Smiley96 komentáře u knih
Bohužel velké zklamání... Dvě hvězdy a to se ještě musím přemáhat, ještě že obálky knih jsou krásně zpracované. Musím podotknout, že z celé série se mi líbil první díl. Druhý díl byl ještě snesitelný, dejme tomu, ale třetí díl už bylo plýtvání papírem. Škoda, knihy půjdou do světa.
Opět zajímavý Johnovo příběh, bohužel velmi předvídatelný... Vadilo mi, že se v knize opakují záležitosti z knihy první (Nejsem sériový vrah). Úplně špatné to nebylo, hodnocení tak 4,5 * Vadil mi trochu styl jakým byla kniha napsána. (Nemám ráda hodně se opakující JEŽ, JÍMŽ, JENŽ...atd) Když je to potom v skoro každé větě, čtenář by nejradši s knihou praštil o zeď :D Ale určitě se ke knize vrátím.
Kniha nebyla špatná, ale první díl byl mnohem, mnohem lepší. U tohoto druhého dílu jsem si myslela, že tam bude více o tom jarmarku (třeba o těch lidech - Vousatá žena, Hadí žena, apod. o jejich osudech - na základě fotek), ale příběh mi nepřišel tak promyšlený jako v první knize. A bohužel na můj vkus příliš postav, čtenář snadno ztrácí přehled, kdo je kdo a to mě osobně na knihách hodně vadí. Jinak až u nás vyjde třetí díl (jestli tady bude v eng je to jako Catacomb), ráda si ho přečtu také.
*SPOILER* Jambo všem, po přečtení této knihy mám pocit jako bych v té Africe byla malým ptáčkem, který kdesi v afrických vodách sedí hrochovi na zádech a všechno to pozoruje, a všechny strasti i slasti prožívala s Dominicem a Janie s nima. Kniha je skvělá, trochu mi připomínala film Krokodýl Dundee, skvělá zápletka, prostě to nemělo chybu. A pokud po přečtení této knihy jste šťastní Vy, jsem šťastná i já. Asante :)
Tak já nevím jestli se mám smát nebo brečet nad touto mini knížkou :/ Ilustrace a zpracování knížky je moc hezké, ale obsah jako takový nestojí za nic... A pomlouvat originál Brama Stokera Drákulu, je podle mě vrchol drzosti. :( Knížku mám spíš jen na okrasu kvůli obálce do svého Upírlendu, tím svůj účel dokonale plní.
Tohle byl můj první dívčí román,který mi jako puberťačce darovala mamka a moc se mi líbil.
To byla, ale šílená ženská... Velmi zajímavý příběh, pouze mi vadilo příliš postav, často jsem se ztrácela v tom kdo je kdo...
Snad jen dvě slova - SKVĚLÁ KNIHA - úžasné počtení, byla jsem skoro převtělená do Duncana a byla stejně natěšena jako on na další pokračování Timova příběhu. Konec mě úplně odrovnal, Knihu jsem zhltla za jeden den.
Opravdu podivuhodný příběh, líbil se mi. Kniha ve Vás zanechá takový zvláštní dojem o kterém ještě dlouho přemýšlíte.
Kniha je super, čtivá a vtipná, jen mi přišlo, že je toho hrozně moc najednou do prvního dílu. Každopádně půjdu do dalších dílů.
Theo Cray je sympaťák od samého začátku. První tři díly jsem úplně hltala, ale tentokrát to byla slabota. Koukej se sebrat Theo a ať to má příště pořádný grády.
Theo opet nezklamal. Zase se s vervou a svym vtipem pustil do boje. A tentokrat s virem? Paradne nacasovana cetba k momentalni situaci kolem nas vsech. Mozna bych odpustila az presprilis odbornosti. V teto knize se s nimi roztrhl pytel. No kazdopadne, tesim se na dalsi, ten otevreny konec me nadchnul.
Začátek trochu lepší než Duch domu Ashburnů, ale prostě nemělo to nový nápad. Hrdina sice muž, ale... Zase bez práce, skoro bez peněz, zase kočka v baráku. Další knihu už radši ani číst nebudu, když vím, že mě nečeká nic nového. Škoda...
Něco tomu chybělo, hodně tomu chybělo. Hodně předvídatelné počtení, konec není takový boom, osobně mi přišel zbytečně v podstatě o ničem. Člověk má pocit, že už už se dozví co se stalo a nic. Nebo jsem to snad přehlédla? Čte se dobře o tom žádná, ale Kříďák byl lepší.
Lepší průměr, některé povídky byly pěkné, některé se mi až tak nelíbily. Ale jako doplnění série Sirotčince je to hezká knížka. A pozitivum: Nádherné ilustrace knihy
Stěží jsem se přelouskala do půlky knihy a přišlo mi to prostě nudný. A to mám téma psychiatrických léčeben hodně ráda, tak tohle prostě nic o ničem. Odkládám.
Autorcin prvni pocin byla Kriminalka Las Vegas v knizni podobe, tak tento kousek bych prirovnala k Zakon a poradek. Opet se cetla skvele.
Cetla se mi hodne dobre, ale... Zase jedno velke ALE... Prilis predvidatelny pribeh. Skoro od zacatku jsem vedela kdo panacky kresli. Tudiz po utvrzeni na konci byla pro me kniha mirne zklamanim.
Jednu hvězdu ubírám za zbytečně zdlouhavý začátek, ve kterém se v podstatě nic nedělo, spíš se to všechno jen do poloviny knihy opakuje. Co bylo dobre propracovane je Kdo je pachatel? to at chcete nebo ne proste celou dobu netusite. Jen dalsi minus byl konec, moc uspechany. Jinak kniha je ctiva, to se musi nechat.