Terezk-a Terezk-a komentáře u knih

Ústřižky Beaty Rajské Ústřižky Beaty Rajské Beata Rajská

Kniha je velmi pěkně napsaná a čte se opravdu rychle. Když jsem jí četla, měla jsem pocit jako bych autorku znala celý život. Zdálo se mi, jako by na mě Beata Rajská mluvila prostřednictvím knihy jako na kamarádku.
Ovšem nedozvěděla jsem se skoro nic o její tvorbě a nápadech, je to spíše životopis osobního života a rady do života přímo od autorky.
Knihu hodnotím ale kladně.

27.07.2014 4 z 5

Dokonalá žena je blbka! Dokonalá žena je blbka! Anne Girard

Některé kapitoly jsou naprostá blbost, jiné vám zvednou sebevědomí, nebo si uvědomíte, že v tom nejste sama.

30.03.2014 3 z 5

Vítejte na onom světě Vítejte na onom světě Tonya Hurley

Určitě pro menší věkovou kategorii.
Příběh mě neoslovil.

26.12.2013 1 z 5

Angličtina – věty a fráze pro každou situaci Angličtina – věty a fráze pro každou situaci Jiří Olšovský

Pro každého kdo si chce zlepšit mluvenou angličtinu :)
Užitečné a jednoduché věty, které se běžně používají :)

30.10.2013 4 z 5

Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Moc pěkná knížka. Děj určitě nenudí je stále zajímavý a romantický .

07.09.2013 5 z 5

Královna plesu Královna plesu Robert Lawrence Stine

V každé kapitole aby byla jedna vražda se jen tak nevidí :D Jinak super kniha .

12.07.2013 4 z 5

Zpověď jednoho děvčete Zpověď jednoho děvčete Alžbeta Hulová

Kniha s poutavým dějem, nešlo se odtrhnout a pořád mě něco překvapovalo. Skvělá knížka o osudech mnoha lidí! :)

12.07.2013 5 z 5

Jmenuji se Martina: Jsem bulimička Jmenuji se Martina: Jsem bulimička Ivona Březinová

Tento díl jsem četla jako poslední a zdál se mi nejslabší. Nebyl špatný nebo tak nudný, ale že nebyl po celou dobu tak zajímavý jako předchozí díly.. Ale rozhodně stál za přečtení
!

28.06.2013 5 z 5

Jmenuji se Alice: Jsem narkomanka Jmenuji se Alice: Jsem narkomanka Ivona Březinová

Zase skvělá kniha! Určitě doporučuji mladým dívkám! Přečteno jedním dechem... Kniha je velmi čtivá a realistická :)

21.06.2013 5 z 5

Pod hrozbou smrti Pod hrozbou smrti Scott Siegel

Tyto knihy !

18.06.2013 5 z 5

Nůž Nůž Robert Lawrence Stine

Nejlepší napínavé knihy které jsem četla !

18.06.2013 5 z 5

Jíme zdravě a dobře - Ottova encyklopedie Jíme zdravě a dobře - Ottova encyklopedie Karen Sullivan

Určitě velmi užitečná encyklopedie, kterou by si měl každý přečíst. Mnoho rad i jak živit děti. Příjemné čtení do kapsy.

12.06.2013 4 z 5

Příručka přežití pro holky (které nejsou včerejší) Příručka přežití pro holky (které nejsou včerejší) Charlotte Grossetête

Tato kniha mě moc nezaujala. Všechny rady o kterých se psalo jsou všeobecně známé a nudné . Ničím mě neoslovila, ani nepřekvapila ..

12.06.2013 3 z 5

Temnota Temnota Lynn Beach (p)

Není co dodat. Prostě skvělá !

12.06.2013 4 z 5

Portréty Praktický průvodce kreslení Portréty Praktický průvodce kreslení Barrington Barber

Kniha je krásná, jsou v ní zajímavé rady, ale má málo stránek.

12.06.2013 3 z 5

Velká kniha anatomie pro výtvarníky Velká kniha anatomie pro výtvarníky Barrington Barber

V knize je sice mnoho krásných obrázků, ale to je asi tak vše. Žádné užitečné rady a fígle na kresbu v knize nejsou.

Chameleon jemenský Chameleon jemenský Nataša Velenská

Tato kniha mi hodně pomohla při koupi chameleona, když jsem nevěděla, jak se o něj starat. I když nějaké maličkosti postrádá .

Divná a divnější Divná a divnější Robert Reger

Prví díl byl lepší, tento mě zklamal. Byl nudný i když ....

Ztracené dny Ztracené dny Robert Reger

Je tajemná, ale to se mi líbí. Děj je někdy nudný a jindy zase napínavý!

Sci-fi

12.06.2013 4 z 5

Velká kniha králíčkových sebevražd Velká kniha králíčkových sebevražd Andy Riley

Prostě knížka založená na legračních obrázcích, které jsou úžasné :DD

12.06.2013 5 z 5