trynitrix trynitrix komentáře u knih

Lenobiin slib Lenobiin slib Kristin Cast

Novela o dalším učiteli z Noci školy nezklamala ale bylo to až moc krátké.
Lenobiin začínající příběh byl smutný ale vystihující o její povaze.

23.12.2013 4 z 5

Posedlá Posedlá Lynn Beach (p)

Ale jo nebylo to špatný taková denní oddechovka :-D

19.12.2013 4 z 5

Angelopolis Angelopolis Danielle Trussoni

Těšila jsem se na pokračování o Evangeline a moc toho tam nebylo. Teto příběh vyprávěli jiné postavy ale i tak to docela šlo ale kvůli závěru dávám jen 3 hvězdy, na něco čekáte a pak nic a hlavně bude asi i další pokračování. Budu váhat s dalším dílem.
První díl byl propracovanější, v dvojce toho spoustu zkrátily.

19.12.2013 3 z 5

Spálená mrazem Spálená mrazem Patricia Briggs

Ne že by se mi to nechtělo komentovat ale Mercy je prostě nejvíc a to mluví za vše :-)

05.12.2013 5 z 5

Odhalená Odhalená Richelle Mead

Super závětečný díl to nemohlo prostě jinak dopadnout, ohledně spřízněné duše a reinkarnace jsme si vzpoměla na knižní serii Andělé tam trocha ty podobnosti byla.Bylo to dobře propracované ohledně příběhu aby to dopadlo tak jak to dopadlo. Jinak opět strhujcí příběh Georginy a Setha sem je shtla během dvou dní se od toho nedalo nějak odtrhnout. A kdo mi bude nejvíce chybět Carter :-D

18.11.2013 5 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Tak za prvé třetí díl snad ani neměl být :-D podle mě to bylo zbytečné a akorát se mi Christian zprotivil, nemělo se to jmenovat Padesát odstínů svobody ale Padesát odstínů nasranosti, a kniha mě max začala bavit až od půlky a konec jako vždy pěkný Happy end. :-)

01.10.2013 3 z 5

Indigové kouzlo Indigové kouzlo Richelle Mead

Opět supr příběh i když se mi spíše líbili předešle dva díly více ale nemělo to chybu a konec už vůbec ne prostě pecka :-D ted zase čekat na daší :-D

16.09.2013 4 z 5

Inkoustové srdce Inkoustové srdce Cornelia Funke

Co se týká tohoto příběhu nejprve jsem viděla film několikrát a "líbil se mi" než jsem zjistila že je i kniha tak jsem si hned tři díly Inkoustového světa objednala. A musím konstatovat jak film tak i kniha má svoje kouzlo v knize mi to přišlo trochu jako jiný příběh než ve filmu - se skoro podobnou tématikou. A teď se vrhnu hned na druhý jak to vše pokračuje :-)

13.08.2013 4 z 5

Letní msta Letní msta Robert Lawrence Stine

Super jednodenní oddychovka spíš jsem se pobavila než se bála . a určitě si přečtu další díly ... ( a co se týká Holly na všechny bych se zvysoka..... a odjela pryč) :-D

30.07.2013 3 z 5

Skrytá Skrytá Kristin Cast

Pořád to stejné honba za Neferet jak ji zničit a jak ona se mstít nic nového :-D I když tento 10 díl měl své kouzlo líbil se mi tak jsem zvědavá na další pokračování a opět ne určitě poslední :-D

29.07.2013 4 z 5

Drakova přísaha Drakova přísaha Kristin Cast

Doplňujcí novela byla zajímavá, propojeda s příběhem Draka v mládí a součastnosti. Bylo pěkné poznat více Anastasiu i Draka. Četba na pár hodinek :-)

24.07.2013 4 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Tak tohle byla paráda od začátku jsem byla natrní jak bude děj probíhat. Líbilo se mi vyprávění obou že se střídaly po kapitolách. A prostě jsem to shltla během dvou dnů snad ani to ne :-D

21.07.2013 5 z 5

14 podob touhy 14 podob touhy Marie Gray

Kniha 14 podob touhy vypraví o čtrnácti povídkách, kde se skrývají různé tužby a sexuální fantazie.
I když jsou příběhy krátké tak mají děj a spád ani vás pak na konci povídky nemrzí, že končí a těšíte se na další a určitě si né jednu povídku oblíbíte, jelikož jsou tam i vaše tajné skryté touhy.
MOJE RECENZE:

30.06.2013 4 z 5

Z rodinné kroniky Lady Fuckingham Z rodinné kroniky Lady Fuckingham neznámý - neuveden

Dobrá uchylárna a měla jsem to přečtené za jeden den :-D

17.05.2013 4 z 5

Stíny Stíny Richelle Mead

Opět strhujíc příběh Georginy moc se mi kniha líbila a už se těším na podzim na závěrečný díl jak to vše dopadne. :-)

17.05.2013 5 z 5

Pohlceni temnotou Pohlceni temnotou Alexandra Ivy

Zase fajne příběh :-) pomalu se vše vyjasňuje :-D

19.04.2013 4 z 5

Za hranicí temnoty Za hranicí temnoty Alexandra Ivy

Jj mírnej oddych od takzvaných pijavic :-D konečně se na Salvatora usmálo štěstí a ten konec mě dostal a to doslova :-)

11.04.2013 4 z 5

Rozbouřená temnota Rozbouřená temnota Alexandra Ivy

Jako obvykle dobrý příběh :-)

08.04.2013 4 z 5

Odhalená temnota Odhalená temnota Alexandra Ivy

Samozřejmě další dobrý příběh Temnoty :-)

22.03.2013 4 z 5

Chuť temnoty Chuť temnoty Alexandra Ivy

Pohodové čtení taková oddychovka :-) zase romantický příběh kráska a zvíře :-D

12.03.2013 4 z 5