TetaDášenka TetaDášenka komentáře u knih

Síla hlasu Síla hlasu Martin Rousek

To byl zážitek. Musím se přiznat, že jsem na konci knihu občas na chvilku odkládala, protože se slzami v očích se číst moc nedá... Prostě kniha plná emocí, které prožijete s postavami... Za mě pět hvězd bez jakýchkoliv pochybností :--)

Zelená míle Zelená míle Stephen King

Vynikající! Ani nevím jak, ale King mě dostal, úplně si mě získal. A tato kniha je brilantní, ne jeho nejlepší, ale úžasná. Cítíte se být její součástí, jako byste tam byli. A to je to, co umí málokterý spisovatel, úplně vás vtáhne do děje. Sice jsem viděla dříve film, ale více mě dojala kniha.

Ústav Ústav Stephen King

Nová kniha, nové dobrodružství, nový příběh :--) King je můj oblíbenec a rozhodně nezklamal. Donutí vás přemýšlet a to je určitě dobře.

Stíny mezi námi Stíny mezi námi Martin Rousek

Velmi zajímavá a řekla bych i dost originální zápletka. Čekala jsem, že to bude super, ale že mě to tak pohltí, to ne. Dlouho se mi nestalo, aby mě kniha vtáhla už po první kapitole.
Dobře vykreslené postavy, čtivé, napínavé, prostě paráda. Za mě rozhodně jedna z nejlepších knih, které jsem tento rok četla :--)

04.05.2020 5 z 5

Zkaženost Zkaženost Brian Freeman

Delší rozsahem, za to fakt napínavá až do konce. četla jsem to už dávno, ale moc ráda se k ní vracim :--)

Noční pták Noční pták Brian Freeman

Napínavá od začátku až do konce a čte se opravdu dobře. Oblíbený autor :--)

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Předvídatelné. Konec sice dobrý,ale knihu to nezachránilo :--(

29.04.2020 3 z 5

Vražda na blatech Vražda na blatech Catherine Shepherd

Krásně napsaná kniha se zajímavými poznatky a událopstmi. Chválím :--)