trynitrix komentáře u knih
Takové oddechové klíše který se se pěkně a rychle četlo. Na vypnutí a relax :-)
Velice zajímavé poznat takhle trochu Keňu a příběh se mi líbil .
Přečetla jsem to za necelý den abych se dozvěděla jak to vše se Sárou dopadne hodně zvratový příběh i když tušíte co se stane tak vás to překvapí.
Klasika od Zapaty teda tato trochu slabší než předchozí ale docela jsem se bavila i když ten jejich vztah byl viditelný ale prostě si to nepřipouštěli nechápu ale asi to bylo aby nás napínaly jak to celé to turné dopadne :-D
Tak tohle byla opravdu rychlá jednohubka na čtení . Neurazí ale ani nenadchne takovaá klasika od spisovatelky . Příjemný čtivý příběh.
Opět krasné od reagování od okolí, taková klasika na relax .
Tento příběh o chlup slabší než předchozí ale i tak se mi líbil hlavně popis Švýcarské krajiny, jet tím vlakem musí být teda zážitek.
Opět krásný příběh. Hned bych frčela do Japonska, kniha vás tak navnadí že ani nevíte jak :-D už jen to co popisovala tak to doopravdy vidět ,ochutnat ty jídla a vyšlápnout na horu Fudži.
A miluju Sakury :-)
Kniha se mi líbila, už jen z důvodu že to bylo u moře které já miluju.
Příběh pěkný klasika oddechovka.
Přesně oddechovka mám ráda tenhle relax u knihy. Co se týká postav klasika ale okouzlil mě Island hlavně když někde výletily tak jsem si to hned musela vyhledat jak to tam vypadá :-D
Mě se kniha líbila i postavy jsem si oblíbila, trošku zdlouhavé sebeuvědomění vztahu NiNy a Base (věčný nasí*ač) :-D ale příběh jsem si užila, takový relax u čtení.
Ale pořád u mě vede Kodaň :-)
Byla jsem na příběh o Sophii zvědavá a už jen zdůvodu co se dozvěděla a jak se stím popere .
Mám ráda film tak jsem si přečetla i knížku .
Tak jsem zvědavá na druhý díl když už jsem u toho.
Kniha mě nachla tím stylem že jsem koukala i kolik stojí letenky do Kodaně a chtěla bych jí strašně vidět i ten zábavný park :-D
Jinak klasika romantika a takový relax při čtení který vás vtáhne do děje.
Každá postava má své kouzlo a tím jak se postupem času záčíná uvědomovat jaký byl a jak se začíná měnit .
Pro mě trochu slabší příběhově oproti Spolubidlící ta byla fajn .
Tady mi příšlo trochu přehnané co dělala babi v tom městě takhle měnit lidi snad ani není možné pro mě hodně vlezlí přístup. U Leeny to už je jiný oříšek ,nebylo to tak špané že tam trochu zápasila stím venkovským životem.
NOOOO mazec
Četla jsem kvůli výzvě a jsem ráda, knihu nebudu nijak komentovat, protOže bych se opakovala co už tu zaznělo v komentářích.
Knihu jsem četla kvůli výzvě i když je to pohádka tak splněno.
Broučka mi bylo strašně líto jak se k němu všici chovali, nevím jestli toto budu někdy dětem číst a přesně častá zmíňka o smrti jako kdyby se nechumelilo jako by to nic nebylo mi příjde pro děti moc.
Jinak příběh se mi líbil.
Četla jsem na úkor Kultiho
Byla jsem zvědavá jak to v KRASOBRUSLAŘSKÉM světě chodí a docela jsem koukala že to není žádný medík ale léta dřiny a odříkání.
Příběh byl fajne na pohodové čtení, trochu mi tam vadilo to jejích neustálé "MRKÁNÍ" na sebe a Jessiny deprese.
Ale jinak krásný romantický duet který se popstupně vyvíjí.
Miluju film, tak jsem zkusila i knihu a nezklamalo :-)
Přesně proč jsem to četla? :-D Abych dočetla serii. Tohle bylo úplně mimo mísu.
Jak osudové :-) Příběh byl fajn klasika od této spisovatelky příjemné oddechové čtení s trochou dramatu .