Terezzie Terezzie komentáře u knih

Zpověď Zpověď Jodi Ellen Malpas

Poslední díl této série se mi líbil možná nejvíce . Miluju styl autorčina psaní . Za mě zase až moc sexu, budu se opakovat ale ono to ve finále nějak dávalo smysl v tomto posledním díle. Možná jediný co mi trochu bylo líto , že ten konec byl pak až moc utnutý, trochu víc bych to rozvedla. Jinak nemám co vytknout, já autorky knihy miluju takže mě to bavilo a doporučuji.

P.S. Miluju tyhle pomatený, majetnický a nadržený parchanty:D

25.01.2024 4 z 5

Vyvrhel Vyvrhel T. M. Frazier

(SPOILER) Vyvrhel - T.M.Frazier

Máme tu pokračování příběhu Beara a Ti. Na Vyvrhela jsem čekala jako na smilování, protože ten konec zase??! K mému štěstí jsem Psance dočetla zrovna v době, kdy vycházel akorát poslední díl

Už už to vypadalo, že Thia a Bear budou mít chvíli klid na čuňačinky Sotva si k sobě našli cestu tak klasicky prásk a zase je všechno jinak
Ty hajzlové motorkáři to Bearovi pořád dávají sežrat, stále tam probíhá ,,hon na medvěda proč a co za tím je nemůžu říct ale děj tu nabere nečekaný obrátky, kdy se Bear objevuje jako vyvrhel v lochu, odkud nemůže chránit Ti..

Vypadá to, že Bear nemá moc šancí na výhru, ve vězení se setkává s lidma, který fakt vidět nechtěl. Nemůže nic moc, jen střádat v hlavě plány a taktiky. Musí tam vsadit něco víc než jen svůj holej život..

Thia je silná a chytrá holka, King jí vzal pod svý křídla a ona se snaží vymyslet plán B.
Oba dva čeká hodně překážek , boj o život, zrady , lži a fakt jsem si myslela poprvý, že to nedopadne dobře …

Ke konci jsem pomalu ani nedýchala,fakt jsem byla úplně vyřízená, nervní a nadávala jsem ,,A to jako si dělají p*rdel sakra ??!! Tak tohle číst dál nebudu nemám na to nervy

Tuhle sérii jsem si fakt oblíbila , bavilo mě to neskutečně
Všechny knížky byly totálně nabombený vulgárníma sprosťárnama, brutalitou, vášní a krutostí

A jako ten konec?! Moje zvrhlý srdíčko poskočilo štěstím a já jako fakt doufám, že se u nás dočkáme další knihy od této skvělé spisovatelky

25.01.2024 5 z 5

Sladké pokušení Sladké pokušení Cora Reilly

(SPOILER) Kniha nebyla úplně špatná . Pro mě to bylo spíš takové oddechové čtení , které neurazí ani nenadchne .

Nic složitého , hodně jednoduše popsány vztahy mezi hlavními postavami . Za mě to postrádalo hlubší děj.

Gulia sice mladá coby puberťačka ale ve finále oddaná a poslušná. Ano dokázala si prosadit svou ale až moc se tomu všemu podvolila.

Cassio byl takový za mě nemastný neslaný, jsem zvyklá na takový ty nadržený psychopatický a majetnický šílence v tomto žánru . Asi jsem divná :D

Bylo to asi taky tím jak to vše hrozne rychle plynulo, moc postav kolem a nic moc o tich hlavních . Čekala jsem třeba nějakou zajímavou minulost nebo tajemství ze strany Gulie ale nic. U Cassia se to zachránilo trochu tou aférou s jeho zesnulou ženou ale také mi to přišlo vše hrozne rychle hotové a vyřízené.

Mě vadilo jak ten děj až příliš rychle plyne, začátek celkem ušel ale potom byl najednou skok o několik měsíců později , poté dokonce o několik let a další kapitola byla opět o několik měsíců později a vlastně se nic nestalo.Kapitol byly pak takové nijaké, žádné drama,jen běžný život v manželství. Děj byl více než předvídatelný, z mafie tam toho bylo minimum a vlastně jen rodinné vztahy nic víc a hlavní zápletka byla spíš takové klišé. Chyběla mi tam ta prvopočáteční chemie , sice bylo super , že se tam střídali pohledy obou postav ale ty city nebyly nijak významně popsány, začátek vypadal trochu slibně ale potom ty skoky na mě byly až moc . Jako takový rychlý romantický film.

