Věřím, že po přečtení této knihy dlouho nezapomenete. Toto se už nikdy nesmí stát !
Velice vtipné a čtivé. Přečteno za 1 den. Připomínalo mi to Adriana Molea.
Tato kniha pro mně byla první od Palahniuka a moc se mi líbila. Mám ráda zvláštní knihy a tato mi moc připomínala Kerouaca a beatniky. Neví, třeba se pletu, ale je to můj názor.
Kniha se mi nelíbila, stejně jako 1. díl nic moc. Vůbec jsem se nemohla začíst a soustředit se. Často jsem se musela vracet. Mám silné podezření, že je to tím překladem. Příliš mnoho různých druhů přívlastků - asi abychom se lépe vžili do děje, ale já jsem se v tom naprosto ztratila !
Super !!! Výborná sci-fi. Milujeme to.
Dokonalé stopy jsem přečetla celkem rychle. Líbilo se mi to, ale je to taková oddychovka. Musím říci, že komentář sepisuji až po měsíci od přečtení a vůbec jsem si nepamatovala o čem to bylo, musela jsem se jít podívat a oživit si to. Tato kniha ve mně nezanechala vůbec žádné stopy. Škoda, četla se dobře.
Všechny knihy od Murakamiho se mi velice líbily a tuto nevyjímaje. Kam ten člověk na ty nápady chodí. Opět trochu fantasmagorie, ale krásná a napínavá. Člověk se také dozví hodně nových informací ze světa hudby , literatury a historie. Opravdu to není ztráta času !
nenechte se odradit příšerným obrázkem na přebalu ! Vůbec se k té knize nehodí. Obalte ji do novin a čtěte! Je skvělá, opravdu jako Sherlock Holmes - možná lepší. Absolutní změna po knihách, které člověk v posledních letech četl. Napínavé, čtivé. Škoda, že autor toho nenapsal vic :( Doporučuji !
Po přečtení této knihy mám v sobě určitou roztřesenost. Jsem ráda, že naše děti chodí do obyčejných českých škol, i když stát se může cokoli, kdekoli... Mám dceru skoro v tomto věku a proto mě toto téma zaujalo, ale raději jsem to číst neměla. Asi mě to bude ještě dlouho strašit. Kniha byla napínavá a nemohla jsem se odtrhnout. Dokonce jsem si v práci vzala volno, že budu mýt okna a hádejte co jsem dělala ? :)
Kniha byla velice pěkná, bohužel spíše pro muže. Odehrává se tam příliš bojů.