spackova.p komentáře u knih
Mrzí mě, že jsem tuhle knížku nečetla o pár let dříve. Ale přesto jsem si čtení užila a doslova jsem ji zhltla :)
Pro mě trochu jiný styl detektivky. Seriál spíš nemám ráda, ale knížka se mi líbila, a musím říct, že jsem do konce netušila, jak to dopadne.
Po několika stránkách jsem myslela, že knihu asi odložím. Ale naštěstí jsem četla dál, protože se mi nakonec její specifický humor zalíbil.
Moje druhá kniha od této autorky, opět úžasný čtivý příběh, který vás nutí číst dál a dál, dokud knihu nedočtete.
Kniha se mi opravdu moc líbila, s filmem, který jsem ani nedokoukala do konce, se vůbec nedá srovnat. Stojí za to si ji přečíst.
Knihy Tajné sedmy jsem jako malá opravdu "žrala", takže když jsem v čtenářské výzvě uviděla bod o oblíbené knize z dětství, bylo jasno :)
Mě se kniha moc líbila. Je pravda, že některé části se zbytečně vlekly, ale jako celek byla skvělá. Strike a Robin jsou sympaťáci :)
Moc povedená kniha, milovníci tajemna budou nadšeni. Také skvělý typ na tajemné výlety :)
Moc hezky zpracovaná knížka :) Už se těším, až se vypravím na místa, která znám z televize.
Díl od dílu stále lepší :) 6 hvězdiček ale není, takže dávám 5.
Prozatím hodnotím jako nejzdařilejší díl, napínavý a poutavý příběh...A ten konec? Ještě, že můžu hned pokračovat dalším dílem :)
Poutavý a napínavý příběh. Ve srovnání s Hypnotizérem ale o něco slabší.
Pro mě jednoznačně nejlepší kniha celé série! Krásný příběh...
První třetina knihy mě vůbec nebavila. Nakonec jsem ale ráda, že jsem ji dočetla, zbytek se mi líbil.