smejkalova.m komentáře u knih
Tak tohle mi opravdu nesedlo, nemohla jsem do příběhu ponořit, poprvé v životě jsem si raději stáhla audioknihu .
Příjemná oddechovka :-) Stejně jako první díl, Božský bastard, byla tato kniha super :-)) těším se na trojku :)
Skvela knizka, muzu jen doporucit. Clovek se u toho pobavi =))
Skvělá kniha. Původně se mi do ní moc nechtělo, ale jsem ráda, že jsem se do ní pustila :)
Kniha patří do mé povinné četby, ale myslím si, že každému by prospělo si ji přečíst,..
skvělá kniha. Byla mi doporučena a měla jsem ji za pár hodin přečtenou. :)
Rozjezd trochu pomalejší, trochu se to táhlo, pak to pomalu nabralo "grády", zhruba tak od půlky knihy mě to bavilo víc. Jane ignorantský přítel tam byl za mě totálně zbytečná postava. Co se týká Valerie a hraběnky, tušila jsem, že to takhle dopadne. Trochu mi tam chyběla druhá návštěva Valerie u nové rodiny, děj se zaměřil pak už jen na Itálii. Za mě příjemná oddechovka.
Děj ubíhal rychle, líbí se mi u Sandry prolínání minulosti a přítomnosti. Konec s tím jménem jsem si musela přečíst 2x, nejdřív jsem myslela, že tam je chyba, ale pak mi to došlo.. :)
Tahle kniha mě moc nebavila, hlavně ty rozhovory mi prostě nesedly.
Oproti jedničce jsem si už větěinu příběhů pamatovala. Rozhovory na konci knihy super.
Mně se kniha líbila. Některé příběhy si už ani nepamatuji, takže to pro mě bylo jako bych je slyšela (četla) prvně. Rozhovory na konci super bonus, hlavně první dva.
Krásný příběh, přečetla jsem na jeden zátah. Zápisník jedné lásky pro mě tolik čtivý nebyl, proto jsem se do pokračování moc nehrnula ale tohle bylo úplně jinde. :)
Jednička se mi hodně líbila, až mě to překvapilo :D ale tohle slabý průměr teda..
Nenadchne, ani neurazí.. Konec takový zvláštní, přišlo mi to takové rychle utnuté ;)
Zajímavá knížka, docela jsem se obávala té tématiky, ale nakonec to bylo super. Těším se na další knihy od autorky.
Taková oddechovka, která nenadchne ale ani neurazí. Bylo to možná trochu víc překombinované, hlavně ten konec ale četlo se to dobře.
Dlouho jsem se nemohla ponořit do děje a nijak extra mě to nezasáhlo. Zbylé knihy od autorky jsou skvělé ale tahle se za mě nepovedla... tak 2.5 hvězdičky.
Moc se mi líbila ♥ Celkově ta série je skvělá, moc se mi do Deset malých nadechnutí nechtělo, ale teď už jedu 3. díl a je to super :)