SusanneDreaming komentáře u knih
Tohle ne. Měla jsem od ní příliš vysoké očekávání :( Zklamání. Nečetlo se mi to dobře, nedokázla jsem se u toho soustředit, děj byl mdlý.
Odpočinkovka na dva dny :) Daecon byl úžasnák. Sunny jako hlavní postava se mi taky líbila. Řvala jsem u toho a to, že to u mě vyvolalo takový silný pocit oceňuju.
Jo tohle jsem si užila. Baja píše skvělě :) Bylo to romantický, vypjatý a super konec.
Nelíbil se mi začátek, přišlo mi trapný, jak se začala hned fotit. Ale jinak mě to docela bavilo :)
Tuhle knižku jsem si hodně užila :) Skvělá erotika, legrace a konec byl taky super :)
Skvělý zážitek. Zhltáno za pár dní. Bylo to opravdu dost dobrý :)
Z filmu jsem měla větší zážtek, ale kniha mi film zajímavě doplnila. Je to psaný skvěle.
Koupila jsem si ji, protože mě lákal ten barevný hřbet, takových knih doma moc nemám. Ale asi šachové prostředí není nic pro mně. Nebylo to špatně napsaný, to ne, ale kdykoli tam byla zmínka o šachách, tak mě to prostě nebavilo.
Hrozně milá kniha. Líbila se mi proměna a uzdravení psýchy hlavní hrdinky. Koupila jsem ji za pár korun ma facebook markteplace, ale klidně bych si jí koupila i za plnou cenu.
Miluju Kaze. Je to největší baddass :))) V seriálu byl ten herec tak svkělý že jsem musela poznat i toho z knížky. A tam se mi líbil snad ještě víc. Je to skvěle napsaný. Člověk si všechno živě při čtení představuje :)
Film se mi líbil kvůli hlavnímu herci, jinak mě moc neuchvátil, proto jsem zkusila knížku. Ta byla mnohem lepší. Tam mi ani nevadila Beatrice, která se mi ve filmu vůbec nelíbíla :) Je to ale zajímavé, ikdyž jsem si knihu hodně užila, další díl už jsem si nekoupila
Film mě donutil zkuist i knížku. Bylo to úplně skvělý. Kniha mě bavila víc než film a to horory tolik nečtu. Spíš oddechovky pro holky. Ale ta atmoféra a napětí v knize byly alarmující úplně :))
Vůbec mě nebavila. Film se mi moc líbil. Teda jen první díl, ale knížka byla hrozná. Povrchní a než došlo na erotiku, málem ji přestala číst :)))
Řvala jsem u filmu, řvala jsme u knížky. Nemůžu říct,co mě bavilo víc jestli knížka nebo film. Oba se mi líbily jiným způsobem. Asi jsem u žádné knihy nebrečela víc :)
Bylo to dobrý :) Pěkná eroťárna. Někdy trochu výstřední a přehnaný, ale mě tohle baví. Tenhle díl mě bavil nejvíc.
Z módy tam toho není až tak moc, ale to mi nevadilo, protože jinak to byla úplně skvělá knížka :) Joel byl miláček :))
Film mě bavil víc asi proto že tam byla Kate Winslett. Kniha se mi nečetla špatně :) ale myslela jsem si, že si jí užiju víc.
Tahle knížka se mi nelíbila. Vůbec nelíbila. Připadala mi až trapná :(