Tereza.Fait komentáře u knih
Takhle, já Nestě fandim, ale hrozně mi někoho připomíná - neuvěřitelně skvěle popsaný chování lidí s podobnými problémy.. Díky bohu za happy end!!
Teším se na reread a pokračování!
Precetla jsem celou serii v aj, az na dve novely. Me to dost mrzi, jak je to psany. Pribeh je super, love story taky, dialogy jsou taky skvely, ale dohromady to kolikrat vazne neladi..
kdo to ma rad, přečtěte si ty posledni dily, i novelu 6.5. Kenji je zabijak a jeho interakce s Aronem je fakt sranda!
Vsechny dily precteny behem dvou tydnu, fakt se mi to libilo. Ctu teda v originale, protoze mi překlady prijdou kolikrat az ponižující.
Urcite si to prectu znova a urcite si prectu knizku Cardana, tu potrebuju :-D
Mně se to libi! Co dil, to lepsi pocit ze cteni.
Prijde mi hrozne fajn, ze ty vztahy nejsou tak přímočarý a rychly, ze clovek casto jenom tusi.
Takze. Nikolaj je vazne super postava, libi se mi. Jen musim rict, ze je tam na me tech chlapu moc, nemam rada prekvapeni a tady uplne nevim jak to skončí…
Kazdopadne jsem pustila Netflix a Mal je fajn, ale Alinu si predstavuju jinak, hlavne v tomhle dile. :-)
Pekne cteni! Filmové zpracování je po vsech strankach desny, ale serial?! Po dokoukani to ve mne zanechalo neco, uplne Jako knizky! Seriálovy Magnus a Alec je balada pro srdce.
Mne se libila vic nez prvni dil, asi nejvic kvuli lasce Grier a Isaaca :-) tyhle Wardky setkavacky hlavnich postav mam rada, v podstate jento porad stejny, ale porad se mi to libi!!
Ani nevim, proc se mi do tehle moc nechtelo.. pekny pribeh!
Zase me to hrozne bavilo a hned jsem to precetla. Ta osudovost je proste ach!
Mam rada ty sceny, jak se na sebe podivaji/uciti se a hned vi, ze to tam. Za me krasny cteni.
Hrozne jsem se na to tesila a nezklamalo! Jen me mrzi ten konec, prislo mi to hrozne rychle utnuty.
Nevedela jsem, co si o Murhderovi myslet (taky o nem driv nebylo moc psano), takze jsem se extra netesila. Ale! Parada zase. A stal se jednim z mych oblibencu! Tesim se na dalsi dily.
Na Solu a Assaila jsem se tesila. Nezklamalo me to. Jediny, co me vzdycky zklame je to, ze mam druhy den docteno :-o
Rhage proste miluju, takze jsem rada, ze se kniha povedla. Sice je dil nejtlustsi, ale vubec mi to neprislo. Jenze ja jsem do Bratrstva blazen :-D
Kupodivu se mi to i hezky predstavovalo a mela jsem z toho dobry pocit.