spackova.p spackova.p komentáře u knih

Nové povídky Nové povídky Zdeněk Svěrák

Skvělá odpočinková kniha.

28.07.2016 5 z 5

Záhada hlavolamu Záhada hlavolamu Jaroslav Foglar

Mrzí mě, že jsem tuhle knížku nečetla o pár let dříve. Ale přesto jsem si čtení užila a doslova jsem ji zhltla :)

30.06.2016 5 z 5

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Tohle opravdu stálo za to si přečíst!

28.06.2016 5 z 5

Mrtví v Badger’s Drift Mrtví v Badger’s Drift Caroline Graham

Pro mě trochu jiný styl detektivky. Seriál spíš nemám ráda, ale knížka se mi líbila, a musím říct, že jsem do konce netušila, jak to dopadne.

27.06.2016 3 z 5

Po několika stránkách jsem myslela, že knihu asi odložím. Ale naštěstí jsem četla dál, protože se mi nakonec její specifický humor zalíbil.

21.06.2016 4 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Moje druhá kniha od této autorky, opět úžasný čtivý příběh, který vás nutí číst dál a dál, dokud knihu nedočtete.

11.05.2016 5 z 5

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

Kniha se mi opravdu moc líbila, s filmem, který jsem ani nedokoukala do konce, se vůbec nedá srovnat. Stojí za to si ji přečíst.

05.05.2016 5 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Další povedený díl.

07.02.2016 5 z 5

Noční výprava Noční výprava Enid Blyton

Knihy Tajné sedmy jsem jako malá opravdu "žrala", takže když jsem v čtenářské výzvě uviděla bod o oblíbené knize z dětství, bylo jasno :)

08.01.2016 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Mě se kniha moc líbila. Je pravda, že některé části se zbytečně vlekly, ale jako celek byla skvělá. Strike a Robin jsou sympaťáci :)

02.01.2016 4 z 5

Tady všude byl Ladislav Smoljak Tady všude byl Ladislav Smoljak kolektiv autorů

Krásná vzpomínková kniha..

11.11.2015 5 z 5

Magická místa České republiky Magická místa České republiky Vladimír Liška

Moc povedená kniha, milovníci tajemna budou nadšeni. Také skvělý typ na tajemné výlety :)

17.09.2015 5 z 5

Nejznámější pohádková místa křížem krážem po Česku Nejznámější pohádková místa křížem krážem po Česku Radek Laudin

Moc hezky zpracovaná knížka :) Už se těším, až se vypravím na místa, která znám z televize.

08.09.2015 5 z 5

Povídky Povídky Zdeněk Svěrák

Skvělá oddechovka!

31.08.2015 5 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Díl od dílu stále lepší :) 6 hvězdiček ale není, takže dávám 5.

21.08.2015 5 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Prozatím hodnotím jako nejzdařilejší díl, napínavý a poutavý příběh...A ten konec? Ještě, že můžu hned pokračovat dalším dílem :)

11.08.2015 5 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Poutavý a napínavý příběh. Ve srovnání s Hypnotizérem ale o něco slabší.

23.07.2015 4 z 5

Poslední bitva Poslední bitva C. S. Lewis (p)

Pro mě jednoznačně nejlepší kniha celé série! Krásný příběh...

09.07.2015 5 z 5

Stříbrná židle Stříbrná židle C. S. Lewis (p)

První třetina knihy mě vůbec nebavila. Nakonec jsem ale ráda, že jsem ji dočetla, zbytek se mi líbil.

07.07.2015 4 z 5

Bezruč?! Bezruč?! Jan Balabán