Turante komentáře u knih
Joo, tak to byl zase jeden z dílů nacpaný akcí. Moc se mi líbí, jak se vyvíjí Mercyina postava.
Joo, tak to byla zase jízda, líbí se mi styl autora čím dál víc. Tak jen houšť ;)
Ha, tak tohle byla hodně dobrá a vtipná oddechová četba!
Och, krásně napsaný příběh z prostředí knihovny, krásně se mi to četlo, i mi na konci ukápla slzička.
Hmm, vůbec netuším, jak mi mohla tahle upírská knihu uniknout, protože rozhodně stojí za to. A ráda bych si přečetla i pokračování, pokud snad někdy bude.
Hmmm, moc pěkná slaďárna, a proto si přečtu i další díly.
Úžasný historický příběh, který popisuje hodně drsný život v Anglii.
Četla jsem od autorky už Zimní lidé a musím říct, že jsem se u ní bála více než u Pozvaných. Ale čte se to opravdu moc dobře, takže doporučuji.
Opět zajímavý případ, který Theo řeší. Hlavní hrdina mi je prostě sympatický. Co mi trochu vadilo bylo, že konec byl na můj vkus spíš odfláklý, hlavně když srovnám jeho chování v prvním díle. Ale četlo se mi to super a pustím se i do dalšího pokračování.
Příběh mě hned od začátku vtáhl a velice se mi líbil. Sice jsem asi od 20. kapitoly tipovala správně vraha, ale netušila jsem proč. Za mě moc pěkné čtení.
Uff, úplně mi spadl kámen ze srdce po dočtení! Mrzí mě, že to má být konec, na Amélii jsem si už zvykla a jako hrdinka se mi moc líbila. Snad si to autorka ještě rozmyslí a napíše další pokračování.
Další skvělý příběh o Amélii a jejím životě s duchy. Vždy mě příběh vtáhne tak, že knihu jen nerada odkládám a většinou ji přečtu během dne či několika dnů.
Super napsaná detektivka a úžasně sympatická hlavní hrdinka. Jen mi chybělo víc prostoru v knize právě s Marni.
Trošku slabší díl, hlavně díky nerozhodnosti hlavní hrdinky, ale rozhodně jdu i do třetího.
Příběh mě neskutečně chytil, že jsem knihu odložila až po dočtení a hned se vrhla na další díl.
Úžasná duchařská série. Přestože to měl být zřejmě závěr trilogie, vyznívá tak, že budou další díly a taky že ano. Takže vzhůru do nich ;)