TinaTina komentáře u knih
Tak tohle bylo naprosto boží! Hltala jsem kazdou stranku stejne dychtive jako Šelmu a dalsi dily. Andrew Mayne umi proste propojit do detektivek nevidane tema, neni to tak klasicka detektivka s otrelymi napady jako najdeme u ostatnich autoru, a to nechci hanit jine skvele propracovane detektivky! Ale Mayneho napady na postavy jsou za me jedinecne.
Je pravda, ze az tak originalni pribeh to neni, ale vubec mi to nevadilo. Knize nechybi napeti od zacatku do konce takze ja nemam co vytknout. Takova svizna napinava jednohubka.
Tuto knihu jsem dostala do ruky nahodne. Neni to muj zanr, ktery ctu, ale rekla jsem si proc ne a nelituji. Pribeh me ihned vtahl do deje. Ano Ruby byla sice naivni, ale bylo ji teprve 15.. Ruby a jeji babicku jsem si hrozne oblibila. Zato dedecka? Probuh to byla hruza! A pak to, co se delo v druhe casti knihy me taky rozcilovalo. Nakonec to ale dopadlo podle ocekavani no a musim precist i dalsi dily. :-) Takze za me super cteni.
Wow kniha, nemam co dodat, strhujici plynuly dej. Radim do top detektivek.
Do téhle knížky jsem se zcela zamilovala. Nádherný román vykreslený ze smutného období Agathy. Já nemám co vytknout. Kdo milujete Agathu, tak velice doporučuji!
Kniha se mi velice líbila. Připomíná mi to hodně Aristokratku od Evžena Bočka, ale to mi nějak nevadí. Je to příjemná oddechovka, od které jsem se nemohla odtrhnout, jelikož jsem potřebovala vědět, co ta Ema zase vyvede. Ema mi ale někdy pila krev, nechápu, že se takhle může chovat. :-D Jinak nemám vítku a těším se na další díl.
Tady jsem zřejmě sáhla vedle. Námět vypadal velice zajímavě. Ale nijak mě tato tvorba neoslovila.
Knihu jsem mela prectenou za jedno odpoledne jak jsem se nemohla odtrhnout. Naprosto me pohltila. Moc se mi libil pribeh. Na styl psani bez prime reci jsem si zvykla rychle. Byla to opravdu nadherna cetba, ale ten konec me nastval. Proto ubírám jednu hvězdu.
Kniha Bábovky mě moc nelákala, nevím proč, až nakonec jsem se nechala zlákat tím obalem :) a taky tím, že jsem od této spisovatelky četla dvě knihy a tak chci přečíst všechny. Mě osobně nedělalo problém pamatovat si všechny ty postavy, kniha byla velmi poutavá a bylo opravdu zajímavé propletení osudů. Konec mě moc nenadchl, ale už jsem si na to u spisovatelky zvykla. Zatím mě tato kniha bavila asi nejvíc. Pokud Vám Bábovky přišly depresivní, do knihy To prší moře se asi nepouštějte. Ta byla depresivnější mnohem mnohem víc.
Jelikoz jsem cetla Osm, ktera me bavila a ani mi tam nevadil otevreny konec, u knihy To prsi more me konec docela mrzi, je hodne otevreny. Jinak to byl trochu depresivni pribeh, ale takovy je opravdu zivot. Kniha se mi docela libila a nemuzu rict, ze bych se musela nutit do cteni. Na styl psani jsem si zvykla v predchozi knize, takze se mi knizka cetla dobre a rychle.
Me se kniha velmi libila, je to mila oddechovka. Vubec mi nevadil ten konec, alespon se prece muzeme tesit na dalsi dilo. :-)
Moje prvni kniha od teto autorky, nemam co vytknout. Naprosto me bavila, kazdy den jsem se tesila, az si zase kousek prectu. Pecka. Jsem zvedava na dalsi dila.
Jako wow!! Skladam poklonu spisovatelce k jeji prvotine! Musim rict, ze to byl velmi kvalitne promysleny pribeh. Knizku jsem nedala z ruky dokud jsem ji nedocetla. Potrebovala jsem nutne vedet jak to skonci a doufala jsem presne v takovy konec jaky spisovatelka zvolila a hrozne se mi ulevilo! V pribehu mi absolutne nic nechybelo, nemam ani jednu jedinou vytku. Dve casove linie me moc bavily a krasne do sebe pak na konci zapadly. Cloveka to vede i k zamysleni, jak dobre se vlastne ma. Protoze zazivat to co Grace bych vazne nechtela. Jen jsem si tak rikala, at uz seka latinu, jak jsem se bala co prijde hrozneho ze strany Jakea. Tato kniha si urcite zaslouzi 5*!
Tato kniha me bavila velmi! Od zacatku az do konce! Vyhovovalo mi autorcino psani. Prijemna jemne napinava oddechovka! Naprosta pecka!!!
Vsude jsem na knihu videla kladne recenze a ac jiz nejsem v cilove skupine, zajimala me a zaujala me hlavne i obalka. Ti, kteri nekoho blizkeho ztratili, chapou proc prvni slzy prichazeji se zminenou 17 strankou. Take me to ihned dojalo. Celkove byla knizka hezka, ale chvilkama jsem si rikala, ze je tam te sladkosti az presprilis. Brala jsem knizku i jako ponauceni do zivota. Je tam plno silnych momentu, pri kterych Vam dojde, ze opravdu nema cenu resit nesmysly, ale radeji vnimat krasne malickosti kolem sebe, at uz z prirody ci od nekoho blizkeho. Nebrat krasna slova automaticky, ale zamyslet se nad nimi a vychutnat si je. Vychutnat si opravdu kazdy krasny okamzik, ve kterem se citime nadherne. Myslim, ze pokud ctenari vnimaji i tuto podstatu z te knihy, bude se libit.
Kniha me ze zacatku moc nebavila, nevim, cim to.. a nutila jsem se ji docist.. A jsem rada, ze jsem ji docetla! Pak uz mi v pribehu nechybelo nic, bylo to napinave a dobre se to rozjelo! Knizku jsem pak docetla uz jednim dechem. Super!
Kniha me bavila od zacatku do konce, za dva vecery byla prectena. Souhlasim s tim, jak uz nekdo psal, ze v uvodu nemusel byt ten clanek z novin. Dost mi to pokazilo napeti knihy a byla sem nastvana, protoze uz vite co se stane. Pokud ji nekdo teprve budete cist a nechcete vedet, preskocte to a prejdete rovnou na 12 stranku (pred 15 ti lety) :) Pribeh byl ale i tak napinavy a ctivy.
Tato kniha me velmi bavila, cetla se hrozne dobre a rychle, zadne zdrzovani, zadna omacka okolo. Je to takova oddechovka. Obsahuje i lehce napinave sceny. Super! Moc doporucuji.
Hedvabnik se mi dostal nahodou do ruky. Docela sem se tesila, ale... xxx stran mi prijde plno omacky kolem. Vubec sem tu knihu ne a ne docist. Premlouvala jsem se, abych ji docetla, jelikoz nemam rada nedoctene knihy. Pribeh je velice zajimavy to urcite ano. Bavila by me kniha mnohem vic, kdyby to nebylo vsechno az tak extra do detailu, popisky ruznych interieru a veci v interieru. Dal mi vadilo neustale upozornovani na bolavou nohu. Otravne. Kniha by stacila na 300 stran max.. dalsi pribeh s Cormem by me zajimale, ale nevim jestli mam na dalsi nervy. :-)