studentice komentáře u knih
Knížka byla stejně jako dobrá jako první díl série. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Přečetla jsem jedním dechem, i když mě rozuzlení šokovalo a některé pasáže byly docela drsné.
Vtipné, některé postřehy bohužel pravdivé:)
Dostala jsem se k této knize náhodou a byla jsem z ní nadšená, sympatický hlavní hrdina, napínavý příběh...
Podle mého názoru nejlepší knížka z této série-případ byl napinavý a osobní osudy policistu příběh zajímavě doplňovaly. Těším se na další díl.
Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, přečetla jsem ji během jednoho dne, ale všímla jsem si, že se párkrát některé informace opakovaly a byla opravdu hodně temná. Plus dávám za pro mě nečekaný konec. Ale obávám se, že za pár dní si nebudu skoro nic pamatovat.
Opět úžasné čtení, od knížky jsem se nemohla odtrhnout. Líbí se mi autorčin styl - propojení osobního života detektivů s řešením případu. Jednotlivé postavy díky umu spisovatelky pro mě při čtení oživají a mám pocit, že jsem součástí příběhu. Velké plus dávám za to, že jsem nepoznala, kdo byl vrahem.
Přečetla jsem jedním dechem, ale Malý pražský erotikon se mi líbil víc:)
Příjemná oddychovka ideální na zimní večery. Hodně mi připomíná knížky Agathy Christie.
Čtení jsem si užila. Bylo báječné vrátit se ke svým oblíbeným postavám. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Tato detektivka mě bavila. Ráda si přečtu další knihy od autora.
Knížka je velmi předvídatelná, chybí jí kouzlo. Musela jsem se přemlouvat do dočtení knížky. Autorka podle mě napsala už mnohem lepší knížky.
Pro mě jako milovníka Harryho obrovské zklamání. Všechno kouzlo z předchozích knih se vytratilo a bavilo mě v podstatě jen setkání se starými známými postavami.
Příběh jako podle šablony, za pár dní jsem nevěděla, o čem to vlastně bylo. První díl se mi asi líbil o něco více. Podle mě přehnaně velká reklama a příběh pokulhával.
Příjemné odpočinkové čtení. Je tu sice klišé, ale také vtipné postřehy a čte se výborně. Od autorky si ráda ještě něco přečtu.
Pro mě nezáživné, místy nudné a konec překombinovaný. Velká reklama, ale příběh pro mě pokulhával. Navíc jsem se nebyla schopna s žádnou postavou ztotožnit.
Zpočátku se mi kniha nelíbila, ale jak jsem se začítala víc a víc a poznávala jednotlivé osudy, tak jsem si knížku oblíbila. Některé věci mi přišly hodně reálné a možná i poučné, jiné doufám byly nepravděpodobné. Mám ráda knížky, které obsáhnou velkou část života hlavních hrdinů.
Milé fejetony-některé k zamyšlení, jiné pobavily, ale všechny se líbily:)
Knížka byla čtivá, ale taková průměrná a plná stereotypů. Ráda si další díl přečtu, ale neohromila mě. Myslím, že za chvíli si nebudu pamatovat, o čem vlastně byla:).
Knížka nebyla špatná, ale znám lepší knížky od této autorky. Musím ale přiznat, že mě závěr knihy překvapil. Zápletka byla ovšem podle mě místy přitažená za vlasy.