smejkalova.m smejkalova.m komentáře u knih

Rozmarné léto Rozmarné léto Vladislav Vančura

Tak tohle mi opravdu nesedlo, nemohla jsem do příběhu ponořit, poprvé v životě jsem si raději stáhla audioknihu .

31.08.2014 1 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Příjemná oddechovka :-) Stejně jako první díl, Božský bastard, byla tato kniha super :-)) těším se na trojku :)

31.08.2014 5 z 5

Zmatené Zmatené Sara Shepard

skvělá :) těším se na další díl :3

16.08.2014 5 z 5

Kecy mýho fotra Kecy mýho fotra Justin Halpern

Skvela knizka, muzu jen doporucit. Clovek se u toho pobavi =))

21.07.2014 5 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Skvělá kniha. Původně se mi do ní moc nechtělo, ale jsem ráda, že jsem se do ní pustila :)

12.07.2014 3 z 5

Bojíš se tmy? Bojíš se tmy? Sidney Sheldon

opravdu skvělá kniha :-) mohu jen doporučit

08.07.2014 5 z 5

Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou Arnošt Lustig

Kniha patří do mé povinné četby, ale myslím si, že každému by prospělo si ji přečíst,..

24.06.2014 4 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

skvělá kniha. Byla mi doporučena a měla jsem ji za pár hodin přečtenou. :)

17.06.2014 5 z 5

Dražba Dražba Danielle Steel

Rozjezd trochu pomalejší, trochu se to táhlo, pak to pomalu nabralo "grády", zhruba tak od půlky knihy mě to bavilo víc. Jane ignorantský přítel tam byl za mě totálně zbytečná postava. Co se týká Valerie a hraběnky, tušila jsem, že to takhle dopadne. Trochu mi tam chyběla druhá návštěva Valerie u nové rodiny, děj se zaměřil pak už jen na Itálii. Za mě příjemná oddechovka.

22.08.2024 4 z 5

Svědkyně Svědkyně Sandra Brown

Děj ubíhal rychle, líbí se mi u Sandry prolínání minulosti a přítomnosti. Konec s tím jménem jsem si musela přečíst 2x, nejdřív jsem myslela, že tam je chyba, ale pak mi to došlo.. :)

16.08.2024 5 z 5

Ženy zločinu Ženy zločinu Lucie Bechynková

Tahle kniha mě moc nebavila, hlavně ty rozhovory mi prostě nesedly.

10.08.2024 3 z 5

Opravdové zločiny 2 Opravdové zločiny 2 Lucie Bechynková

Oproti jedničce jsem si už větěinu příběhů pamatovala. Rozhovory na konci knihy super.

10.08.2024 4 z 5

Opravdové zločiny Opravdové zločiny Lucie Bechynková

Mně se kniha líbila. Některé příběhy si už ani nepamatuji, takže to pro mě bylo jako bych je slyšela (četla) prvně. Rozhovory na konci super bonus, hlavně první dva.

22.07.2024 4 z 5

Svatba Svatba Nicholas Sparks

Krásný příběh, přečetla jsem na jeden zátah. Zápisník jedné lásky pro mě tolik čtivý nebyl, proto jsem se do pokračování moc nehrnula ale tohle bylo úplně jinde. :)

02.06.2024 5 z 5

Moje (tak trochu) fingovaná svatba Moje (tak trochu) fingovaná svatba Penelope Bloom

Jednička se mi hodně líbila, až mě to překvapilo :D ale tohle slabý průměr teda..

15.09.2023 3 z 5

Věrný čtenář Věrný čtenář Max Seeck

Nenadchne, ani neurazí.. Konec takový zvláštní, přišlo mi to takové rychle utnuté ;)

24.10.2021 4 z 5

Dědictví minulosti Dědictví minulosti Barbara Erskine

Zajímavá knížka, docela jsem se obávala té tématiky, ale nakonec to bylo super. Těším se na další knihy od autorky.

21.09.2019 5 z 5

Sestry Sestry Curtis Sittenfeld

Taková oddechovka, která nenadchne ale ani neurazí. Bylo to možná trochu víc překombinované, hlavně ten konec ale četlo se to dobře.

12.09.2019 4 z 5

Jako led Jako led J. Lynn (p)

Dlouho jsem se nemohla ponořit do děje a nijak extra mě to nezasáhlo. Zbylé knihy od autorky jsou skvělé ale tahle se za mě nepovedla... tak 2.5 hvězdičky.

01.02.2019 3 z 5

Jedna malá lež Jedna malá lež Kathleen A. Tucker

Moc se mi líbila ♥ Celkově ta série je skvělá, moc se mi do Deset malých nadechnutí nechtělo, ale teď už jedu 3. díl a je to super :)

19.01.2019 5 z 5