studentice komentáře u knih
Knizka se mi libila. Zaujalo me propojeni pripadu a osobnich vztahu hlavnich hrdinu
Četla jsem od této autorky už lepší knížky. Byl to pro mě takový lepší průměr
Tahle knizka me proste dostala:) Po zhlednuti filmu by me nenapadlo si ji precist (film me nicim nezaujal, ztracela jsem se v nem a chybela mi chemie u hlavni herecke dvojice), ale kamaradky me presvedcily a jsem moc rada:). Nekdy jako bych cetla o sobe, o svych pocitech. Je to obycejnych pribeh, ale napsany tak krasne, originalni formou... Myslim, ze si ji po nejake dobre prectu jeste jednou, protoze spoustu veci mi urcite uniklo a to by byla skoda:)
Příběh nenudil, líbilo se mi putování za pokladem:), doporučuju k přečtení;)
Velmi napínavý díl této série, čte se jedním dechem:)
Pro me zatim druhy nejlepsi dil teto serie, napinavy a zaroven oddechovy. Doporucuju;)
Pro mě zatím nejslabší kniha z této série. Jinak mi opět vadí český překlad s mnoha chybami...
Autorka opet nezklamala. Ustredni zenska vysetrovaci dvojice si cim dal vic ziskava me sympatie a obdivuju autorcinu znalost ruznych prostredi. V kazde knizce se i neco doveho dozvim:)
Moje prvni knizka od teto autorky a urcite ne posledni:). Nemohla jsem se od ni odtrhnout a precetla za dva dny:)
Klasicky Dick Francis - obsahuje napeti, lasku i urcitou idskost. Nemuzu nez doporucit:)
Tato knizka patri mezi me oblibene a rada se k ni vracim. Dokaze pohladit po dusi a dodat nadeji-vsichni maji sanci byt v zivote stastni...
Tuhle knizku jsem cetla asi pred deseti roky a stale na ni nemuzu zapomenout. Je velmi pusobiva, nepodoba se nicemu, co jsem pred tim cetla.
Polevka miso asi nebude muj oblibeny pokrm, ale verim, ze mnohym muze zachutnat:)
Ze zacatku mi kniha pripominala slabsi kopii Hladovych her, postupne se vsak stavala vlastnim originalnim pribehem. Nicmene na me bylo v pribehu prilis mnoho drastickych scen. Pri jedne z pasazi se mi delalo az fyzicky spatne-podle me byly nektere nechutne popisy zbytecne a nechala bych vice na predstavivosti ctenare. Jako prvotina autora slibuje slibny potencional, za precteni urcite stoji
Napinavy pribeh az do konce, oblibene hlavni hrdinky. Nicmene pro me slabsi nez prvni dil teto serie-tentokrat pro me 3 a pul hvezdicky
Bohuzel me tato knizka nijak nezaujala. Nedokazala jsem se do ni vubec zacist...
Originalni pribeh, dojemny vztah hlavni hrdinky s tatinkem, humor a kapka romantiky. Nemuzu nez doporucit;)
Moje druhá knížka od Pattersona a určitě ne poslední:). Napínavá od začátku do konce, doporučuju:)
Tato knizka me bohuzel zklamala. Nezdala se mi vtipna a vubec jsem necitila potrebu dozvedet se, jak hlavni hrdinove dopadnou, proto jsem ji nakonec ani nedocetla...