Trolice Trolice komentáře u knih

Selekce Selekce Kiera Cass

První díl této série se mi zdál takový milý. Druhý díl už mě tak moc nebavil, trochu to zachránil až konec. Ve třetím díle autorka udělala z hlavní hrdinky trošku spratečka, ale ve čtvrtém díle asi trochu vyzrála :-) celkově to hodnotím jako čtení pro dívky a myslím, že jednou přečíst mi stačilo

22.06.2018 4 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Po dlouhé době jsem se pustila do erotického románu a musím říct, že se mi příběh líbil. Oddechovka :-)

27.04.2018 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

No... To bylo teda psycho :-) celou dobu jsem nesnášela Džordže Kúnyho :-) čtivá kniha

17.04.2018 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Nejsem nějaká rychločtenářka, ale tato kniha se četla sama. Postavy se mi nepletly a celou dobu jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Líbilo se mi to :-)

14.04.2018 5 z 5

Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Ne že by se mi kniha nelíbila, byly tam i vtipné pasáže, ale nějak jsem si nemohla zvyknout na styl psaní. Někdy jsem se přistihla, že vlastně nevím co čtu a asi 2x jsem přeskočila strany. Každopádně si pustím i film :-)

07.04.2018 3 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Přemýšlela jsem, jestli po Dívce ve vlaku dám spisovatelce ještě jednu šanci. Dala jsem a nadšení se opět nekonalo. Dlouho se mi pletly postavy, bylo to zdlouhavé a promlouvání k mrtvým mě nebavilo. Těšila jsem se, že aspoň konec bude nějak zajímavý, ale bohužel...

27.03.2018 1 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Tuhle knihu jsem nechtěla vůbec číst, ale nakonec jsem ráda, že jsem se rozhodla jinak. Silný příběh, vyprávění babičky Minky jsem probrečela. Jediné, co mi přišlo nudné, byly pasáže o chlebu.

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Pro mě velmi čtivé, vtipné a oddechové. Všechny 3 díly se mi líbily a určitě se k nim vrátím, až si budu chtít odpočinout po detektivkách :-)

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Tato kniha má hodně fanoušků, ale za mě teda ne... Hlavní hrdinka mi lezla na nervy, věčně opilá, nic si nepamatuje a potom velkým zázrakem vše rozluští

25.03.2018 1 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Spisovatele mám moc ráda, na knihu jsem se těšila. Po přečtení Jáchyma jsem byla zvědavá na Veroniku, ale v průběhu čtení jsem zjistila, že mě moc nebaví číst 2x stejný příběh, i když z jiného pohledu. Ale i přesto byla kniha oddechová :-)

25.03.2018 3 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl