stoun25 komentáře u knih
Doopravdy perfektně zpracovaná kniha díky níž jsem pochopil proč nám jabloň plodí ob rok. Jak zastřihávat nové stromky aby byl výnos a stromek nějak vypadal. Dávám plný počet bodů.
Mě se naopak kniha líbila. Odvaha některých lidí byla neuvěřitelná
Nádherná kniha. Líbila se mě i dětem. Plný počet.
Perfektně zpracované dokumentární dílo o Hermannovi. Jediné co mě mrzí je místy zkomolený překlad a překlepy v textu.
Kniha se mi moc líbila, detektivka ze středověku? Oddechové a trochu tajuplné prázdninové čtení.
Plný počet
Asi jsem na tohle už starý a tak mi to ani nepřijde jako pohádka pro dospělé.. dialogy mi přijdou nerealistické, což může být překladem.. Čert ví..
Dost drsné, stálé napětí a nečekané rozuzlení... Tak bych knihu shrnul. Plný počet...
Tedy, dlouho jsem nečetl tak silný příběh. Komunisti si s nacisty v ničem nezadaly. To vím i od táty, dědy a taky kamaráda, jehož děd sloužil v RAF a když se vrátil do Čech protože chtěl domů tak ho tady nenechaly normálně žít.
Najde se určitě dost lidí, kteří budou tento a jim podobné příběhy bagatelizovat a tvrdit o nich že to je nesmysl, ale komanči už takoví jsou.
Za mě plný počet.
Ještě musím dodat, že vše co jsem si do teď spojoval s bezprávím za dob totality se více méně spojovalo s tím, jaké příkoří a bezpráví se dělo mužům... Je silné kafe číst o tom jak se zacházelo s ženami. I když nevím proč mě to překvapuje. Příběh Milady Horákové je mi znám...
Absolutní pecka. Zase jsem se půl hodiny válel smíchy a nemohl číst dál. Doporučuji.
Tak knížku jsem přečetl dětem a bavila k jak je tak i mě. Těšil jsem se na každý večer a pokračování. Kniha mě natolik inspirovala, že i když je únor, jedu s kamarádem na vodu.
Je to přesně jak napovídá název knihy, jedním uchem naveselo, druhým ven.
Kniha mě pobavila, ale v hlavě neuvízne.
4 hvězdy.
Psovod Gerža je doopravdy silný příběh jak napsal kolega. Překvapující je konec.
Doporučuji.
Za mě dobrý, konečně jsme se o Asadovi něco dozvěděli. Kniha se mi líbila. Plný počet
Docela slušná teorie, ale mám ji u pr...
Dlouho jsem se u knížky tak nenasmál.. Doporučuji.
Za celkové nižší hodnocení zřejmě může fakt, že ji četli a hodnotili i některé slabší ženy.
Toto je typicky mužská záležitost..