sirojezkin komentáře u knih
Mám takový neodbytný pocit, že jsem teď knihu četla už podruhé, ale to je u mě normální. Ovšem vůbec to nevadilo, protože je bezvadná, jen škoda, že je kniha tak útlá - klidně bych četla dál.
Do všech děl autorky jsem se doslova zamilovala. Každá je úplně jiná. Tato kniha je velice odvážná.
Autor touto knihou vyjadřuje podporu uprchlíkům. Především celoplošné ilustrace s pár veršů. Přečteno za 10 min. Dojemné.
pět jedna ze skvělých dystopií. Moc se mi to líbilo. Kupodivu velice aktuální, i když vyšla 2014. Možná, že jsme od takového světa nebyli daleko?
Jedna z nejlepších knih co jsem kdy četla - vy určitě také :)
Ten příběh se líbil moc. Je o lásce k divoké přírodě. Všem kdo mají rádi dobrodružství doporučuji.
Napínavé a trochu strašidelné. Konec byl dojemný. Doporučuji
Za mě zajímavý námět, ale horší styl psaní a to mi zkazilo celkový dojem.
I když kniha není určena primárně pro moji věkovou skupinu, tak já tyto knihy miluji ! Rychle přečteno, napínavé. Už se těším na další díl !
Opět nádherné, zase jsem si pobrečela. Události, konflikty a život v Afghánistánu je tak těžký. Ani si to neumíme představit. Nechtěla bych tam v žádném případě žít jako žena. Celý svět by měl tuto knihu povinně číst !
Nádherný dojemný příběh dvou chlapců na pozadí války v Afghánistánu. dost jsem si pobrečela.
Právě jsem dočetla skvělou fantasy knihu. Absolutně jsem se nemohla odtrhnout. Moc mě mrzí, že jsem si v knihovně nepůjčila hned alespoň 2 díly - teď musím vydržet, ale nevím nevím. Doporučuji všem !
Měla jsem obavy, jestli kniha bude tak dobrá, jako předchozí knihy. Byla ještě lepší ! Pěkně se četla. Tento styl psaní je mi bližší.
Moc se mi to líbilo. Milostný román, Romantické, ale přála jsem si, aby to mělo lepší konec.
Poučný román o epidemii neštovic a expedici, které se účastnila i vyjimečná žena, hlavní hrdinka knihy. Je to historie, kterou by měl určitě každý znát. Krásně napsáno.