Soptinka komentáře u knih
Úžasná kniha i z historického hlediska, příběh se četl jedním dechem.
Po dlouhé době jsem narazila na super detektivku. Ráda si přečtu další detektivní příběhy z pera Angely Marsons.
Nádherné, dojemné a citlivé povídky. Dlouho se nastalo abych si u knihy poplakala, tak jako u téhle.
Knížka mne bohužel neoslovila. Chvílemi bych řekla, že byl děj zdlouhavý a nudný.
Kniha byla napínavá od začátku až do konce. Kdo ví jak to ve skutečnosti s králem Ludvíkem II bylo. Už se těším, až někdy navštívím jeho pohádkové zámky.
Velmi čtivý a oddechový příběh. Moc romantiky tam nebylo, ale i tak jsem hltala písmenko po písmenku :-)
Kniha, která obsahuj dvě povídky. Ničím neurazí, ale četla jsem i lepší. První povídka se mi líbila daleko více.
Když jsem tuto knihu sháněla, tak jsem si myslela, že se u ní budu bát. Přeci jen, ten její název vypovídá sám o sobě, ale musím konstatovat, že jsem se nebála. I přesto se mi děj líbil, i když byl občas fádní. Na začátku jsem částečně tušila jaké bude rozuzlení, ale i tak mne poslední část knihy překvapila.
Krásná obálka, ale jinak z děje mám smíšené pocity. Někde se mi děj líbil a hltala jsem každou stránku a někde to bylo fádní. Morfee ty jsi tak falešný, leč uchvatný :-)
Kniha se mi moc libila a rozhodne jsem si jejim prectenim rozsirila obzory. Vetsinou si historicke okamziky nepamatuji,ale to se timto pribehem zmenilo. Uz se tesim na dalsi dil.
Čtivý a napínavý příběh. Já osobně jsem z něho cítila deprese a smutek.
Stopy hrůzy nikdy snas nezklamou svým napínavým příběhem.
Krásný příběh s nečekaným koncem...vůbec bych neřekla na začátku knihy, že příběh může takto skončit....musím říci, že mi ukápla i slza.
Jsem spíše zklamaná....děj se moc táhl a skoro vůbec neutíkal. Navíc té akce tam moc nebylo.
Napínavý a čtivý příběh. Knihu jsem přečetla skoro jedním dechem.