standunun komentáře u knih
Výborný komiks, ale pokud neumíte anglicky, může vás to trochu otrávit.
Jen co se Standa vydal na cestu, slo to s obsahem neuveritelne z kopce. Vydržel jsem to s nim pouze do Bratislavy. Cekal jsem nějaké myslenky od zajimavych a uspesnych lidi, ale bohužel jsem dostal jen popis materiálních věcí.
Těžko hodnotit. Finchovy zápisy mě nesmírně bavili, bohužel to se nedá říct o Violet.
Povídka, která bude aktuální dokud budou lidé, kteří touží po moci nad druhými a lidé, kteří jim slepě budou věřit. Ano, bude líp...
Bylo krásné se vrátit během čtení do Švédska, kde jsem strávil 4 měsíce (skvělá karma). Zábavné a jednoduché čtení, ne.
Ach, Charlie, ani nevíš jak bych chtěl dostávat další dopisy.
Vytrhnula mě z té negativity ktérá všude kolem panuje a ukázala jak je svět super, když ho tak chceme vidět.
Koupil jsem si jí na doporučení a těšil se, ale najednou jsem všude četl jak je knížka nudná, nezábavná..Dlouho jsem se odhodlával a co nejvíc odkládal, ale hned po první kapitole zjistil, že jsem se bál zbytečně. Dlouho jsem se takhle nepobavil. Alanův pohled na svět si prostě musí zamilovat snad každý.
Krátká příručka o tom jak jsme všichni negativní a jak se to dá řešit :) Nic převratného..
Připadal mi chvilkama dost namyšleně, ale konec mě odzbrojil a nemůžu jinak než dát 5*. Doporučuji.
Allenův absurdní humor - občas člověk nepochopí. Ale jinak vcelku fajn jednohubka. Určitě si od něj přečtu další sbírku povídek :)
Roztomilé ilustrace a do toho texty od E. Tolleho. Dokonalé - doporučuji jako dárek pro ty, kteří jsou těmto věcem trochu více otevřeni :)
Krátké, jednoduché a ikdyž se mi z počátku nezdálo, tak dokáže motivovat k zamyšlení nad Emilem ve mě. Ideální kniha, která vám zpříjemní čas na místech, kde stejně musíte nějakou chvíli posedět. Leží mi na záchodě a pokaždé přečtu nějakou tu stránku o pár větách :)
Knížka, která říká svojí velikostí i příběhem, že málo znamená někdy víc...
Surové, chladné. Při čtení pocit, že světlo svítí temně a ten popílek padá i na mne.
Pro mě velká inspirace. Nikdy není pozdě, stačí udělat ten první krok :)
Zamiloval jsem se do Nesbøho psani. Ctu HH chronologicky, takze v porovnani s netopyrem mozna o chlup lepsi, ikdyz postavy mi asi az tolik neprirostly k srdci.