Turante komentáře u knih
Velice zajímavá kniha pro fanoušky upírů, i když se jich příběh zas až tak netýká. Ze začátku pomalejší rozjezd, ale od půlky už to stálo za to. A rozhodně si seženu i další dvě pokračování ;-)
Opravdu velice zajímavá kniha, u které si člověk uvědomí spoustu věcí. Rozhodně doporučuji přečíst každému rodiči, který plánuje nebo čeká druhé dítě.
Výborné zakončení celé série Stmívání, první a tato poslední kniha se mi líbila nejvíce. prostě miluji happyendy ;-)
Super kniha, která dokáže člověka donutit se zamyslet sám nad sebou :-)
Opravdu skvělý diář, který inspiruje a pomáhá vám k zdravějšímu životnímu stylu. Rozhodně doporučuji!
Zajímavý příběh, ale hodně podobný jako u jiných Fantasy příběhů. Navíc mě mrzí, že nebude pokračování v českém překladu :-(
Kniha se zajímavým příběhem ze světa fantasy od severského autora. Četla se mi moc dobře, trochu mi vadili severské názvy, na což není můj jazyk dělaný ;-) Určitě si přečtu i další díly.
Úžasná kniha, která vám pomůže otevřít oči a žít tak, jak máte, tedy být svobodní :-)
Příběhy 12 žen jsou opravdu ze života, příběhy samy se čtou velice dobře. Mně ovšem vadila ta pesimicnost jednotlivých příběhů a taky jsem asi čekala trochu něco víc.
Opět skvělé pokračování prvniho dilu Píseň krve. Ze začátku jsem si musela zvyknout na vyprávění několika postav oproti jedné. Ale o to více to bylo zajímavé a napínavé. Ještě ze třetí díl má vyjít letos v říjnu
Velice zajímavá a vtipně napsaná kniha o ekonomice. :-)
Opravdu úžasná kniha! Četla se sama, příběh je skvělý a miluji humor hlavní postavy :-D
Opět úžasné omalovánky, nemůžu se od nich odtrhnout! Nádherné obrázky, ve kterých najdete skvělé detaily ;-) Mohu jen doporučit!
Jako vždy, byl děj super. Vyústění celého dílu bude možná pro někoho podřadný, ale já za něj byla ráda, protože se vše dalo do pořádku ;-) Škoda jen, že na další pokračování si nějakou dobu počkáme :-(
Opět skvělý díl, mně se prostě líbí všechny. Byl trochu akčnější než předchozí a byly v něm docela šokující zvraty ;-)
Uff, tak tento díl mi dal zabrat, ten zvrat jsem tedy nečekala a rozhodně jsem napjatá, jak to bude pokračovat dále ;-)
Kniha se mi líbí mnohem více než film, ale zejména protože, že v knize vidím Katniss do hlavy, jak přemýšlí, co ji napadá atd. Děj pěkně plyne a nemůžu se dočkat pokračování.
Opět super díl s Merit, miluji ji čím dál víc :-D Rozhodně se nemůžu dočkat pokračování!
První dvě kapitoly mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak jsem knihu hltala jedním dechem. Příběh byl moc pěkný, bylo zajímavé sledovat, jak se někdo nějak chová venku a jak to vypadá doma. Určitě si přečtu i další knihy od autorky.