tereija komentáře u knih
Čtivé, ale od poloviny jsem tušila, kdo a proč, což se mi na konci potvrdilo.
Děj byl zajímavý. Četlo se to celkem hezky, avšak autor má i lepší díla.
Docela jsem se bála, ale byly to pěkné příběhy.
Nenávidím divadelní hry, ale toto dílo...naprosto mi to vyrazilo dech, potřebovala jsem číst dál a dál. Byla jsem tímto dílem fascinována, především zjištěním, že nesmrtelnost není takovou výhodou, jakou se může jevit. Pan Čapek mě nikdy nezklame. A už se taky chystám do divadla:-)
Prolistováno. Graficky pěkně zpracované, nenásilné mému oku. Avšak to už vícekrát nemusím držet v ruce.
Kiki je moje filmová srdcovka. Kniha je must have pro fanoušky filmu. Milé, usměvavé, sem tam napínavé. Ilustrace nehodnotím.
Rozhodně složitější Hledej a najdi. Dítěti i dospělému to zabere delší dobu, než se všechno najde. Doporučuji.
Oddechovka. Člověk u toho nemusí moc přemýšlet. Doporučuji.
Usměvavé, napínavé (tak bude zabita nebo zabije?), avšak místy jsem se musela do čtení nutit.
Po přečtení této knihy se chci přestěhovat do Provence (teda to jsem chtěla i před tím). Byla jsem vtáhnuta do děje, ukápla mi slza a na konci jsem pocítila spokojenost. Oddechové čtení, které se do těchto (za dva dny) letních dnů hodí. Vřele doporučuji.
Tuto knihu řadím mezi mé nejoblíbenější knihy. První kniha, u které jsem si moc přála, aby dopadla happyendem. Mám ráda myšlenky, které se objevují v autorových knihách. Vždy uvnitř mě něco zanechají. Doporučuji.
Miluji Francii a francouzský styl. Knížka se mi vizuálně moc líbila, rady na oblékání a líčení byli inspirující. Je pravda, že tyto rady můžu najít i na internetu. Samozřejmě, že tady je to na jednom místě a ještě přidané obrázky. Druhá část naprosto zbytečná.