teri1003 | Komentáře u knih | Databáze knih

teri1003 teri1003 komentáře u knih

Nespoutaná Nespoutaná Cynthia Hand

Závěrečný díl série byl stejně úžasný, jako dva předchozí. Celá kniha i série byla čtivá a napínavá. Celou dobu jsem byla na straně Christiana (spoiler), takže asi chápete, když řeknu, že jsem z konce smutná. Ale určitě si sérii přečtu ještě někdy znova, protože se stala jednou z mých oblíbených.

18.04.2018 4 z 5

Čtenářka Čtenářka Traci Chee

Bohužel ode mě kniha dostane průměrné hodnocení. Než jsem knihu začala číst, moc jsem si nezjišťovala názory ostatních, aby mě když tak knížka neodradila. Začátek knihy byl pro mě jeden velký chaos v postavách, autorka vám hned najednou představí několik postav, že se ani nedokážete orientovat. Knihu jsem přečetla za týden a příběh mě začal bavit až na posledních 100 stránkách, což musím říct, že ze 400 je to pozdě.
Ale i tak se určitě pustím do dalšího dílu, protože jak říkám konec mě bavil , a jsem zvědavá, jak dopadne příběh pro dvě hlavní postavy Sefii a Lučištníka.

01.04.2018 3 z 5

Deník Deník Anne Frank

Za mě taková průměrná kniha. Pár věcí tam bylo zajímavých ale od 100 strany už jsem se do čtení musela nutit. Někoho určitě kniha může bavit ale pro mě deníky prostě nejsou. Nezvládala jsem pořád číst Anniny problémy ale k té knize to patří. Nelituju, že jsem knihu četla ale znovu to určitě číst nepotřebuju.

19.03.2018 3 z 5

Koruna Koruna Kiera Cass

Potvrdila jsem své tušení a to, že i poslední díly jsou úžasné. Bála jsem se, že už tam nebude tolik lásky a vyprávění Maxona a Americy, ale i přes vyprávění Eadlyn jsem viděla, že po několika letech manželství jsou pořád zamilovaní a všichni v nich vidí něco výjimečného. Nezklamal mě ani konec, který se mi líbil jak dopadl, i přes to, že jsem celou dobu čekala někoho jiného, koho si nakonec vybere jsem z knížky nadšená.

14.08.2017 5 z 5

Kam jsi odešla Kam jsi odešla Gayle Forman

Nemůžu ani vyjádřit své pocity na oba díly, ale vím že jsou jen kladné. Do obou knížek jsem se naprosto zamilovala a určitě jsem je nečetla naposled. Od začátku jsem si k Adamovi a k Mie udělala pevné pouto a pokoušela se vžít do děje. Knížky 100% doporučuji k přečtení, hodně mi toho nechala.

28.07.2017 5 z 5

Vánoční polibek v Notting Hillu Vánoční polibek v Notting Hillu Mandy Baggot

Od autorky už jsem četla Vánoce v Paříži a byla jsem s knihou moc spokojená, takže jsem nějak doufala, že kniha bude dobrá a byla. Příběh, který vás zaručeně dostane do vánoční nálady. Krásný romantický příběh, který se mi opravdu líbil a tím jsem si autorku oblíbila. Jestli hledáte dobrou romantiku, nebo se chcete dostat do vánoční nálady... doporučuji.

14.02.2019 5 z 5

Antigona Antigona Sofoklés

Kniha se mi líbila, ze začátku jsem se zhrozila jakým jazykem je kniha napsána. Nakonec se mi to líbilo a chtěla bych si někdy dílo přečíst znovu.

29.12.2018 4 z 5

Navěky Navěky J. M. Darhower

K přečtení knihy už jsem se odhodlávala dlouho a nakonec jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Příběh se liší i neliší od toho, co čtu normálně. Kniha má opravdu téma, z kterého vás až bolí u srdce. Příběh byl skvělý ale místy opravdu tvrdý. Díky tloušťce knihy se zde událo mnoho událostí, takže čtivost je určitě na místě. Knihu si určitě přečtěte, jestli váháte, tak jděte do toho!.

02.09.2018 4 z 5

Tajemství kůže Tajemství kůže Alice Broadway

Ano, kniha mě na první dojem upoutala svou obálkou... po přečtení anotace jsem byla dost natěšená. Autorka vymyslela příběh s originální tématikou, podobnou knihu jsem zatipm nečetla a to fantasy knihy jsou v mé velké oblibě. Kniha se mi dost líbila ale asi jsem se nedokázala do děje začíst tolik, že by mě kniha pohltila. Hlavní hrdinka za mě dělala někdy až moc ukvapené závěry ale beru to. Neříkám, že mě kniha nebavila, byla pěkná a dobře se četla ale jednu hvězdičku ji strhnout bohužel musím. Neměla jsem z ní pocit, že to je zrovna ta kniha, kterou si zamiluju.

22.07.2018 4 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Tak další úžasný díl! Tenhle díl ve mě vyvolal tolik emocí a dost mě i autorka nechala napínat a nenechala odložit knihu. Rhyse a Feyre tyhle hlavmí postavy prostě miluju a milovat budu. Casian a Nesta u nich jsem podle všech ohlasů okolo čekala větší love story ale nic proti tomu nemám a vztah mezi Lucienem a Elein bylo pro mě na jednu stranu ano a na druhou ne. Chtěla jsem aby se Elein více otevřela Lucienovi, ale taky jsem chtěla vidět pohromadě Azriela a Elein. Celý dipl byl úžasný. A i když si vždycky u knihy říkám... 700 stránek, to už ten příběh bude natahovaný a stát o ničem, tady se to toho vůbec netýká. Přečetla jsem to mnohem rychleji, než někdy 300 stránkovou knížku. Za mě prostě úžas.

