sulcv komentáře u knih
Povídky z jedné kapsy patří jistě k tomu nejlepšímu co Karel Čapek napsal.
Perfektní povídky ke kterým se rád vracím.
Knížku jsem už četl několikrát a stále mně baví. Je to ukázka , že i o v podstatě smutných věcech se dá psát humorně. Pokaždé si najdu něco nového.
Tuhle knížku jsem měl rád už jako dítě a dodnes si ji rád přečtu.
Knížka která je určena především dětem. Potěší ovšem i starší čtenáře, kteří se na jejích stránkách mohou vrátit do dětství.
Druhý díl bohatýrské trilogie je stejně parádní jako první.
Je to dost těžká četba, ale za přečtení stojí. Určitě je kniha mnohem lepší než film, ale nejspíš se k ní již nevrátím.
Od Basse jsem čekal mnohem víc. První půlka knížky mě nezaujala. Druhá už se blížila mému očekávání. Celkově dávám tři hvězdičky.
4ekal jsem od toho víc. Nevím proč de to jmenuje slovenská mafie v Praze, když o Praze se tam skoro nepíše.
Knížka psaná jednoduchým stylem, která se čte sama. Autor popisuje Havaj od jejích mytologických počátků až po dnešní uspěchanou dobu. Spousta fotografií krásně doplňuje text.
Knížku jsem přečetl jedním dechem. Je to zajímavý náhled do obyčejného života v Krupce. Kniha je zajímavá i tím, že je autentická, protože je psaná podle deníků Michaela Stüelera, který v Krupce a žil a jednu dobu byl i radním.
Napínavé a poutavé čtení. Dozvěděl jsem se i mnoho historických zkušeností.
Zajímavá kniha, která varuje před silou energie, kterou člověk přestane ovládat a naopak ona začne ovládat jeho.
Kniha je určena především lidem, kteří se o cestovatele Josefa Wünsche blíže zajímají. Pro mě byli dopisy celkem nezajímavý a stačil by jeden, dva na ukázku. Spíše bych ocenil více článků z cest, které vydával.
jeden z mála případů, kdy televizní zpracování je lepší než knižní předloha. Knížka mě nijak nenadchla a nezaujala.
Kniha je myšlena celkem dobře. Je zde popis jak vznikal seriál, stručné životopisy hlavních hrdinů a zajímavosti z natáčení. Bohužel některé pasáže se několikrát opakují slovo od slova, což knížku dělá velmi nudnou.
Reportáže z USA, které byli odvysílané v objektivu. Hezky se to čte a je to plné fotografií. Jako bonus je přidáno DVD se všemi reportážemi.