Tereza035 Tereza035 komentáře u knih

Elita Elita Kiera Cass

Za mě toto bylo určitě slabší než Selekce. Hlavní postava America mi tady vůbec nesedla a byla na můj vkus až moc nerozhodná. Chvílemi mě kniha trochu nudila a rozhodně se tu toho nedělo tolik jako v prvním díle, každopádně jsem dost zvědavá na třetí díl a snad bude lepší. 3,5/5

07.04.2020 3 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Tato knížka nemá jen krásnou obálku, ale i nádherný příběh. Je plný emocí a zážitků z druhé světové války. Kniha je rozdělena na tři části, které do sebe skvěle zapadají a je moc hezky napsaná. Jen jsem se až do nějaké 150 stránky nemohla začíst, proto jsem strhla půl hvězdičky. Každopádně posledních 100 stran bylo úplně nejlepších a po přečtení jsem si knihu velice oblíbila a můžu vám ji jedině doporučit:)

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Naprosto nádherná knížka. Začetla jsem se hned od začátku až do konce. Je to čtivý, silný a emoční příběh. Líbil se mi styl psaní a jednoduše celá kniha byla boží. Stoprocentně moje nejoblíbenější kniha od Colleen a jedině doporučuju:)

Perfekcionistky Perfekcionistky Sara Shepard

Skvělý román s nádechem detektivky. Líbilo se mi jak během knížky poznáváme všechny hlavní hrdinky. Stržená hvězdička je z důvodu, že mě kniha začala bavit až od nějaké sté stránky... Tento první díl je téměr neukončený a já se už moc těším na ten druhý. Moc doporučuju a stopro stojí za přečtení.

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Další skvělá knížka, kterou můžu všem doporučit. Byla skvěle napsaná a napínavá! A rozuzlení na konci jsem opravdu nečekala:D

Selekce Selekce Kiera Cass

Výborná knížka. Čtivý a krásný příběh i přes to, že America mi nebyla zas tak sympatická. Už se nemůžu dočkat na další díl. Určitě stojí za přečtení. 4,5/5

Dvojí mysl Dvojí mysl Martin Rousek

Knížku stopro doporučuju, hrozně moc se mi líbil styl psaní. Nechyběla tam akce, napětí a horor, ale zároveň jsem se dost nasmála. Určitě stojí za přečtení, já jí sfoukla za 2 dny (knížka má pouze 230 stran) . Hodně mi sedla i hlavní hrdinka, která byla velice sympatická.

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Skvělá knížka, která mě začala bavit hned od první strany. Je to velmi dojemný, romantický a zároveň drsný příběh. Knížka je krásně napsaná a všem jí doporučuju.

07.04.2020

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Toto byla opravdu skvělá knížka. Doporučuju všem od 15 let. Dozvěděla jsem se zase něco o závislosti na drogách, především heroinu. A také o shánění peněz na drogy pomocí prostituce. Příběh je napínavý, dojemný a realistický. Líbil se mi způsob, jakým je kniha napsaná. Určitě stojí za přečtení.

Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Další skvělá knížka, která stojí za přečtení . Byla opravdu fajn. Mohla jsem se něco nového dozvědět o nemoci s názvem cystická fibróza, kterou jsem do té doby vůbec neznala. Je to romantické drama. Určitě se chystám i na film. Knížka je krásně napsaná a to hned z dvou pohledů - Willa a Stelly. Je to stokrát lepší než Hvězdy nám nepřály (které se mě nelíbily), takže pokud se vám nelíbily tak se nemusíte bát, tato kniha vás určitě nezklame.

07.04.2020 4 z 5

Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Četla se skvěle a začetla jsem se téměř od samotného začátku. Knížka mě bavila byla to taková roztomilá romantika, ale přesto super, skvělý a čtivý děj. Pokud vás LGBT tématika baví tak směle do toho. Nejvíce mě zaujalo to, že určité scénky vidíme z pohledů dvou osob a jejich různé a odlišné názory. Moc se těším na druhý díl...

Memento Memento Radek John

Ráda bych Memento nejprve všem doporučila. Knížka se zajímá o závislosti na drogách a vypráví o takzvaných narkomanech. Hrozně mě zaujalo, že se o tomto tématu mohu dozvědět něco víc a o tom jak je život těžký a nebezpečný. Určitě stojí za přečtení. Děj byl čtivý, ale co se týče romantické linky, tak ta se mi moc nelíbila. Hodnotím 4,5*/5*

Temný experiment Temný experiment Gwenda Bond

Jelikož jsem velký fanoušek seriálu Stranger Things tak jsem si knížku nemohla nechat ujít. Pořádně jsě se začtela sice až od nějaké 100 stránky, ale pak už to jelo. Je příjemně psaná a čtivá. Líbilo se mi, že se můžu dozvědět něco, co se odehrávalo pár let před samotným seriálem. Kniha vypraví o matce jménem Terry, jejíž dcera Jane je hlavní postavou Netflix seriálu. Oblíbila jsem si téměr všechny hl. postavy, (kromě Brennera teda :D) a celkově mě tahle knížka přivedla ke čtení. Moc vám jí doporučuju i když to není nic převratového.

07.04.2020 4 z 5

Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Doporučuju všem, jak dospívajícím tak dospělím, kniha je velmi čtivá a hezká, chystám se i na druhý díl:) Jednoduše krásný LGBT román.

15.02.2020 5 z 5