Terezk-a komentáře u knih
Určitě ta nejlepší knížka o kreslení lidského těla! Vše je naprosto skvěle ukázáno a vysvětleno. Najdete v ní různé fígle a rady!
Určitě užitečná knížka pro kreslíře i nekreslíře. Ne že by jste se po přečtení této knihy naučili kreslit, to ne, ale najdete v ní užitečné rady !
Nejlepší kniha pokud se rozhodujete si koupit morče ! Určitě jsou v ní všechny potřebné informace !
Tato kniha mi hodně pomohla při koupi chameleona, když jsem nevěděla, jak se o něj starat. I když nějaké maličkosti postrádá .
Krásné obrázky, pěkně se čte a o zábavu postaráno !
Kniha se četla opravdu dobře. Někdy jsem se opravdu bála a musela jsem na horor myslet ještě dlouho potom co jsem ho dočetla.
V hororech nejsou zdlouhavé pasáže, takže to rychle utíká !
Prví díl byl lepší, tento mě zklamal. Byl nudný i když ....
Je tajemná, ale to se mi líbí. Děj je někdy nudný a jindy zase napínavý!
Sci-fi
Udělat kuchařku pro dceru je skvělý nápad, vše je opravdu dopodrobna vysvětleno a recept není možné nijak poplést :) Určitě doporučuji začátečníkům ! :-)
Někdy se najde i nudný obrázek, ale jinak jsem se zase pobavila !
Prostě knížka založená na legračních obrázcích, které jsou úžasné :DD
Skončilo to velmi pěkně !!
Jsem ráda že jsem tyto komiksy četla :-)
Vtipný komiks pro slečny :) Moc jsem se bavila a je pěkně namalovaný !! :-)
Tuto knihu by si měla přečíst každá dívka ! Je skvělá a jsou v ní skvělé rady a nápady a vše je krásně vysvětleno ! Knihu jsem jeden čas četla pořád dokola a vracela se k různým kapitolám ! Veliké plus dávám za krásné obrázky v knize !
Legrační knížka s mnoha obrázky psaná jako deník. U této knihy se rozhodně nebudete nudit !
Pěkná knížka stejně jako první díl ! Ale jelikož je pro menší tak si další díl už nekoupím. :-( Ale určitě je to moc pěkná kniha s krásným dějem pro mladé čtenářky !
Kniha je něco jako deník malého poseroutky, ale až na to že kniha je o holce a né o klukovi. Je štivá, psaná jako deník a polovina knihy jsou obrázky ! :-) Pořád něčím zajímavá. Bude se číst pěkně menším cca. 12 let :)