trynitrix komentáře u knih
Na Rehva jsem byla asi nejvíc zvědavá jak to sním dopadne a jeho příběh se mi líbil :-) a Ehlena dobrotivé srdce ,každou chvílí jsem čekala kdy se zas co po s.... :-D a nakonec to dopadlo jak do dopadlo uvidíme jak se to bude vyvíjet dále. Jen ten Lash mi strašně lezl na nervy nejradši jeho pasáže jsem chtěla přeskakovat :-D John mě docela mrzel jak se začal chovat ale to uvidíme v dalším dílu ten už je jeho na nej jsem taky mooooc zvědavá.
Hustýýý čím dal tím lepší propracování a vyvíjení příběhu a děje, že se těšíte hned na další díl , Phury a Cormia prostě k sobě patřily :-D
Klasická oddechovka, kniha mě bavila, čte se to rychle jen aby jste věděli jak to vše dopadne :-D
Nooo přečíst se to dalo ale nějak mě to nenadchlo spíš jsem se nudila :-D i když svět okolo agentů jak to asi chodí je zajímavý ale tady divně podaný ale konec ušel to má o * na víc :-D
Kniha ok , kdo by nechtěl chodit s celebritou :-D aspoň trochu :-D nebo ve snu :-D Jen mi vadily ty jejich jména jak to číst nebo vyslovit ,kámoška co to zrovna četla semnou ať to čtu jako vagína :-D :-D tak jsem si to zkratila na vang ;-)
Super příběh tady by mi snad ani nevadilo kdyby Vishousu a Butch byly geyové ty dva společně mě prostě baví :-D Ale přeci jsou to samci tak musí mít ženštinu :-D neva i tak to bylo povedené a hlavně napínavé. Dám pause a vrhnu se pak na daší díl.
Krásný závěr zajímal mě Arylin příběh a drsnýho poldy :-D
Nevím co říct ale Butchuv příběh byl super nebudu nějak rozebírat kdo četl ví takže hurá na další :-D
Nebyl to špatný závěr sem tam nějaká itrika od Dillona myslela jsem že bude větší sr*č asi ne no :-D A neodolatelná dvojce Emily a Gavina která to zvládá jak se dá ;-)
Mno waau dlouho jsem se rozmýšlela jestli ji mam číst už jen kvůli hodnocení a komentářům ale jsem ráda že jsem se do ní pustila tak emotivně zvrácený příběh jsem ještě nečetla a hlavně takových zvratů s nejistým koncem, aby vás to nabudilo na další díl za mě ANO :-)
Fandím všem postavám i když Dillon je debil no to asi ví každý kdo si to přečte :-D
Tak tohle bude velký oříšek i když jsem se těšila na knihu od spisovatelky tak tohle bylo něco děsivého aspoň ten začátek mno možná až do půlky jsem pořád byla nějak mimo a spíš mě to nudilo dala bych méně ale 3* za Mari a Soru a za závěr který mě přinutí si přečíst další pokračování možná ,jelikož jsem byla nějak pak zmatená z epilogu :-D
Super, další Merit příběh za sebou :-) Merit skvělá jako vždy a dokonce už se změnil Ethan je z něho docela vtipálek a kupodivu romantik, ne jak v předchozích dílech to mě vytáčel že by mi nebylo ani líto že umřel :-D A co se týká příběhu přišlo mi to trochu zdlouhavý na vyřešení a pojitu věci kde se to rozlouskne "překvapivě z ničeho nic jen tak" na konci a šup hnedle máme další pokračování a co víc si přát bude to asi taky tak napínavé :-D
Další oddychovka na čtení ale tady jsem se vtípkům smála od začátku až do konce pěkný těším se na další knižní vydání. "třeba o Romanovi" :-D
Drew byl úžasný a Emerie také, mezi nimi to sršelo už od začátku a vývoj příběhu zajímavý i to se může stát.
Pěkný zakončení série.
Kdo by si nepřál sexy souseda :-D
Úžasný závěr ságy a vysvětlení různých příběhu jak se všichni potkaly se svým osudem než začal náš příběh dále, asi všechny přišly vhod až tedy na příběh o Star mi přišel mimo mísu. A závěrečná kapitola famózní závěr dokonalého příběhu všech :-) Žily šťastně až na věky :-D
Čtu Rikovi knihy protože jsou super oddechovka aspoň pro někoho vcelku toto slabší série ale pořád je to o oblíbených polobozích :-D i když to není Percy (škoda) ale Apollón je taky fajne (vtipný nemehlo) :-D :-D Chvilku jsem tápala na co dvojka najede a postupem času vám dojde o čem byla jednička takže super :-) Tším se na další díl jestli se všichni sčuchnou a to panečku bude apokalypsa či ragnarok a co já vím ještě :-D
Alice nezklame hlavně na začátku nové serie kdo by si nepřál sexy farmáře a vše kolem ty věci příroda atd. a hlavně miluji knížky o jídle :-D
Takže taková pohodová pohádka pro dospělé :-)
Bylo dobré začít už od Modrého pramene člověk si na ledacos pak rozpomene co bylo v jedničce a jak co souvisí. Mira byla super ďáblice jedna a kdo by neodolal Grantovi to jejich hašteření až chvílemi mi to lezlo tedy na nervy ale co moc pěkný příběh divoké romantiky a hodně akčních věcí co víc si přát a teď jsem zvědavá na Tasimin :-)
Asi mě tady většina ukamenuje ale až zas mě to nenadchlo,ale ani neurazilo, předešlé knihy byly lepší a napínavější toto takové oddechové čtivé klišé, Blakeyyyy mi lezl troch ze začátku na nervy :-D ale knížka mi utekla celkem rychle. A těším se na pokračování s Erikssonem.