studentice komentáře u knih
Klasická červená knihovna, na relax dobré, ale chybělo tomu něco navíc...
Tento díl mě bavil mnohem více než předchozí. Nicméně se mi v této sérii zatím nepodařilo nějakou postavu oblíbit, proto ubírám hvězdičku
Tento díl mě zklamal. Některé pasáže jsem musela úplně přeskakovat, protože mě řešený případ vůbec nebavil. Za to konec byl vynikající a další díl si určitě přečtu. Snad bude případ pro mě více zajímavější...
Napínavé, i když některá místa mi přišla příliš zdlouhavá. Ráda si ale přečtu další díl:)
Bylo to zajímavé, ale Hunger games se to podle mě ani zdaleka nevyrovnalo. Souhlasím s dalšími názory, že druhá půlka se autorce povedla mnohem méně
Knížka se mi líbila, ale souhlasím s ostatními názory, že byla ze série asi nejslabší. Těším se ale už teď na další díly:)
Bylo příjemné se znovu setkat s mými oblíbenými postavami, ale souhlasím s přechozími komentáři, že by stačil jeden hlavní případ více rozpracovaný.
Kuchařky od této autorky doporučuji všema deseti. Jsou skvělými radci
Tento díl mi přišel trochu slabší a druhá polovina překombinovaná. Nicméně celá série s "prevítem" mě bavila.
Tuto kuchařku jsem dostala ke svému svátku před Vánoci. Zjistila jsem, že mnohé rodinné recepty jsou stejné, ale zkusila jsem letos už několik nových receptů. Tato autorka má skvělé recepty, které chutnají a hlavně jsou výborně vysvětlené. Doporučuji
Knížku jsem dostala jako dárek. Dočetla jsem ji jen kvůli výzvě. Cílem bylo čtenáře šokovat a zaujmout pozlátkem bohatých. Červená knihovna šmrcnutá thrillerem
Některé povídky lepší, některé horší. Nicméně to bylo výborné čtení do MHD. Ráda si přečtu další české povídky.
Přečetla jsem jedním dechem, ale Malý pražský erotikon se mi líbil víc:)
Knížka je velmi předvídatelná, chybí jí kouzlo. Musela jsem se přemlouvat do dočtení knížky. Autorka podle mě napsala už mnohem lepší knížky.
Příjemná oddychovka, která se čte sama. Kromě humoru pozitivně hodnotím možnost náhlednout pod pokličku herecké profese, která je prostě pro nás smrtelníky velmi atraktivní:).
Kdybych neviděla na obálce Nesbovo jméno, nikdy bych nevěřila, že ji napsal. Nenudí, ale je to opravdu jen taková jednohubka, která sice chutná, ale za chvíli je po ní zase hlad. Jeden nápad zde byl brilantní, připomněl mi Lovce hlav. Nicméně znovu už si knížku nepřečtu.