studentice komentáře u knih
Tento díl mě bavil mnohem více než předchozí. Nicméně se mi v této sérii zatím nepodařilo nějakou postavu oblíbit, proto ubírám hvězdičku
Kuchařky této autorky si nikdy nenechám ujít. Jsou pro mě vždy zdrojem inspirace
Tento díl mě zklamal. Některé pasáže jsem musela úplně přeskakovat, protože mě řešený případ vůbec nebavil. Za to konec byl vynikající a další díl si určitě přečtu. Snad bude případ pro mě více zajímavější...
Napínavé, i když některá místa mi přišla příliš zdlouhavá. Ráda si ale přečtu další díl:)
Zajímavá jednohubka, kterou jsem přečetla za jediný večer. Téma a zpracování je pro mě hodně depresivní
Knížka byla opět skvělá, zamotaná, ale tak akorát. Doufám, že autor brzy napíše další knihy:)
Knížka se mi líbila, ale něco jí chybělo. Za mě to byl slabší díl z této dobré série.
Skvěle napsané, propracované do nejmenšího detailu. Autorka prostě umí psát. Její knížky miluju. Jediné minus pro mě bylo příliš mnoho astrologie.
Knížku jsem přečetla kvůli Čtenářské výzvě. Za mě žádné velké překvapení
Bylo to zajímavé, ale Hunger games se to podle mě ani zdaleka nevyrovnalo. Souhlasím s dalšími názory, že druhá půlka se autorce povedla mnohem méně
Čtivé, romantické, zároveň velmi bolestné. Po knize jsem sáhnula náhodou, jinak bych si takové téma nevybrala. Pro mě bylo čtení i poučné. Vadil mi ale špatný překlad, chyby v textu
Knížka mě opravdu bavila, i když nebyla moc optimistická. Chtěla jsem vědět, jak vše dopadne:)
Už se nemůžu dočkat třetího dílu:), ústřední dvojice je opravdu sympatická:)
Napínavé, propracované, sympatičtí hlavní hrdinové...těším se na další díl:)
Četlo se velmi rychle, rozuzlení mě opět překvapilo, ale zápletka mě úplně nechytla. Ale každopádně se tato série stala mojí oblíbenou:).
Knížka mi přišla trochu předvídatelná a celkově bohužel průměrná
Knížka se mi líbila, ale souhlasím s ostatními názory, že byla ze série asi nejslabší. Těším se ale už teď na další díly:)