Taji

Zajímavá a pro mě trochu neobvyklá fantasy ( neměla jsem se dívat na film před knihou), výborná atmosféra ruské metropole, měla jsem pocit, že se tam nacházím v onom okamžiku i já, četla se jedním dechem, na ostatní díly se určitě chystám.

Úžasný životopis mého oblíbeného velikána :-)

Musím přiznat, že mě to moc nechytlo, ale asi jsem byla ovlivněna knihou Emoční rovnice od Chipa Conleyho, která mi přišla mnohem lepší a přínosnější. Dala bych spíš 2,5 hvězdičky.

Tak toto bylo něco, nic jsem od knihy nečekala a byla jsem velmi mile překvapena.

Paráda! Po Siddharthovi a Stepním vlkovi je mojí třetí nejoblíbenější....

Tak toto byla moje první knížka od Hesseho, čtena před lety a ačkoliv mě dostala do lehké depky :-D, tak se k ní ráda vrátím. Všechny Hesseho knihy jsem přečetla jedním dechem.

Moc pěkný a podlě mě se jí film dokonce vyrovnal, což se nestává často.

Opět skvělé, jen škoda, že nám pan autor zemřel :-(

Moje první severská krimi a i když celkově tento žánr nemám moc ráda, tak celou trilogii jsem dala dvakrát (zatím).Bravurní ! Líbilo se mi i obojí filmové zpracování. Nejprve jsem si myslela, že Američani nemohou překonat originál, ale podle mě, Fincher je Fincher a opět se vytáhl.

Nejsem fanynka detektivek, ale světe div se, toto mě opravdu velmi bavilo. Chytře napsaná kniha.

Pěkná kniha, od níž jsem se nemohla odtrhnout. Moje první od Mawera.

Pěkná kniha, výborné techniky, které jsem uvedla do praxe, doporučuji.

Souhlasím, velmi čtivá kniha, což jsem vůbec nečekala.

Výborná kniha, která mě ( téměř vždy) nakopne k aktivitě.

Ze začátku jsem byla zmatená, ale vyplatilo se a byl z toho naprostý zážitek. Takže jedu dál :-D

Přečteno již před nějakou dobou, ale nadšení bylo veliké. Takže si ráda dám tuto knihu ještě jednou a poté další díly.

Pro mě velké překvapení. Toto jsem opravdu nečekala. Paráda!