Ale to člověk musí čekat když je to vše v jedné knize o 300 stránkách a také díky tomu , že se příběh nevztahuje jen na hlavní postavy ale také na jejich děti . Vlastně mi přišlo že celá kniha je založena spíše na tich dětech. Romantika a sex okrajově. Jsem zvyklá na větší dobývání, emoce, lásku, nenávist a na nějaký zajímavější zvrat . Urcite bych po knize podruhé nesáhla tak ji pošlu dál do světa . Ale každý máme své oblíbené žánry, každému vyhovuje jiný způsob psaní a tak to proste je .:)

Příběh je takový klasický, předvídatelný , ze života . Čekala jsem úplně něco jiného .

24.01.2024 1 z 5

Odhalená Odhalená Jodi Ellen Malpas

Autorka opět nezklamala. Líbila se mi celá série knih . Bylo to takové fajn oddechové čtení s nějakou tou zápletkou. Postavy opět skvěle popsány. Livy mi byla velmi sympatická. U Milera se mi líbilo , jak dlouho nedával najevo všechny své skutečně city i když během čtení víte, že Livy miluje od samého začátku ale to jak se k tomu sám musel dokopat to mě bavilo . Líbilo se mi , jak byl ochranitelský a ve finále mi ho bylo hrozně líto, taková zničená duše ale Livy ho z toho dostala a o tom ten příběh je. Možná bych ocenila kdyby k jeho minulosti tam bylo napsáno více kapitol fakt mě bavil . Takového chlapa si vysní každá ženská. Série se mi líbila a mohu jen doporučit .

21.01.2024 4 z 5

Odhalení Odhalení Jodi Ellen Malpas

Miluju autorky knihy , všechny . Líbí se mi jak píše, vždy to má hlavu a patu a vždy jsou naprosto skvěle popsány všechny postavy a jejich charaktery . Tato série je skvělá , je to takové oddechové čtení, jen na můj vkus až moc textu je vyloženě o sexu . Jako nevadí mi to, pochopitelně milovnice erotických románů to jedině uvítají ale zkrátka na mě ho tam bylo až příliš. A to nejsem žádná upejpavka. Možná bych ocenila , kdyby se tam více řešili vyloženě jejich spory a problémy . Kolikrát jsem už sexuální scény vyloženě vynechala protože jsem věděla co se bude dít;D Ale jinak jsou všechny tři díly super . Mám ráda tyhle manipulativní hajzlíky a jejich ego, to mě fakt baví!!!

21.01.2024 3 z 5

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Knihy od Danielle Lori jsem si neskutečně oblíbila a patří mezi mé nejoblíbenější z mafiánského prostřední.

První díl této série odstartovává Sladká nevědomost, kde si mladá a nevinná Elena musí vzít mafiánského Bosse Nicolase

Elena je krásná , poslušná, na první pohled tuctová holka a dokonalá mafiánská princeznička, která nemá v tomhle světě násilí a podvodů žádný slovo. Ve skutečnosti je ale hluboko v ní silná a chytrá ženská, která nechce být jen prostředkem pro udržení míru.

Nick je nemilosrdnej a chladnokrevnej zmetek, kterej vyrůstal ve zlatým pozlátku a je zvyklej si brát co chce a kdy chce. Takže když se rozhodne pro Elenu místo její sestry, se kterou měl dohodnutej sňatek za účelem klidu a míru v mafiánských kruzích, tak to tak prostě bude a přes to nejede vlak . Tohle město mu patří , patří mu lidi v něm a patří mu i ona.

Nicolas (Eso) měl naprosto všechno co od chlapa v tomhle žánru očekávám. Takovej ten zlej, majetnickej a naprosto dokonalej parchant.

U Eleny jsem občas měla výhrady a protáčela oči ale oba se k sobě hodili a navzájem se doplňovali. Co se týká chemie tak tam to fungovalo dokonale o tom není pochyb . Nicovo žárlivý scény neměli chybu , klidně bych přidala víc kapitol z jeho pohledu protože mě fakt bavil.

Autorka píše skvěle, hodně mi sednul její styl psaní. Příběh vás hned vtáhne a nepustí. Je tam napětí , zápletka , spicy scény jsou top a jak říká moje kamarádka, tady máte pocit jak když jim u toho svítíte

Knihu můžu jedině doporučit , četlo se to samo. Příběhy z mafiánského prostředí miluju a tady jsem dostala přesně to, co jsem chtěla.

