studentice komentáře u knih
Bohuzel tohle neni moje oblibene tema, proto moje slabe hodnoceni
Tento dil se mi libil, byl napinavy, zajimavy-napr. uvod knihy, prijezd sestry a cetl se skoro sam:)
Pro mě byla tato knížka zklamáním. Nepochopila jsem vůbec smysl některých povídek, u některých se i nudila. Mám prostě radší klasické autorčiny detektivky
Písmenková polévka pro mě byla průměrnou detektivkou. Souhlasím s tím, že bude mít určitě větší kouzlo pro čtenáře hrající scrabble:)
Pro mě trochu zklamání. Zajímavé téma, od jehož pojetí jsem čekala trochu víc.
Knížka byla relativně napínavá, jak ji člověk začal číst, tak už ji musel dočíst, aby věděl, jak dopadně. Nicméně souhlasím s ostatními názory, že byla až příliš překombinovaná a téma knihy také není úplně můj šálek čaje. Pro mě detektivní průměr
Mě se tato knížka bohužel nelíbila. Nedokázala jsem ji ani dočíst.
Nadprůměrná knížka této série. Čtenář se začte a nemůže se odtrhnout. Doporučuji:)
Klasická oddychovka, které ale bohužel chyběl vtip a originalita. Vyloženě nezklame, ale ani nenadchne..
Musím se přiznat, že jsem také knihu nedočetla do konce. Snažila jsem se, ale nešlo to. U povídek jsem nudila, ztrácela jsem se v ději a jednoduše nedoporučuji
Je pravda, že se rozuzlení asi dalo odhadnout. Nicméně mě se kniha naopak líbila, protože zatím byla nejnapínavější knihou autorky. Já ji doporučuji:)
Moje prvni setkani s autorkou. Knizka se mi libila, ale mohlo by tam byt mene odbornych popisu a vice akcnosti.
Knizka neni spatna, ale asi mi uplne nesedi styl psani autorky. Podle meho nazoru je tam prilis mnoho odbornych popisu a knizka by mohla byt vice napinava.
Autorka popisuje peripetie maminek s krásným nadhledem. Při čtení jsem se v metru musela několikrat smát a to se mi moc často nestává:). I když sama matka nejsem, tak mě knížka bavila. Ze stránek na člověka dýchá její láska k dětem a pozitivní přístup. Určitě tohle nebyla jediná knížka, kterou si od autorky přečtu..
Nebylo to spatne cteni, ale televizni serial je pro me proste lepsi. Neni nad ziveho Castla-tedy Nathana Filliona, ten dava serialu stavu:)
Me se tyto povidky libily, byly tajemne, romanticke. Je to pohodove, nenarocne letni cteni:)
Napínavý nekrvavý příběh pana Francise, kde dobro zvítězí vždy nad zlem. Tenhle příběh opět nezklamal a potěšil:)
Souhlasím s ostatními-některé povídky jsou parádní, některé slabší. Možná mi i trochu vadila délka povídek, očekávala bych povídky kratší a svižnější. Přesto to stojí za přečtení-čtenář si může vybrat pouze ty povídky, které ho zaujmou a zbytkem si nechazit chuť:)
Souhlasím s tím, že je to odpočinkové čtení, které sice při čtení pobaví, ale dlouho v hlavě nezůstane. Přesto se k autorovi stále vracím, je návykový:)
Tess Gerritsenová patří mezi mé nejoblíbenější autorky. Miluji, že každá její kniha je z jiného prostředí, její postavy jsou lidské a prostě její styl psaní:)