Terez.a komentáře u knih
Vzhlédnout k nebi je čtivá a poutavá kniha. Která se mi strašně dobře četla a oba hrdiny jsem si oblíbila. Milé čtení, i když místy bolavé. Paisley mi bylo velmi líto, zároveň jsem obdivovala její odhodlání. Příběh o veliké touze po životě, ve které hraje důležitou roli bouřlivá láska, která sežehne na popel.
Tenhle povedený román přináší vír nejrůznějších emocí a citů, ať už euforii, strach, zoufalství, ale i naději. Hrdinové se ocitají na šikmé ploše a zažívají mnohé těžkosti. Navzdory nepřízni osudu bojují. Jsou si navzájem kotvou a dodávají si odvahu jednat, riskovat a něco změnit. Při čtení jsem chvíli měla slzy v očích a za chvíli jsem se usmívala. Milé, ale i dojemné dílo. Vše bylo citlivě podané, ať už vypořádání se ze ztrátou, se zdravotním stavem, s minulostí, nebo nepochopením okolí. Tohle dílo vás vezme za srdce. A já osobně si moc ráda přečtu něco dalšího od téhle skvělé autorky.
Nevím, co si o té knize mám myslet, mám z ní rozporuplné pocity. Autorčin styl byl pro mě zvláštním způsobem pozoruhodný a poutavý, to ovšem příběh chvílemi postrádal. Jelikož jsem nezkoumala obsah, byla jsem velmi překvapená, co z děje vylezlo. Přesto kdyby mě autorčin styl tak neudivil, nevím, zda bych knihu dočetla.
Autorce se povedlo každým dílem zlepšovat děj. Z prvního dílu přímo čišelo, že jde o knihu pro děti, v posledním díle už to nebylo tak znát, možná proto se mi Pramen moci líbil ze všech dílů nejvíc.
Opět se mi kniha moc líbila. Autorka nezklamala. V tomto díle se toho hodně vysvětlilo a většina věcí je mi jasnější a já se moc těším na další díl ;-) Hlavně mě zajímá, jak to dopadne s Amelií a Devlinem.
Tuhle knihu jsem si půjčila náhodou a nebyla špatná. Dozvěděla jsem se tam pár nových informací, které jsem netušila. Ale na můj vkus tam bylo příliš mnoho jmen a moc podrobná historie rodiny Kate. A také se tam objevovalo mnoho nepodstatných faktů ( jako neustálé výčty míst dovolených, na které jezdili)
Moje první kniha od této autorky a nenudila jsem se. Zajímavé téma s vtipnými pasážemi knize zaručili čtivost.
Od tématu cestování v čase jsem čekala mnohem víc. Kniha( i když se četla rychle) mě zklamala. Rozhodně měla potenciál, který autorka plně nevyužila.
Na tenhle díl jsem se obzvlášť těšila, protože předchozí část skončila tak napínavě ( a já chtěla hrozně zjistit, jak se Sydney dostane ven z nápravného centra). Naštěstí mě kniha vůbec nezklamala, byla snad ještě víc napínavější. ;)
Damen a Ever se celý díl snaží zrušit prokletí. Protože i když jsou zamilovaní, nemůžou se jeden druhého dotknout. "Vždycky chceme to, co nemůžeme mít." Místy nudné,ale naštěstí příběh oživil Jules (nová postava) a zajímavý zvrat na konci.
První knížka, kterou jsem si půjčila z knihovny a hned ten samý večer jsem jí přečetla. Milý, kouzelný příběh.
3.díl výrazně vylepšil moje hodnocení celé série. Po druhém dílu, který mě zklamal a kde se polovinu knihy nic nedělo, nabízí závěrečný díl zvraty, emoce a napětí. :)
Stále nechápu, jak mohla tuto zajímavou knížku napsat teprve 14letá dívka. Každopádně se jí moc povedla. :)