03.01.2024 4 z 5

Podmanivý Podmanivý Jodi Ellen Malpas

(SPOILER) Naprosto skvělá kniha!!
Četlo se to samo , napětí , vzrušení , vztek , lítost , láska a nenávist v jednom. Žádné zbytečné omáčky kolem , hlavní hrdinové naprosto skvěle zvládli svou roli a mě se teda Rose líbila každým coulem. Vzhledem k její minulosti a obecnému bytí , klobouk dolu .Ano každý jsme jiný , každý z nás lpí na něčem jiném než ten druhý, jsme každý jedinečný tak jako knihy. Takže za mě byla Rose skvělá , Danny taky , jen je vtipné jak ti mužský vždycky mají drsné ego , nekompromisní a v momentě co se zamilují je to rázem volný pád Ne jako za mě fakt skvělá knížka , od autorky jsem četla i jiné knihy ale tenhle žánr jí teda sakramensky sedl fakt doporučuji všem milovníkům mafiánské romance

30.12.2023 5 z 5

King King T. M. Frazier

(SPOILER) King - T.M.Frazier

Nebudu lhát , když jsem otevřela knížku tak říkám ….ahá oukej tady to bude trochu jiný kafe styl psaní trochu jinačí než jsem byla zvyklá a vlastně mi to přišlo hrozně osvěžující
Jakože miluju potetovaný, namakaný, sprostý chlapy a tohle byl totálně libovej potetovanej, namakanej a ,,kurvasprostej chlap A JEŠTĚ TATÉR!!!!!

No a k tomu samozřejmě nechyběl klub totálně sexy , sprostejch motorkářů.Ale King je jen jeden I když teda už tady v prvním díle jsem si neskutečně oblíbila i Beara
Bylo to živočišný , surový , sprostý , napínavý, vášnivý a mě se to sakra líbilo
U Doe jsem byla fakt zvědavá co jako je zač a fakt mi to nedalo spát Jo a Preppy to byl miláček
Jedině doporučuju a já jdu snít o tom jak mi tetuje King něco hambatýho bůh ví kam

28.12.2023 5 z 5

Tyran Tyran T. M. Frazier

(SPOILER) Druhý a zároveň pokračující díl Kinga a Doe. A kdo je vlastně Doe?
Konec prvního dílu pro mě byl šokující , proto jsem nelenila, uvařila jsem si desátý kafe a jela jsem dál hned do tyránie druhýho dílu.
Kinga zahnali do úzkejch a nemůže s tím nic dělat , na tohle halt nemá dlouhý lokte. Odvedli mu jeho štěně a je tím pádem je pěkně nasranejNo a to nechceš Ale já to chci a přesně na to sem čekala. Až se v něm probudí ten divoch z lochu a půjde to tam pořádně rozbombit.

,,Rodina Doe je těžce pochybná, takže to vypadá , že holka byla zřejmě hozena do jámy lvové No však nic není takový jak se na první pohled zdá a vypadá to dokonce na jakýsi milostný trojúhelník? Ovšem to by tam nesměl figurovat King

Co ale Doe? Bude chtít Kinga zpátky potom , co ji její ,,nejbližší vezmou pod svá ochranná křídla ?

Otázky, černá minulost , rodinná dramata a nejasná budoucnost vás bude provázet tímhle druhým dílem.

A koho si představíte pod pojmem Tyran, když se podíváte na obálku knihy hm???

28.12.2023 2 z 5

Psanec Psanec T. M. Frazier

(SPOILER) Psanec - T.M.Frazier

,,Jsem tvůj domov zlato, jako ty můj a pokud chceš brutální upřímnost, tak ti řeknu právě teď, že i kdybys chtěla odejít, tak bych ti to nedovolil. Jsi teď moje, takže bohužel pro tebe, to není možnost, zavrčel Bear….

Na příběh Beara jsem se hrozně těšila Už v prvních dvou dílech jsem si oblíbila klub sexy nekompromisních motorkářů

Na Bearovu hlavu je vypsána odměna a on jako spráskanej ,,medvěd “ se odebere na chvíli k zimnímu spánku do svého brlohu Stává se z něj psanec, vyvrhel klubu, kterej pro něj byl doteď domovem a vším co měl …
Když mu ale přehodí přes práh zmučenou a zničenou Thiu probudí se v něm to správný dravý, divoký a hladový zvíře , který přesně chceme .

Thia je mladá , na první pohled nezkušená holka která za sebou nemá úplně jednoduchou minulost a nemá se kam schovat, tak si zaleze pod Bearovo medvědí tlapy. To ale netuší, co jí vůbec čeká

Já tuhle sérii miluju Stejně jako předešlé díly je tento surový, vášnivý , živočišný , vulgární a nenechá Vás v klidu až do konce . Žádná zbytečná omáčka kolem , tady se šlo rovnou k věci a přišlo mi to i trochu líp promyšlený, než první dva díly .
Věkový rozdíl mi nevadil vůbec , nicméně ten už jsme měli i u Kinga a Doe
Bear je miláček, ale určitě v něm nehledejte roztomilé malé medvíďátko, které se chce mazlit

28.12.2023 5 z 5

Šílená posedlost Šílená posedlost Danielle Lori

Druhým dílem Made série od Danielle Lori je Šílená posedlost, která se stala zároveň mojí posedlostí.

