studentice

Příběh jako podle šablony, za pár dní jsem nevěděla, o čem to vlastně bylo. První díl se mi asi líbil o něco více. Podle mě přehnaně velká reklama a příběh pokulhával.

Pro mě nezáživné, místy nudné a konec překombinovaný. Velká reklama, ale příběh pro mě pokulhával. Navíc jsem se nebyla schopna s žádnou postavou ztotožnit.

Milé fejetony-některé k zamyšlení, jiné pobavily, ale všechny se líbily:)

Knížka byla čtivá, ale taková průměrná a plná stereotypů. Ráda si další díl přečtu, ale neohromila mě. Myslím, že za chvíli si nebudu pamatovat, o čem vlastně byla:).

Knížka byla výborná, četla jsem ji velmi dlouhou dobu, ale stálo to za to. Bylo zde mistrně pracováno s popisem osobních životů hlavních postav, vztahy mezi nimi, napětím. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

Já jsem tuto knížku nebrala jako pokus o nahrazení Millénia, ale spíše jako poctu jejímu autorovi a jeho mistrovství. A musím přiznat, že skutečnost, že jsem se mohla znovu potkat se známými postavami se mi prostě líbíla:). Takže bez srovnávání s prvními třemi díly mě příběh a jeho spletitost a zároveň úžásná propojenost naprosto chytly a já si čtení prostě užívala. Doufám, že David Lagercrantz napíše brzy další díl:).

Tato knížka mě bavila a chování postav bohužel podle mě uvěřitelné. Určitě nadprůměrná kniha od této autorky.

Řekla bych, že zásadní kniha této série a podle mě, i když třetí, tak ve skutečnosti první díl, kde se setkáváme s Harrym, jak ho známe. Knížka mě nepustila, ohromila mě opět propracovanost a znalost prostředí. Harry Hole se pro mě stal prostě legendou:)

Autorka popisuje peripetie maminek s krásným nadhledem. Při čtení jsem se v metru musela několikrat smát a to se mi moc často nestává:). I když sama matka nejsem, tak mě knížka bavila. Ze stránek na člověka dýchá její láska k dětem a pozitivní přístup. Určitě tohle nebyla jediná knížka, kterou si od autorky přečtu..

Tuhle knizku jsem cetla asi pred deseti roky a stale na ni nemuzu zapomenout. Je velmi pusobiva, nepodoba se nicemu, co jsem pred tim cetla.

Tato knížka se autorce povedla. Byla pohodová a milá. Těším se na další díl z této série:).

(SPOILER) Bylo zde tolik nesrovnalostí, špatný překlad... A i když Tiernan a muži nebyli přibuzní, tak mně opravdu nepřijde v pohodě, aby se otec se svými dvěma syny dělil o jednu ženu... A ten epilog byl tak trapný. Stejně jako přeměna hlavního hrdiny-nemluví 18 let vůbec a pak najednou mluví jako kniha... Za mě zklamání. Myslím, že autorčina snaha šokovat měla přednost před dějem, postavami atd. Chtěla jsem být otevřená, ale tohle prostě není pro mě...

Knížka se opravdu povedla. Tohle téma mi bylo určitě bližší než to v minulém dílu. Tato autorka opravdu psát umí a každá její knížka je neskutečným zážitkem...doufám, že už teď píše další díl:)

Objevila jsem novou oblíbenou spisovatelku. Kniha byla napínavá, hlavní postavy jsem si zamilovala a nemůžu se už dočkat, až se pustím do dalšího dílu:)

Pro mě nejslabší kniha od mého oblíbeného autora. Měla jsem pocit, že už jsem něco podobného mnohkrát četla a přišlo mi to celé překombinované. Nutila jsem se se knihu dočíst. Snad se autor opět vrátí ke svým úspěšným sériím.

Tento díl mě bavil mnohem víc než předešlý a ten konec, vau...nemůžu se dočkat dalšího dílu:)

Zajímavá jednohubka, kterou jsem přečetla za jediný večer. Téma a zpracování je pro mě hodně depresivní