stefinam

Knihu jsem si vybrala ke splnění výzvy a nemůžu říct, že by mě nebavila. Je"zvláštní".

Skvěle zpracované téma, ostatně jak už je u p. Haileyho zvykem. Přečetla jsem jedním dechem a všem bych doporučila.

Stará dobrá klasika bez přehnaných technologií a šílených kombinací, jak nejlépe provést dokonalý zločin.

V rámci výzvy jsem hledala něco, kde by se vyskytovalo moje jméno a los padl na Sestřenky. Velice milé překvapení! Až si splním všechny čtenářské povinnosti, tak se s chutí pustím do dalších dílů.

Musím říci, že K. Poláček nepatří mezi mé favority a po knize jsem sáhla jen díky výzvě, i když jsem ji už kdysi dávno četla. Mám radši televizní seriál, který knihu celkem pěkně obsáhl.

Vůbec se nemůžu tajit tím, že jsem fanynka p. Vondrušky. Pro mě zase za 1*

Přečteno jedním dechem. Asi mám nového oblíbeného detektiva.

Přesně tento typ knih mám ráda. Pořád se v nich něco děje a jsou i vtipné.

Jestli i dnešní doktoři studují podobným způsobem:-) není se co divit.

Po přečtení Relikviáře jsem odmítala jezdit metrem:-) Doporučuji všem, kdo se rádi bojí

Výborná - skvěle jsem se bavila. Myslím, že děti tyto pohádky nemůžou docenit. To přijde až s věkem a zkušenostmi. Jako by se řada z nich udála dnes. Lidi jsou asi pořád stejní:-(

Neměla jsem žádná očekávání, protože při výběru jsem nevěděla do čeho jdu (myslím tím žánr). Kniha mě pohltila a přečetla jsem ji během několika hodin. Děj má spád, nemá hluchá místa. Hrdina je sympaťák. Doporučuji.
PS: Nejsem žádný literární odborník a knihy rozlišuji na líbí/nelíbí:-)