Trolice komentáře u knih
Další skvělý díl, výborné slovní obraty a přirovnání, velmi jsem se bavila. Škoda , že série končí, ale doufám, že autor napíše nějakou další knihu v podobném stylu. Smíchu není nikdy dost :-)
Moje první kniha od autorky, takže některé souvislosti mi unikaly, což ale nemělo vliv na hlavní děj. Začátek byl pro mě hodně drsný, potom jsem si buď zvykla, nebo jak píší ostatní - bylo to zdlouhavé. Konec mě i tak překvapil :-)
Kniha mě bavila, bylo to takové oddychové čtení. Ale pár stránek před koncem jsem se přistihla, že protáčím oči. Už to bylo moc přesladké a vše se tak nějak zázrakem skoro v jedné kapitole urovnalo.
Po přečtení všech dílů musím říct, že to nakonec byly celkem vtipné knihy. Tento poslední už byl ale takový hodně fantasy :-D každopádně při návštěvě hřbitova se odteď budu pořádně koukat, jestli na mě anděl nedělá ksichty nebo se za mnou nevyklání nějaká fotografie :-D
Oddechovka s pomalejším začátkem, zábavným prostředkem a přeslazeným koncem :-D ale i tak povedená kniha
U knih od této autorky většinou mám většinou oči vytřeštěné napětím. U této knihy se mi bohužel oči zavíraly, nudila jsem se a usínala...
Kniha se četla dobře, ale chvílemi jsem si představovala, jestli má někdo takový život jako Aleš. Vlastní několik kadeřnictví, stříhá celebrity, když se mu zachce, odjede na měsíc pryč, kupuje dárky za 200 tisíc, brácha se točí kolem televizních pořadů a má super nadané děti... Ale ono asi kdyby byl standardně obyčejný, neměla by kniha 500 stran
Na knihu jsem se moc těšila a jsem nadšená. S Kříďákem nejlepší od spisovatelky. Čtivé a napínavé až do konce. Postava farářky mi byla sympatická. Na konci píše autorka: " Tak co - zase za rok ve stejnou dobu?" Ok :-D
Předvánoční jednohubka, u které se dospělý nejspíš nebojí, ale na mě ty konce působily drsně:-D
Ale jo, nakonec mě to celkem bavilo a jdu na další díly :-D
Krásný příběh o přátelském poutu, soudržnosti, lásce, ale i o nerovném právu muže, ženy a barevných lidí.
Poklidný příběh se třemi hlavními postavami skoro mé generace, takže jsem se dobře pobavila a zavzpomínala na rok 2000. Oddychovka, která se dobře četla.
Byla jsem už v půlce a přemýšlela, jestli se na knihu nemám vykašlat. Vůbec mě nevtáhla do děje, jak píše Katchamccall, ani já jsem nějak nedokázala rozjet představivost, do čtení jsem se nutila a stejně jsem myslela na něco jiného. Až asi v polovině druhé části, kdy začne přibývat přímá řeč a začne se něco dít, jsem si řekla,že to teda dočtu. A jsem ráda,že je konec...
To je tak nádherná kniha! Je mi líto,že už mám dočteno. Vtáhla mě do děje už od prvních stránek a těšila jsem se na každou chvíli,kdy ji znovu otevřu. Má v sobě tolik lidskosti a lásky k rodině. Budu doporučovat dál.
Mám ráda všechny Bryndzovy knihy, takže ani tahle mi nemohla uniknout. Při čtení jsem se skvěle bavila, málokterá kniha mě dokáže rozesmát nahlas. U Coco se mi to stalo několikrát:-)
Šikovnej chlapík ten Bryndza:-D tentokrát mě dokázal hodně vtáhnout do děje, bylo to napínavé a těším na další díl
Na zadní straně knihy je úryvek z recenzí čtenářek: "Tak moc jsem se u žádné knihy dlouho nenasmála." Četly jsme to samé? Pro mě kniha, od které jsem čekala asi něco jiného. Téma bohatý muž s nekonečně dlouhou erekcí, pro něj ta nejpřitažlivější žena, která nosí obyčejně bombarďáky, ale když dojde konečně na neplánovaný sex má krajkové kalhotky ve stejné barvě jako podprsenku (jaká náhodička:-D). No a přesladký happyend, to tu ještě nebylo :-D
Moje druhá knížka o strašidelném domě, ale tentokrát jsem se musela trochu nutit do čtení. Daniel byl takový milý, poctivý chlapec, kterému jsem fandila. Bohužel u konce, kdy napětí v knize nějakým způsobem vrcholí, jsem se já nějak nemohla vtáhnout do děje a četla jsem s myšlenkami na něco jiného. A úplný závěr byl totálně přeslazený a zdlouhavý.
Někde v podvědomí jsem věděla, že existuje tato spisovatelka a kniha s nějakým strašidelným domem. Pak jsem se dozvěděla, že těch knih je víc a já napoprvé sáhla po této. Překvapilo mě, že je tenká. Asi to bylo dobře, celé čtení jsem byla v napětí a těšila se na konec. Čtenáři pode mnou jsou asi zvyklí na větší strach, ale mně to na začátek stačilo a vrhnu se na další :-)