Terezzie komentáře u knih
Bylo to vtipné , hezky se to četlo , super styl psaní . Postavy se mi zamlouvaly už méně. Čekala jsem trochu něco jiného ale oddechovka dobrá.
Nebylo to vůbec špatné. Četlo se to hezky . Ale stejně u mě vyhrává na první čáře první díl.
Za mě slabší než předchozí díl. Bavilo mě to ale postavy mi byly nevím proč méně sympatické .
Četla jsem jen první díl a potom viděla film tak jsem se na další knihy už vyprdla ale hrozně se mi to líbilo .
Pro mě byla tato kniha takovou vstupní branou do tohoto ostřejšího žánru , takže nemohu hodnotit špatně . Když to teď zpětně porovnám s tím co čtu teď tak je tato kniha někde v pozadí ale stejně nezapomenu na to jak jsem hltala každou stránku jako puberťačka na střední :D
Těšila jsem se na druhy díl a za mě byl o chlup lepší než ten první . Postavy se mi zatím nezprotivili jak to někdy bývá u takto dlouhých příběhů a těším se moc na poslední díl .
Vzhledem k tomu , že miluju styl atorčina psaní tak mě kniha nenudila. Za mě to byl hezký a čtivý příběh u kterého jsem se těšila na pokračování . Za mě teda by to mohlo mít méně stran , méně sexu i když miluju erotické romány ale tady nevím proč mi to přišlo už trochu moc . Jinak super .
Cizinec se mi líbil o něco více než Bastard. Za mě fajn kniha na dlouhá odpoledne :)
Taková tuctovka ale líbilo se mi to. Nemohu to úplně řadit mezi knihy, které bych četla znovu. Taková oddechovka .
Tento díl mě ze všech oslovil asi nejméně . Nicméně jsem to dočetla ale už se to trochu táhlo.
Kniha se mi velmi líbila . Četlo se to samo . Super oddechovka. Nemám co vytknout .
Kniha se mi četla velmi hezky . Taková super oddechová kniha . Přečetla jsem ji během jednoho dne . Za mě super .
Nepatří do mých oblíbených žánrů a přesto ji hodnotim jako výbornou . Styl psaní byl skvělej, přečetla jsem to jedním dechem.
Velmi silný příběh , ač tyto žánry nepatří k mým oblíbeným tak musím dát vysoké hodnocení . Asi netřeba dalších slov , kdo četl tak ví.
Poslední díl této série se mi líbil možná nejvíce . Miluju styl autorčina psaní . Za mě zase až moc sexu, budu se opakovat ale ono to ve finále nějak dávalo smysl v tomto posledním díle. Možná jediný co mi trochu bylo líto , že ten konec byl pak až moc utnutý, trochu víc bych to rozvedla. Jinak nemám co vytknout, já autorky knihy miluju takže mě to bavilo a doporučuji.
P.S. Miluju tyhle pomatený, majetnický a nadržený parchanty:D
(SPOILER) Vyvrhel - T.M.Frazier
Máme tu pokračování příběhu Beara a Ti. Na Vyvrhela jsem čekala jako na smilování, protože ten konec zase??! K mému štěstí jsem Psance dočetla zrovna v době, kdy vycházel akorát poslední díl
Už už to vypadalo, že Thia a Bear budou mít chvíli klid na čuňačinky Sotva si k sobě našli cestu tak klasicky prásk a zase je všechno jinak
Ty hajzlové motorkáři to Bearovi pořád dávají sežrat, stále tam probíhá ,,hon na medvěda proč a co za tím je nemůžu říct ale děj tu nabere nečekaný obrátky, kdy se Bear objevuje jako vyvrhel v lochu, odkud nemůže chránit Ti..
Vypadá to, že Bear nemá moc šancí na výhru, ve vězení se setkává s lidma, který fakt vidět nechtěl. Nemůže nic moc, jen střádat v hlavě plány a taktiky. Musí tam vsadit něco víc než jen svůj holej život..
Thia je silná a chytrá holka, King jí vzal pod svý křídla a ona se snaží vymyslet plán B.
Oba dva čeká hodně překážek , boj o život, zrady , lži a fakt jsem si myslela poprvý, že to nedopadne dobře …
Ke konci jsem pomalu ani nedýchala,fakt jsem byla úplně vyřízená, nervní a nadávala jsem ,,A to jako si dělají p*rdel sakra ??!! Tak tohle číst dál nebudu nemám na to nervy
Tuhle sérii jsem si fakt oblíbila , bavilo mě to neskutečně
Všechny knížky byly totálně nabombený vulgárníma sprosťárnama, brutalitou, vášní a krutostí
A jako ten konec?! Moje zvrhlý srdíčko poskočilo štěstím a já jako fakt doufám, že se u nás dočkáme další knihy od této skvělé spisovatelky
(SPOILER) Kniha nebyla úplně špatná . Pro mě to bylo spíš takové oddechové čtení , které neurazí ani nenadchne .
Nic složitého , hodně jednoduše popsány vztahy mezi hlavními postavami . Za mě to postrádalo hlubší děj.
Gulia sice mladá coby puberťačka ale ve finále oddaná a poslušná. Ano dokázala si prosadit svou ale až moc se tomu všemu podvolila.
