terikus Online terikus komentáře u knih

Neohlížej se Neohlížej se Jennifer L. Armentrout

Byla jsem napnutá celou dobu a když vyšla pravda najevo, tak jsem byla v šoku. Hodně velká parádička...

31.08.2022 5 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tohle je tak krásnej a smutnej příběh, tolikrát jsem bojovala se slzama, že nevím, jestli se mi to stalo u nějaké jiné knížky. Jsem nadšená, opravdu stojí za to si tuhle knížku přečíst i víckrát.

02.06.2022 5 z 5

Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Opět krásné čtení, tuhle sérii mám ráda a doufám, že k nám časem dorazí i plánovaný díl Tobyho a Joanny...

15.04.2022 5 z 5

Sandy Sandy Melanie Moreland

Mně je tak líto, že už je konec...až jsem slzu uronila...budou mi chybět...všichni!

09.02.2022 5 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Pecka pecka pecka!!! Nemohla jsem se odtrhnout ️

25.12.2021 5 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Colleen je sázka na jistotu...jen bych snad dodala...chci vědět co je v těch dopisech!!!! :-D

03.11.2021 5 z 5

Moderní džentlmen Moderní džentlmen Meghan Quinn

Mně se to líbilo, nenáročná oddechovka, zasmála jsem se...takové kombo Hitche a Jak ztratit kluka v 10 dnech :-)

25.05.2021 5 z 5

Reid Reid Melanie Moreland

Tak často dojatá jsem snad u žádné jiné knížky ještě nebyla :-D

23.05.2021 5 z 5

Rod plamene a stínu Rod plamene a stínu Sarah J. Maas

(SPOILER) Koncem si přijdu podobně ochuzená jako ve Skleněném trůnu, kde Dorian a Manon neměli svůj happy end. Mám stále dost otázek - kde je Tharionova manželka a jak to s nimi dopadlo? Kde byla Ariadna? Co Ithan? Ten taky s nikým neskončí? Co Fendyrova dědička ala žnec?

Abych se vrátila k ději, Ruhnova linka mě zklamala, Bryce mohla pobýt na nočním dvoru déle, nečekala jsem, že se tak brzo vrátí zpět. Laň mě naopak velmi překvapila a dost mi připomínala Celaenu.

Celkově se mi to četlo dobře, samá akce a napětí. První půlka možná o něco lepší, než druhá. Pak už mi to přišlo uspěchané, nedotažené, některé dějové linky zbytečné a mám pocit, že autorka to chtěla rychle dokončit. Proč, to je mi záhadou.

Jsem teď trochu zmatená, protože původně tohle měl být poslední díl této série, ale dočetla jsem se, že bude další. Což by vzhledem k množství otázek dávalo smysl, ale nejsem si jistá, jestli je to správná volba.

13.10.2024 5 z 5

Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

Třičtvrtě knížky mě nebavilo...hodně jsem se nutila, trvalo mi to hrozně dlouho to vůbec přečíst...konec byl dobrej, ale to trápení, než se člověk dostane k tomu dobrýmu....možná že bych raději četla knížku o Temper :-D

30.03.2024 4 z 5

Hrátky v zákulisí Hrátky v zákulisí Olivia Cunning

Tahle knížka byla spíš sex a okolo trošku omáčky. Brian byl na rockera až moc slaďas a Myrna rádoby zlomená žena. Každopádně mi to vůbec nevadilo a ráda si přečtu další díly, nejvíc mě zaujal Sed a Trey.

12.01.2024 5 z 5

Světlo v plameni Světlo v plameni Jennifer L. Armentrout

Tak se nám to pěkně zamotává a nemohlo to skončit v horší chvíli :-D. Pro mě je tahle série lepší, než Z krve a popela a tenhle díl mě v tom jen utvrdil. Každopádně to čekání bude něco...

20.11.2023 5 z 5

Pouta vášně Pouta vášně R. L. Mathewson

Úplně jsem nečekala, že se bude jednat o historický román, tedy žánr, který nevyhledávám, ale příběh se mi přesto moc líbil.

11.09.2023 5 z 5

Lucas Lucas Marcy Jell

Val mi byla ze začátku krajně nesympatická, což se postupem děje zlepšovalo. Lucas byl na druhou stranu super už od začátku. Bonusová kapitola nezklamala a ochutnávka mě navnadila až tak, že se nemůžu dočkat dalšího dílu.

18.08.2023 5 z 5

Nové vyhlídky Nové vyhlídky Lilly Lucas

Na Colea jsem se těšila už od druhého dílu a nezklamal mě. Miluju tuhle sérii a už se těším na Sama!

05.08.2023 5 z 5

Někdo jako my Někdo jako my Estelle Maskame

Celá série byla pěkná, poslední díl asi nejlepší, jen bych brala nějaký epilog, nebo tak, abychom se dozvěděli to, co jsme se nedozvěděli...

04.08.2023 5 z 5

Eden Eden Mia Sheridan

V tomhle díle nebylo žádné velké drama jako v prvním, ale ta jejich láska, to bylo něco tak krásného, že z toho budu čerpat ještě dlouho.

04.07.2023 5 z 5

Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Čtení téhle knihy jsem dost oddalovala, protože jsem nechtěla číst o nikom jiném, než o Poppy a Casteelovi. Jaká to byla chyba! Chytlo mě to snad víc, než Série Z krve a popela. Jen teda mi teď chybí to pokračování no...

03.06.2023 5 z 5

Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

(SPOILER) Musím se přiznat, že jsem čekala nějaký epický souboj na závěr a zklamalo mě, když jsem se ho nedočkala. Celý díl byl napínavý, takže jsem čekala nějaký boom...a nic :-D. Každopádně celkově série byla dobrá, ale upřímně pro mě nic, co by se mi zarylo pod kůži, jako třeba série ACOTAR a Skleněný trůn.

02.04.2023 4 z 5

Podlý král Podlý král Holly Black

Podlý král je opravdu podlý. Opět jsem čekala víc romantiky, ale co už, snad se dočkám v dalším díle :-D. Celkově to bylo lepší, než první díl, konec mě hodně překvapil a napjatě čekám, jak to nakonec dopadne.

31.03.2023 5 z 5