sodmic

Napinave od zacatku do konce, nekolik pribehu, velmi povedene cteni, doporucuji

Pohadka o princi na bilem koni vcetne snahy o popis sexualni roviny vztahu, nic pro me

Bridget je klasika, top k relaxu, ale to je vse

velmi čtivá kniha, která ukazuje známého člověka tak nějak lidsky, poutavé čtení na jeden večer

budu se opakovat, ale opět se jednalo o náročné čtení, zmatek v postavách mě provázel celou knihu, děj se strašně vlekl, vůbec to nemělo spád, na můj vkus strašně "ucourané", příběh klasika s koncem "a všichni žili šťastně až do smrti"

nevím, zda by se tato kniha neměla označit jako naprostá ztráta času, za mě určitě nedoporučuji

Taková "anglická babička", všechno je sluncem zalité, mnohdy až perfektní, nikdo nemá problém a když tak se ihned vyřeší (jako v americkém seriálu) a všichni jsou zase šťastní - určitě si to najde své čtenáře, ale na mě osobně až moc přešťastné.
Autorka to umí i líp. Tato kniha mě tedy neuchvátila a znovu si ji nejspíš už nepřečtu.

klasická slaďárna - potkají se, rozdělí, hledat najdou se a žijí šťastně až do smrti, jen tato je protkána násilím na pozadí, které z ní dělá "tak trochu jiný příběh", znovu už ji asi do ruky nevezmu, ale za přečtení myslím stojí

druhý díl očekávané zlepšení oproti prvnímu bohužel nepřinesl, spousta mrtvých, ale kniha postrádá napětí a nečtěte jedním dechem, nicméně opět se budu opakovat, ale do vlaku dobré čtení, které jednou stačilo :-)

hlavní hrdina trochu jednodušší, příběh je rozvláčný, když postavy nevidí /nepamatují si zcela jasná fakta, logika příběhu značně pokulhává, nicméně do vlaku dobré nenáročné čtení, ale podruhé už se ke knize nejspíš nevrátím, nicméně druhý díl si určitě přečtu a budu očekávat zlepšení :-)

odpočinkový příběh, nenáročné čtení, volně navazující na Farmářovu ženu

hodně odpočinkové, hodně sladké, hodně růžové, ale příběh fajn

Hezke, nenarocne a naprosto predvidatelne cteni, stejne jsko ostatni autorciny knihy

Pribeh fajn, ale jednorazove propleteni postav (co kapitola, to postava) je zmatene, spatne se v tom orientuje, nedokonceny zaver me fakt zklamal

Knizka me pobavila, osudy jednotlivych postav chvilemi pripominaly cervenou knihyovnu, ale dialogy zvirat a reinkarnace do holuba byly na me az moc velky ulet