studentice studentice komentáře u knih

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Knížka se pěkně četla. Hlavní postavy jsou mi sympatické a těším se na pokračování.

07.01.2021 4 z 5

Večeře u Florentýny - Odpolední kuchařka pro dceru Večeře u Florentýny - Odpolední kuchařka pro dceru Jana Florentýna Pišová

Opět úžasný zdroj inspirace

02.01.2021 5 z 5

Hovory s řezníkem: Kuchařka pro dceru z masa a kostí Hovory s řezníkem: Kuchařka pro dceru z masa a kostí Jana Florentýna Pišová

Opět výborné recepty, které můj přítel-milovník masa-umí ocenit:). Doporučuji

Vánoční kuchařka pro dceru Vánoční kuchařka pro dceru Jana Florentýna Pišová

Tuto kuchařku jsem dostala ke svému svátku před Vánoci. Zjistila jsem, že mnohé rodinné recepty jsou stejné, ale zkusila jsem letos už několik nových receptů. Tato autorka má skvělé recepty, které chutnají a hlavně jsou výborně vysvětlené. Doporučuji

Kuchařka pro dceru Kuchařka pro dceru Jana Florentýna Pišová

Tuto kuchařku jsem si koupila, když jsem začínala s vařením pro svého přítele. Byla a je mi stále úžasnou pomocnicí.

Jak hacknout zlomené srdce Jak hacknout zlomené srdce Kristin Rockaway

Pro mě průměrná červená knihovna..

02.01.2021 2 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Marsons opět nezklamala. Knížka mě bavila a užila jsem si každou stránku. Jen mě mrzelo, že zde bylo hodně odkazů na předchozí knihy a já si je už přesně nepamatovala-trochu jsem se proto někdy ztrácela.

02.01.2021 4 z 5

Žena, která věděla příliš mnoho Žena, která věděla příliš mnoho Michele Campbell

Knížku jsem dostala jako dárek. Dočetla jsem ji jen kvůli výzvě. Cílem bylo čtenáře šokovat a zaujmout pozlátkem bohatých. Červená knihovna šmrcnutá thrillerem

31.12.2020 1 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Knížka byla napínavá, ale několikrát jsem ji musela odložit, protože jsem nemohla pokračovat v dalších drsných pasážích. Myslím, že snaha šokovat byla v této knížce výraznější než samotný příběh. Knížka se mi nečetla příjemně a to rozuzlení mi přišlo trochu moc..pro mě nejslabší kniha z této série, ale samozřejmě si ráda přečtu další knihu autorů.

07.11.2020 3 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Knihu jsem během čtení několikrát odložila, protože jsem se nemohla začít. Konec měl ale spád. Některé pasáže byly pro mě velmi drsné

25.10.2020 3 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Velmi čtivá kniha určená ženskému publiku. Je to takový erotický thriller, ale líbil se mi konec, za který dostává ode mně knížka hvězdičku navíc:)

22.09.2020 4 z 5

Ať žijí padesátnice Ať žijí padesátnice Hana Hřebejková

Příjemné, ale občas trochu neobratné relaxační čtení

16.09.2020 3 z 5

Motiv X Motiv X Stefan Ahnhem

Je to napínavé, chytlavé, ale tak temné...chybí mi zde nějaké odlehčující pasaže, aby neměl po přečtení člověk uplnou depku

30.08.2020 3 z 5

Vnitřní hlas Vnitřní hlas Brian Freeman

Při čtení jsem se musela přemlouvat v pokračování. Zatím jsem této sérii nepřišla úplně na chuť. Konec mě ale příjemně překvapil, proto zkusím ještě příští díl:)

20.08.2020 3 z 5

Noční pták Noční pták Brian Freeman

Dobrá detektivka...jsem zvědavá, jaký bude další díl:)

06.08.2020 2 z 5

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Autorka opět nezklamala, knížka se četla sama. Nechybí zde napětí ani emoce. Postavy jsou pro mě už něco jako přátelé:)

03.08.2020 4 z 5

Temná zahrada Temná zahrada Tana French

Tahle knížka se autorce vůbec nepovedla. Nemohla jsem se začíst a stránky jsem nakonec musela přeskakovat. Bylo to nudné, zdlouhavé a hlavní hrdina mi ani nebyl sympatický. Při čtení mě provázely negativní pocity. Pro mě obrovské zklamání

05.07.2020 1 z 5

Mlčící pacientka Mlčící pacientka Alex Michaelides

Průměrné, nelíbíla se mi nereálnost příběhu..

13.06.2020 2 z 5

Osmnáct pod nulou Osmnáct pod nulou Stefan Ahnhem

Knížka se četla velmi dobře. Vadila mi trochu nereálnost děje a ten konec.

07.06.2020 4 z 5

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Místy na mě až moc drsné, ale hodně dobré. Policisté jsou sympatičtí. Těším se na další díly:). PS: Na doporučení jsem četla nejdříve Devátý hrob a pak se vrátila k tomuto prvnímu dílu kvůli návaznosti. A bylo to rozumné:)

19.04.2020 4 z 5