Tereza.K91 komentáře u knih
Miluji knihy podle skutečnosti se silnými příběhy a takhle patří mezi ně.
Mumínky jsem četla synovi i když ještě moc necháme děj. Myslím, že ho to bavilo a nasmál se jménům jako je bambul, Šňupálek :)
Nevím proč, sle čekala jsem od knihy trošku víc. Asi proto, že to je takový hit. Určitě se ještě kouknu na Duška, třeba mě to víc nadchne. :)
Kniha docela pěkná, ale moc mě nenadchla. Možná jí dám někdy ještě šanci :)
Výborná kniha, ale řekla bych že předchodí díl byl o něco lepší. Ale i tak se teším na další příběh.
Velmi zajímavá a poutavá kniha. Mám z ní mnoho pocitů co se týče lidí co se snaží uprchnout z vlastních domovů. Jsou to odvážlivci. Určitě každý člověk má právo na lepší život. Knihu doporučuji všem. A také další knihu od autora.
Miluju Keplera a komisaře Johnu. Každá kniha je lepší a lepší. Písečného muže jsem přečetla za 5 dnů a už se chystám na Stalkera. Prostě moje srdcovka
Moje oblíbená kniha. Miluji už od malička. Hlavně básně Mateřídouška, vodník a polednice. Moje srdcovka
Pučálkovic Aminu mám moc ráda a konečně jsem jí mohla přečíst synovi
Moc pěkná kniha, kdysi jsem jí četla jako malá a to mě moc nezaujala, ale nyní jsem jí četla synovi a moc se mi líbila.
Kniha byla moc krásná. Moc hezké příběhy Jehličky a Borůvky. Moc ráda jsem jí přečetla synovi.
Výborná kniha, určitě si pořídím i další knihy od autora. Mohujen doporučit.
Mám moc ráda knížky od pana Říhy a moc ráda je čtu synovi před spaním. Krásné mohu jen doporučit.
Moc krásné pohádky. Mohu jen doporučit.
Knihu jsem si přečetla jen kvůly tomu, že jsem si chtěla oddychnout od kriminálek. Znova jí číst nebudu.
Moc pěkná kniha. Hezky se čte určitem si přečtu další knihy od pana Hrubína.