Teddy2023 komentáře u knih
Paráda jako vždy. Vtipné pokračování s naším slimakem
Nenáročný příběh o dvou ztracených duší - jedná, která se vyrovná se ztrátou milované osoby a druhá se svou sexuální orientací. Ideální jednohubka na rozloučení s pozdním letem :)
První kniha od tohoto autora pro náctileté. Děj se hezky četl (krátké kapitoly) a rychle plynul. Líbilo se mi, že samotné vyprávění sledujeme z více pohledů.
Autor přišel se zajímavou myšlenkou - kdo by dokázal čistě náhodou potkat před svou smrtí lásku.
Jen malá vytka - chemie mezi hlavními hrdinami možná na 60-70%, nejiskřilo to mezi nimi tolik, jak jsem si představovala.
Konečně u konce! U tohoto dílu jsem si musela dát dvakrát pauzu - některé kapitoly přeskakovaly z jednoho místa na druhé, velké množství postav a Harryho stále užíraní.
O hodn slabší díl oproti ostatním.
Jedna z knížek, které jsem objevila náhodou, když vyšla v knihkupectví.
Dle mého názoru není pro každého - do češtiny se podařilo přeložit tento a následující díl. Trojka do té doby nevyšla.
V knize se autor pokusil přidat prvky spojené s indickým náboženstvím - samotný děj je napsaný přímočaré, ale díky tomu se to četlo velmi rychle a svižně.
Hvězdička navíc za krásnou obálku
Hlavní hrdinka nyní putuje mimo královský palác a jako vždy s nadšením jde splnit svoji misi svaté. Krátká a příjemná oddechovka jako vždy.
Pamatuju si, když jsem to viděla i jako anime. Blaho pro romantické duše :)
Moc krásná kresba , která vás donutila se zamyslet nad svým životem.
Tragicky příběh o osudu ženy, která kvůli nevěře byla zapuzena svými blízkými...našla jsem v povinné četbě a nečekala, jak mě toto dílo zasáhne.
Skvělé pokračování. Přečteno jedním dechem
Stejně jako crew začal vydávat gate "Jednoho dne princeznou". V případě, že zbožňujete cestování časem a návrat do minulosti, bude tohle pro Vás.
Princezna Anastasia se narodila do královské rodiny, což obnáší spoustu povinnosti a trápení. Tragická smrt jí donutí změnit osud - jak se s ním dokáže poprat se dozvíte při sledování jejího příběhu.
Už se nemůžu dočkat pokračování :)
Jsem moc ráda, že Crew se rozhodl převzít do parády Sólo leveling. Barevné ilustrace Vás zaujmou hned na začátku a díky většímu rozměrů si čtení vychutnáte. Doporučuji
Krátká motivační příručka s radami ke zlepšení života
Doporučuji číst víckrát
Doposloucháno :)
Tento díl se věnuje více rozvoji vztahu mezi JX a Kitem, který se rozešel se svým bývalém a váhá začít si "něco" se svou starou známostí.
Připravte se na dlouhou analýzu emocionální stránky obou hrdinů a více žhavých okamžiků oproti jedničce.
Nedoporučuji čtenářům se zájmem o LGBT:
- co nemají rádi hodně intimní situace (nevadí jim držení se za ruce nebo polibky )
A na závěr bych dodala, že detektivní zápletka ustupuje do pozadí.
Těším se však na třetí díl
Doposloucháno ^^
perfektní interpretace od Martina Pisaříka - thriller vyprávěn svižným tempem
Předvídatelný příběh v právnickém prostředí
Nečekané ale velice logicky začátek série. Lepší než brutal. Už se těším na druhý dil
Jedno z děl tohoto vynikajícího autora, které Vás nenechá chladné - poutavě napsané :)