trynitrix komentáře u knih
Určitě se mi příběh líbil víc než předchozí ale pořád to není Marcy :-D ohledně příběhu a akčnosti tady to tomu chybí. Ale Annu jsem si taky oblíbila a samozřejmě i Charlese . A mrzí mě že se bude muset čekat tak dlouho na další díl :-D
Toto už bylo lepší co se týká onoho příběhu a hlavních postav jdou na to pozvolna ne jak Abby a Dante :-D tak se hned vrhne na třetí dílek :-)
Mam celou serii teď teda jsem začala prvním dílem asi takhle kdybych to četla před rokem možná by mě to nadchlo o něco více a za tu dobu jsem přečetla spousta podobných knih takže o hvězdičku ubylo ale jinak k příběhu nic nemam mam ráda tento žánr.
Nejdřív jsem uvažovala jestli si ji mam koupit jelikož je to 9 díl a pořad se tam omílá dokola Zoey a kluci a než se něco vyřeší je konec knihy a pak znova od začátku, ale tímto dílem neprohloupíte ze všech určitě nejlepší a hlavně ten konec jsem četla jedním dechem nečekané zvraty a jsem natěšená na desítku :-D tam Neferet rosekaj na cucky :-D
jojo úžasný dílek a velice mě i překvapil ohledně některých postav jak chováním tak i jejich objevem :-) těším se na další pokračování a jsem zvědavá jak to dopadne mezi těma dvouma.
Určitě byl druhý díl lepší ohledně vznikajícího vztahu mezi Liou a Dimitrim, jen jsem zvědavá jak to pak vyřeší z Jamesem. Co se týče příběhu už to mělo trochu nějaký spád a ohledně proroctví zas nic pak až na konci ale Lia se snaží takže hned jdu na Kruh ohně :-)
Tak 19 století mám ráda takže jsem byla zvědavá ohledně fantasy, kniha není špatná co se týče příběhu ale hodně zdlouhavá, něž se k něčemu dokopaly tak byl konec, ale nápad o dvojčatech a proroctví proč ne nezní to špatně:-) (Jinak bestii bych spíš označila Alici:-D než Samaela)
Jen mě rozhodilo místo odehrání příběhu že se píše Anglie když je to Amerika a teď sem načala i druhý díl a tam mluví jako O New Yorku což v jedničce nebylo vůbec :-D Maj v tom hokej.
Taková víkendová pohodička na čtení tenhle žánr jsme dlouho teď nečetla takže to přišlo k chuti si zavzpomínat :-)A co se týče příběhu tenhle se mi asi líbil více :-)
Trošku delší čtení není to takový druh knihy který vás hned nadchne a musíte to mít hned přečtený děj se táhne asi jsem zvykla na akčnější knížky co týká fantasy. Ale číst se to dá taková delší oddychovka :-D Mno jsem zvědavá na ty další dva díly.
Kniha nebyla špatná ale znám lepší ale svým způsobem příběh byl dobrý čtivý jen v některých věcech jsem byla mimo i když pak vysvětlení tam pak ke konci je. Taková oddychovka :-) hlavně se mi tam líbilo to popsání Prahy, konečně si nás někdo vybral do fantasy knihy :-)
Přesně ddychovka ale znám lepší tohle byl takový průměr většina povídek se mi nelíbila nebo ne nelíbila ale nějak nezaujala.
Tak serie sukuby nemá jako chybu opravdu jsem se bavila u toho dílu možná se mi líbil o chlup víc než ty dva předtím ale stejně dávám 100% doporučuji a hlavně se těším na další vydání pokračování.
Tak opravdu druhý díl nezklamal paráda :-) akce od samého začátku, Jackie nezklame hýří vtipem. :-) už jsem natěšená na další dobrodružství :-)
Lehké oddechové s tématem které mě zajímá hlavně čtivé nemam co k tomu dodat.Líbilo se mi to popsání ty historie jak to bylo v té době. :-)
Ok není to Mercy ale i tak hlavní postava Anna se mi zalíbila jasný je to první díl takže je to takovej strašpytel (anna) ale od poloviny se projevovala svoji autoritu. Mno a Charles úplně jsem si ho oblíbila indián jeden :-D charakterní postava. Jinak děj šel vcelku rychle nikde nic nedrhlo až na nějaké kapitoly ohledně toho odpadlíka jsem nevěděla o co přesně jde vám to skočí do příběhu ani nevíte jak :-D ale s koncem to pochopíte jak jinak. A přesně tady konečně v knize bylo pořádně vysvětleno dominantní, submisivní a teď i omega. A co se tykalo toho konce tak mi přišlo že to bylo zbytečně dlouhé ten příběh od té doby co vyšly do hor po konec. Mno jinak jsem zvědavá na Loviště.
Já tady hlavně byla ze začátku té knihy nějak vedle hlavně co se týkalo dějě a postav "kdo je kdo" nějak mi to vypadlo tím časem než jsem čekala na třetí díl :-D jinak příběh docela šel vlastně akce hned od začátku pátrají po těch částí kříže. Jinak klasika milenecky trojúhelník Ren Shay a Call jenom malinko přemrštěné pocity :-D a závěr mě teda hodně překvapil ale docela to sedí proč ne, jak to dopadlo.
Čím dál tím lepší takový pohodový příběh pokračování Georginy a Setha teda až na konci že mi to vzalo dech doporučuji v tu chvíli jsem nevěděla jestli nám bejt naštvaná a nebo brečet rozporuplné emoce :-D a už se těší jako vždy na další pokračování :-)
Slupla za dva dny i když Arizona se mi ze všech dílu líbila asi nejvíc ale Summer má taky něco do sebe pohodové čtení :-)
Mno nevím takový nemastný neslaný co se týče toho děje tak aby Luca nějak pokročila v tom aby tu celou věc pochopila prostě druhý díl byl nejlepší. Tady se mi líbilo to cestování do minulosti i když spíš si měla všímat víc věcí okolo než Daniela :-D (z něj byla dobře poprděná :-D ) a malého chrliče jsem si velice oblíbila i když jsem měla tušení kdo to bude ale proč ne svým způsobem ji pomáhal a na konci z toho vyvázla ok SPOILER takže proti Luciferovi nic nemám uvidí se až v dalším díle. Když to shrnu tak to bylo docela chaotický příběh :-D
Mno nevím co na to napsat Luca mi přišla trochu schizofrenní :-D Myslela jsem že to bude více zajímavý příběh ale nic moc ráda čtu takže serku dočtu takže třeba druhý díl už bude OK. A co se týče konce strašnej guláš pořádně to nemělo hlavu ani patu nevíte pořádně o co jde. Mno nechám se překvapit jak to dál dopadne.