Příběh Christiana a Gianny se nám už tak trochu odkrývá v prvním díle. Giu jsem si hrozně oblíbila a patří mezi mé oblíbenkyně ženských postav. Líbilo se mi jak je bezprostřední a upřímná. Obdivovala jsem jí v tom, jak si absolutně nedělala hlavu z toho, co si o ní kdo pomyslí.
Své démony ale měla a snažila se před nimi ukrýt v hromadě kokainu a vydávala se před nimi za někoho , kým doopravdy nebyla. Jak to v mafiánským kruzích už chodí, i ona byla nucena stát se poslušnou mafiánskou paničkou.
Jednoho dne ji ale jeden z démonů zahlédl. A zalíbila se mu. Jenže pro něj byla až moc nedosažitelná. Stala se tak jeho posedlostí.

Christian Allister je zvláštní policejní agent jehož kořeny sahají až k ruské mafii. Jeho duše je velmi temná a zničená. Nese si své démony z minulosti a není díky nim schopen citu lásky.
Chris i Gia jsou dva naprosté protiklady, jedno ale mají společné. Jsou oba citově chladní. Chemie mezi nimi byla až neuvěřitelná a během dvou časových os v příběhu (minulost a přítomnost ) se ti dva poznávají a i přes všechny možné překážky a odloučení je to k sobě přitahuje víc a víc jako magnet .
Během všech časových linek ani jeden z nich netuší co pro toho druhého vlastně znamená. Ona si myslí, že jí vidí jen jako životem znuděnou mafiánskou paničku a on si myslí, že pro ní není dost dobrý a atraktivní. Jejich vzájemné prozření byl potom takový nával emocí, že jsem měla co dělat abych udržela hormony na uzdě.
Spicy scény jsem si užívala neskutečně, tady mi dala autorka přesně to, co od erotických románů očekávám a nemělo to jedinou chybu.
Christiana miluju! Jeho temnou duši, jeho šílenou posedlost, jeho chladný srdce, ve kterým má místo jenom pro NI. A zbožňovala jsem jeho ruskej přízvuk, říkejte si o mě co chcete ale když jí říkal ,,moje malyška tak tam se z mýho srddíčka postupně stávalo želé…

15.12.2023 5 z 5

Gabrielovo inferno Gabrielovo inferno Sylvain Reynard

Ke všem knihám - miluju ten příběh , je to zase něco trochu jiného než na co jsem zvyklá ale tohle se opravdu povedlo . Promyšlenost, děj, charaktery postav , to vše má své kouzlo a jsou to knihy za které jsem nesmírně vděčná a jsem ráda že je mám ve své knihovně a nestydím se za to !!

Otrokyně Otrokyně Johanna Lindsey

Kniha se mi velmi líbila , byla čtivá, vášnivá, surová, bez obalu presne tak jak to v této době chodilo . Velmi doporučuji .

Bouřlivé objetí Bouřlivé objetí Johanna Lindsey

Tuto knihu řadím do mého TOP seznamu v sekci historických romancí. Nádherný příběh , velmi čtivé, hlavní postavy jsem milovala . Zkrátka kniha ke které se určitě ráda vrátím . Děkuji a doporučuji .

Pád Pád Maya Banks

Knize bych dala určitě větší obecné ohodnocení . Dej byl sice předvídatelný ale mě se velmi líbil . Gabe byl no proste WOW! A miluju zápletky tohoto stylu . Za mě to nemělo chybu . Doporučuji .

13.12.2023 5 z 5

Nerozvážnost Nerozvážnost Shannon Drake (p)

Ač jsem mladá , miluji historii a miluji historické romány . Tato kniha mě velmi bavila , všem milovníkům tohoto žánru jen doporučuji .

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Kniha se mi líbila , je velmi čtivá, do děje se dostanete hned a hezky to plyne . Postavy skvěle seděli akorát ja bohužel nejsem úplně příznivcem románu kde figurují mladiství. Nevadilo mi to , knihu jsem přečetla , dokonce tam jsou i různé zápletky ale nejsem moc fanda školních romantických lásek . I když postavy se chovali velmi dobře a rozumně na svůj věk . Hlavně hlavní hrdinka tu jsem si jejím charakterem velice oblíbila .

13.12.2023 3 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Skvělá oddechovka pro dlouhé večery s knihou , bavilo mě to , dej hezky plynul , postavy jako vždy skvěle seděli a nemám co vytknout ,
Opět doporučuji .

13.12.2023 4 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Krásné, čtivé , děj hezky plynul, nemám co vytknout. Další skvělá oddechovka od autorky ;)

13.12.2023 4 z 5

London Road London Road Samantha Young

Krásný , čtivý erotický román, kterému nic nechybělo jen některé stránky jsem občas četla ob řádky. Za mě super oddechovka která nikoho kdo tento žánr čte , nezklame .

13.12.2023