Cassio byl takový za mě nemastný neslaný, jsem zvyklá na takový ty nadržený psychopatický a majetnický šílence v tomto žánru . Asi jsem divná :D
Bylo to asi taky tím jak to vše hrozne rychle plynulo, moc postav kolem a nic moc o tich hlavních . Čekala jsem třeba nějakou zajímavou minulost nebo tajemství ze strany Gulie ale nic. U Cassia se to zachránilo trochu tou aférou s jeho zesnulou ženou ale také mi to přišlo vše hrozne rychle hotové a vyřízené.
Mě vadilo jak ten děj až příliš rychle plyne, začátek celkem ušel ale potom byl najednou skok o několik měsíců později , poté dokonce o několik let a další kapitola byla opět o několik měsíců později a vlastně se nic nestalo.Kapitol byly pak takové nijaké, žádné drama,jen běžný život v manželství. Děj byl více než předvídatelný, z mafie tam toho bylo minimum a vlastně jen rodinné vztahy nic víc a hlavní zápletka byla spíš takové klišé. Chyběla mi tam ta prvopočáteční chemie , sice bylo super , že se tam střídali pohledy obou postav ale ty city nebyly nijak významně popsány, začátek vypadal trochu slibně ale potom ty skoky na mě byly až moc . Jako takový rychlý romantický film.
Ale to člověk musí čekat když je to vše v jedné knize o 300 stránkách a také díky tomu , že se příběh nevztahuje jen na hlavní postavy ale také na jejich děti . Vlastně mi přišlo že celá kniha je založena spíše na tich dětech. Romantika a sex okrajově. Jsem zvyklá na větší dobývání, emoce, lásku, nenávist a na nějaký zajímavější zvrat . Urcite bych po knize podruhé nesáhla tak ji pošlu dál do světa . Ale každý máme své oblíbené žánry, každému vyhovuje jiný způsob psaní a tak to proste je .:)
Příběh je takový klasický, předvídatelný , ze života . Čekala jsem úplně něco jiného .
Autorka opět nezklamala. Líbila se mi celá série knih . Bylo to takové fajn oddechové čtení s nějakou tou zápletkou. Postavy opět skvěle popsány. Livy mi byla velmi sympatická. U Milera se mi líbilo , jak dlouho nedával najevo všechny své skutečně city i když během čtení víte, že Livy miluje od samého začátku ale to jak se k tomu sám musel dokopat to mě bavilo . Líbilo se mi , jak byl ochranitelský a ve finále mi ho bylo hrozně líto, taková zničená duše ale Livy ho z toho dostala a o tom ten příběh je. Možná bych ocenila kdyby k jeho minulosti tam bylo napsáno více kapitol fakt mě bavil . Takového chlapa si vysní každá ženská. Série se mi líbila a mohu jen doporučit .
Miluju autorky knihy , všechny . Líbí se mi jak píše, vždy to má hlavu a patu a vždy jsou naprosto skvěle popsány všechny postavy a jejich charaktery . Tato série je skvělá , je to takové oddechové čtení, jen na můj vkus až moc textu je vyloženě o sexu . Jako nevadí mi to, pochopitelně milovnice erotických románů to jedině uvítají ale zkrátka na mě ho tam bylo až příliš. A to nejsem žádná upejpavka. Možná bych ocenila , kdyby se tam více řešili vyloženě jejich spory a problémy . Kolikrát jsem už sexuální scény vyloženě vynechala protože jsem věděla co se bude dít;D Ale jinak jsou všechny tři díly super . Mám ráda tyhle manipulativní hajzlíky a jejich ego, to mě fakt baví!!!
Knihy od Danielle Lori jsem si neskutečně oblíbila a patří mezi mé nejoblíbenější z mafiánského prostřední.
První díl této série odstartovává Sladká nevědomost, kde si mladá a nevinná Elena musí vzít mafiánského Bosse Nicolase
Elena je krásná , poslušná, na první pohled tuctová holka a dokonalá mafiánská princeznička, která nemá v tomhle světě násilí a podvodů žádný slovo. Ve skutečnosti je ale hluboko v ní silná a chytrá ženská, která nechce být jen prostředkem pro udržení míru.
Nick je nemilosrdnej a chladnokrevnej zmetek, kterej vyrůstal ve zlatým pozlátku a je zvyklej si brát co chce a kdy chce. Takže když se rozhodne pro Elenu místo její sestry, se kterou měl dohodnutej sňatek za účelem klidu a míru v mafiánských kruzích, tak to tak prostě bude a přes to nejede vlak . Tohle město mu patří , patří mu lidi v něm a patří mu i ona.
Nicolas (Eso) měl naprosto všechno co od chlapa v tomhle žánru očekávám. Takovej ten zlej, majetnickej a naprosto dokonalej parchant.
U Eleny jsem občas měla výhrady a protáčela oči ale oba se k sobě hodili a navzájem se doplňovali. Co se týká chemie tak tam to fungovalo dokonale o tom není pochyb . Nicovo žárlivý scény neměli chybu , klidně bych přidala víc kapitol z jeho pohledu protože mě fakt bavil.
Autorka píše skvěle, hodně mi sednul její styl psaní. Příběh vás hned vtáhne a nepustí. Je tam napětí , zápletka , spicy scény jsou top a jak říká moje kamarádka, tady máte pocit jak když jim u toho svítíte
Knihu můžu jedině doporučit , četlo se to samo. Příběhy z mafiánského prostředí miluju a tady jsem dostala přesně to, co jsem chtěla.