šmudlík komentáře u knih
Mám ráda knížky od této autorky a to i ve filmovém zpracování. Nejsem zastánkyně romantických knih, které jsou "na jedno brdo", ale knihy Austenové a pár dalších se mi líbí. Pýcha a předsudek je nejhezčí z jejích knih.
Hodně jsem se ztrácela v postavách, kterých je tam spousta a děj byl trochu zdlouhavý. Bavily mě až příběhy z putování, ze začátku jsem chtěla knihu odložit. Také je těžký starý jazyk, ale některé pojmy se mi líbii, např. zora růžovoprstá. Myslím, že i přes náročnost, je tato kniha základ.
Ke knize jsem se dostala náhodou. Proto mě kniha překvapila čtivostí, napětím a zpracováním. Autor mě velice zaujal, doufám, že se někdy dostanu i k dalším dílům. Hlavně pokud tu píšete, že se následující děj propojí.
Trošku jiný styl od R. Dahla. Ze začátku mi nepřišlo moc čtivé. Tématika je sice depresivní, za to myšlenka je podle mého názoru skutečná. A člověk si díky tomu uvědomí určité věci.
Nejdříve jsem se dívala na seriál a tak mi dlouho trvalo, než jsem zkusila i knížku. Ale bylo to skvělý, i tak mě to bavilo. Bylo tam samozřejmě víc věci a nemůžu říct, že bych se u knížky nudila.
Parádní knížka na odreagování - vtipná, čtivá, udivující.
Jak spousta lidí píše, očekávala jsem více humornou knížku. To ale neznamená, ze mě místy nepobavila. Co se týče děje, prostředek byl pro mě míň plynulý. Ale celkově je knížka dobrá, jsem ráda, že jsem se jí nevyhla.
Kniha místy usměvavá, hodně k zamyšlení a celkově oddechová. Určitě ve mě něco zanechala, i když si myslím, že není zrovna můj šálek kávy. Chybí mi více děje.
Jak už se zmínil/a Poutnice, příběh je krásný, dojemný a zaujme. Ale samotná knížka se čte špatně. Trvalo mi velice dlouho, než jsem ji dočetla. Ale i přes místy pomalý spád jsem ji dočíst chtěla, protože jsem byla zvědavá co se stane.
Nejdříve jsem si myslela, že kniha zklame moje očekávání. Ale potom ... děj naskočil v neskutečný spád a já jsem byla unešená, místami šokovaná a trochu i napnutá. Moc se mi líbila a jako první Kingova kniha měla u mě úspěch. Určitě mám v plánu začíst se i do dalších jeho knih a rozjet tím Kingovu knihovnu. :)
Krásná knížka, četla jsem jí rychle a zaujatě. Za chvíli se pustím do dalšího dílu. Soucítila jsem s hrdinkou, i když jsem si myslela, že budou víc popsány její lékařské dovednosti. Jsem zvědavá co se stane dál, konec zatím dobrý. V některých částech jsem si říkala, že mám jediné štěstí, že nežiji v té době.
Přečetla jsem všechny tři knížky, sice je to už pár let zpátky, ale pořád si je pamatuji, protože byli úžasný.
Krásná knížka, už je sice dlouho co jsem ji četla, ale pořád si to pamatuju a moc se mi líbila. V té době pro mě byla hrozně napínavá.
knížka mě zaujala a do poslední chvíle jsem byla zvědavá jak dopadne. Mísily se ve mě pocity, jestli mám fandit Draculovi nebo hodnému muži hlavní hrdinky.
Popravdě jsem od knihy čekala víc, je to jedna z mála knih, kde se mi více líbil film. Možná je to tím, že jsem jí četla až později.
Čekala jsem od těchto knih více, těžce se čtou a nepatří k mým oblíbeným, ale něco v sobě mají. Zaujali mě zvláštním způsobem.
Za mě slabší díl, ale i přesto hurá do dalšího!!! Těším se. Jsem zvědavá na další vývoj. Líbili se mi nové postavy - Regis a Milwa.
Kniha není žádné převratné dílo, ale to se dá u takového typu knihy očekávat. To jen abych navázala na komentáře dříve. Je to velice oddechové čtení, úsměvné, pobaví a neurazí. Líbí se mi otevřenost a nadsázka. Celkově hodnotím kladně.
Kniha se mi moc líbila. Je to takové oddychové čtení. Sice je pravda, ze začátku trvá, než se děj rozběhne. Ale později je kniha velmi čtivá a konec je velice překvapivý. Za mě super.
Ze začátku jsem si myslela, že to bude blbost a že je to další kniha, která je hrozně zmedializovaná. Až po čvrtce mě chytla a pak jsem se nemohla odtrhnout.