14.06.2018 5 z 5

Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Za mě pěkná série ale asi nebude patřit mezi mé nejoblíbenější. Příběh je pěkný, zajímavý ale byly chvíle, kdy se mi do čtení nechtělo. Za mě to není to wow co jsem si myslela, že bude... ale na jednoduché odpočinkové čtení to je ideální.

04.06.2018 4 z 5

Útěk Útěk Sophie Jordan

Druhý díl pokračoval prostě úžasně. Do toho příběhu jsem se naprosto zamilovala a úplně propadla. Příběh byl pro mě dost napínavý, a pořád jsem musela číst dál a dál. Cassiana jsem v prvním dílu moc nemusela ale tady si mě začíná získávat, a teď už by mi bylo i jedno, jestli by skončila s Willem a nebo s Casianem. Prostě tuhle sérii naprosto miluju.

23.04.2018 5 z 5

Jednou ano, dvakrát ne Jednou ano, dvakrát ne Cylin Busby

Krásný, jednoduchý, dojemný a méně obvyklý příběh o lásce. Tím, že většina děje se odehrává v nemocnici, kdy je West ochrnutý, nemůžeme očekávat nějaké velké akce. Vztah Olivie a Westa vás bude zajímat jak skončí, takže neodložíte knihu, dokuď nebudete znát konec. Kniha za takovou cenu určitě stojí, nelituji její koupi a určitě za to přečtení stojí. Přesto knize dávam 4 hvězdičky, protože přesto mi něco v té knize chybělo.

24.03.2018 4 z 5

Siréna Siréna Kiera Cass

Ke knížce jsem se dostala díky autorky, protože mě zajímalo jestli knížka bude stejně chytlavá jako série Selekce. Zajímavý a lákavý nápad s tématikou Sirén, který se tady jen tak nevidí. Byla jsem hodně zvědavá a nakonec i s knížkou spokojená. Hlavní postavy děje Kahlen a Akinli mi přišli sympatické, a Oceán jako bytost, která má city... tohle Kiera opravdu umí. Neuvěřitelný příběh, který je čtivý, romantický a konec zhltnete jedním dechem, protože věřte mi budete chtít vědět jak to dopadne co nejdříve.

04.03.2018 4 z 5

Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Můj názor na celou sérii nebude jinak než opravdu kladný :) ke knížkám jsem se dostala přes filmy, ze začátku jsem si myslela, že knížky číst nebudu ale nakonec jsem neodolala ... Asi chyba byla, že první jsem viděla filmy, tím pádem už jsem neměla úplně svoji fantazii, ale můžu vám říct, že knížky se od filmů liší. První díl ne tolik jako poslední... 3.díl byl opravdu jiný a hodně mě překvapil.
Nedokážu říct, co mě baví více ... Jestli knížky nebo filmy , bez filmů bych se nedostala ke knizkam, stojím v názoru, že knížky jsou vždycky lepší než filmy ale tady bych byla opravdu skeptická... Takže moje odpověď je 50 na 50 :)
Celou trilogii knížek naprosto doporučuji, je to krásný romantický a ke konci napínavý příběh o cestování časem.

27.01.2018 5 z 5

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Knížka se mi opravdu líbila, její děj se mi líbil a posledních 100 stránek jsem byla pořád zvědavější a zvědavější, že jsem to musela už dočíst jedním hltem. Chybou jen bylo to, že jsem si nezjistila, že kniha je na pokračování... takže jsem pořád čekala jak to dopadne ... Jen když jsem se blížila vice do konce došlo mi, že takhle vlastně skončit nemůže. Takže brzo se chci pustit do 2. dílu a doufám, že bude stejně dobrý jako 1:).

19.12.2017

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Knížka byla čtivá a líbila se mi i svým příběhem, jen jsem nečekala takový konec, který mě dohnal k slzám.

03.07.2017 5 z 5

Šťastní lidé mají snadný život Šťastní lidé mají snadný život Agnès Martin-Lugand

Jako 1. díl tak i tento stojí za přečtení. Určitě jsem nečetla tuhle knížku naposled. Nádherně navázala na svůj předchozí díl. Knížku určitě doporučuju. :)

14.04.2017 5 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Knížku mohu doporučit všemi deseti. Chystám se na druhý díl a doufám, že mě nezklame. Knížka se mi moc líbila hlavně díky tomu, že dostane odvahu odjet do Irska a začít znovu. Líbí se mi i život, který prožívá se svým sousedem a rodina, která jí pronajímá dům je prostě báječná. Knížku 100% doporučuji. :)

11.04.2017 5 z 5

Nevyzpytatelný Nevyzpytatelný Lena Valenová

Druhý díl se mi četl mnohem lépe než první. Děj byl pro mě čtivější a postavy příjemnější. Ano, byly tam momenty, kdy jsem měla jiný názor na věc... nebo bych se rozhodla v situaci jinak, ale to ke knížkám patří.
Hlavní postavy mi byly dokonce sympatičtější a i vás samotné začnou více zjímat Michaelova tajemství

28.04.2019 4 z 5