Turante Turante komentáře u knih

Zámky Zámky Julie Garwood

Pěkná oddychovka, ale autorka má rozhodně lepší knihy :-)

16.07.2017 3 z 5

Přechod Přechod Justin Cronin

Velice zajímavá kniha pro fanoušky upírů, i když se jich příběh zas až tak netýká. Ze začátku pomalejší rozjezd, ale od půlky už to stálo za to. A rozhodně si seženu i další dvě pokračování ;-)

11.07.2017 4 z 5

Prvorozené dítě Prvorozené dítě Jiřina Prekopová

Opravdu velice zajímavá kniha, u které si člověk uvědomí spoustu věcí. Rozhodně doporučuji přečíst každému rodiči, který plánuje nebo čeká druhé dítě.

28.06.2017 4 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Výborné zakončení celé série Stmívání, první a tato poslední kniha se mi líbila nejvíce. prostě miluji happyendy ;-)

06.04.2017 5 z 5

Cyklická žena aneb Jak využívat svůj lunární cyklus k dosažení úspěchu a naplnění Cyklická žena aneb Jak využívat svůj lunární cyklus k dosažení úspěchu a naplnění Miranda Gray

Super kniha, která dokáže člověka donutit se zamyslet sám nad sebou :-)

14.02.2017 4 z 5

Fitness diář 2017 - Moje cesta za zdravějším JÁ Fitness diář 2017 - Moje cesta za zdravějším JÁ kolektiv autorů

Opravdu skvělý diář, který inspiruje a pomáhá vám k zdravějšímu životnímu stylu. Rozhodně doporučuji!

14.01.2017 5 z 5

Výjimečná Výjimečná Kristin Cashore

Zajímavý příběh, ale hodně podobný jako u jiných Fantasy příběhů. Navíc mě mrzí, že nebude pokračování v českém překladu :-(

23.10.2016 3 z 5

Ódinovo dítě Ódinovo dítě Siri Pettersen

Kniha se zajímavým příběhem ze světa fantasy od severského autora. Četla se mi moc dobře, trochu mi vadili severské názvy, na což není můj jazyk dělaný ;-) Určitě si přečtu i další díly.

21.08.2016 4 z 5

Čtyři dohody Čtyři dohody Don Miguel Ruiz (p)

Úžasná kniha, která vám pomůže otevřít oči a žít tak, jak máte, tedy být svobodní :-)

15.08.2016 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Příběhy 12 žen jsou opravdu ze života, příběhy samy se čtou velice dobře. Mně ovšem vadila ta pesimicnost jednotlivých příběhů a taky jsem asi čekala trochu něco víc.

02.08.2016 3 z 5

Pán věže Pán věže Anthony Ryan

Opět skvělé pokračování prvniho dilu Píseň krve. Ze začátku jsem si musela zvyknout na vyprávění několika postav oproti jedné. Ale o to více to bylo zajímavé a napínavé. Ještě ze třetí díl má vyjít letos v říjnu

27.07.2016 4 z 5

Lumpové a beránci Lumpové a beránci Vladimír Pikora

Velice zajímavá a vtipně napsaná kniha o ekonomice. :-)

16.06.2016 3 z 5

Marťan Marťan Andy Weir

Opravdu úžasná kniha! Četla se sama, příběh je skvělý a miluji humor hlavní postavy :-D

26.05.2016 5 z 5

Říše snů Říše snů Kerby Rosanes

Opět úžasné omalovánky, nemůžu se od nich odtrhnout! Nádherné obrázky, ve kterých najdete skvělé detaily ;-) Mohu jen doporučit!

05.05.2016 5 z 5

Mrazivé kousnutí Mrazivé kousnutí Chloe Neill

Jako vždy, byl děj super. Vyústění celého dílu bude možná pro někoho podřadný, ale já za něj byla ráda, protože se vše dalo do pořádku ;-) Škoda jen, že na další pokračování si nějakou dobu počkáme :-(

24.04.2016 5 z 5

Až do dna Až do dna Chloe Neill

Opět skvělý díl, mně se prostě líbí všechny. Byl trochu akčnější než předchozí a byly v něm docela šokující zvraty ;-)

24.04.2016 4 z 5

Na ostří špičáku Na ostří špičáku Chloe Neill

Uff, tak tento díl mi dal zabrat, ten zvrat jsem tedy nečekala a rozhodně jsem napjatá, jak to bude pokračovat dále ;-)

06.04.2016 5 z 5

Hry o život Hry o život Suzanne Collins

Kniha se mi líbí mnohem více než film, ale zejména protože, že v knize vidím Katniss do hlavy, jak přemýšlí, co ji napadá atd. Děj pěkně plyne a nemůžu se dočkat pokračování.

21.03.2016 5 z 5

Kousnutí páteční noci Kousnutí páteční noci Chloe Neill

Opět super díl s Merit, miluji ji čím dál víc :-D Rozhodně se nemůžu dočkat pokračování!

19.03.2016 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

První dvě kapitoly mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak jsem knihu hltala jedním dechem. Příběh byl moc pěkný, bylo zajímavé sledovat, jak se někdo nějak chová venku a jak to vypadá doma. Určitě si přečtu i další knihy od autorky.

18.03.2016 4 z 5