SusanneDreaming SusanneDreaming komentáře u knih

Placebo On Placebo On Baja Dolce

Jo tohle jsem si užila. Baja píše skvělě :) Bylo to romantický, vypjatý a super konec.

16.09.2024 5 z 5

Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

Nelíbil se mi začátek, přišlo mi trapný, jak se začala hned fotit. Ale jinak mě to docela bavilo :)

16.09.2024 4 z 5

Šach a mat Šach a mat Ali Hazelwood

Koupila jsem si ji, protože mě lákal ten barevný hřbet, takových knih doma moc nemám. Ale asi šachové prostředí není nic pro mně. Nebylo to špatně napsaný, to ne, ale kdykoli tam byla zmínka o šachách, tak mě to prostě nebavilo.

16.09.2024 3 z 5

Lamač Lamač Indy Sky

Z módy tam toho není až tak moc, ale to mi nevadilo, protože jinak to byla úplně skvělá knížka :) Joel byl miláček :))

09.09.2024 5 z 5

Džungle rtěnek Džungle rtěnek Candace Bushnell

Tahle knížka se mi nelíbila. Vůbec nelíbila. Připadala mi až trapná :(

09.09.2024 2 z 5

Get the Louk: # je to na tobě Get the Louk: # je to na tobě Lucie Dejmková

Měla jsem Lou vždycky ráda, tak jsem si její knihu pořídila, ale asi jsem měla trochu větší očkávání. Ale i tak se mi líbí a ráda si ji pročítám a inspiruju se v líčení do školy.

09.09.2024 4 z 5

Klan Gucci Klan Gucci Sara Gay Forden

Moc se mi nelíbilo. Já si od toho slibovala mnohem víc příběhu a tahu na branku. Spíš jsem se nudila než bavila :(

09.09.2024 2 z 5

Ďábel nosí Pradu Ďábel nosí Pradu Lauren Weisberger

Film mě bavil mnohem víc. V knize to bylo míň humorný a strohý. Filmová Emily byla mnohem lepší než ta v knížce. Andrea mi už ve filmu připadala nudná, tady byla ještě nudnější. Miranda se mi líbila v knize i filmu :)

09.09.2024 4 z 5

Šíleně bohatí Asiati Šíleně bohatí Asiati Kevin Kwan

Když jsem zjistila, že film má i knihu, musela jsem ji hnedka koupit. Ve filmu mě bavili módní výstřelky a extravagance. Kniha mě bavila trochu míň než film, ale i tak byla super :))

09.09.2024 5 z 5