Turante komentáře u knih
Příjemné pokračování prvního dílu, bylo zajímavé sledovat, jak se vyvíjí vztah mezi Jude a Cardanem. Konec byl tedy divoký a hned jsem se musela vrhnout na třetí díl.
Zajímavý příběh ze světa víl, pěkné YA čtení, příběh má spád a konec vás donutí sáhnout po pokračování.
Tak tento díl byl plný zajímavých zvratů a akcí. A ten konec? Grrrr. Jdu na další díl.
Opět super díl, který rozplétá další nitky příběhu. Velké plus za konec.
Moc se mi líbilo, jak se Cealina vyvíjela, tenhle díl byl plný objevování sebe sama.
Vážení, tak TOHLE byla vážně jízda! Za mě úžasný příběh, který mě vtáhl a nemohla jsem se odtrhnout. Maasová je s další sérií lepší a lepší. A velké plus nakladatelství za pevnou vazbu (třikrát hurá)! Hlavní hrdinku Bryce jsem si zamilovala hned od prvních stránek a Hunt, hmmm, vím koho budu vídat ve snech. Celkově se mi i moc líbí historie světa, i když počítám, že v dalších dílech se dozvíme víc. Tak se modlím, aby pokračování netrvalo moc dlouho...
Milá novela,která v sérii neurazí ani příliš nenadchne. Je hezké číst, co se stalo po válce, ale tento příběh je opravdu jen vsuvka k dalšímu dílu a pro mě opravdu jen jednohubka, ovšem moc milá jednohubka .
Krásný závěr trilogie, tleskám autorce, že to dopadlo, jak bych si to představovala.
Och,tak to se nám to pěkně rozjelo, asi začínám milovat Rhysanda. Příběh je čím dál lepší a lepší.
Tak tenhle příběh o smrtelnících a vílách mě velice zaujal a fandím Feyere, aby našla štěstí.
Četlo se to velmi dobře, děj svižně plynul a upřímně, ten konec mě dostal, takže za mě super oddechovka.
Trochu slabší díl oproti prvnímu, ale pořád vás děj vtáhne a čtete a čtete dál.
Rudá královna je zajímavý příběh o rudé a stříbrné krvi. První díl mě natolik zaujal, že jsem se hned vrhla na pokračování.
Jako joo, s mou představivostí to bylo pěkně nechutné a zaujalo mě to tak, že jsem se nemohla odtrhnout. Takže si rozhodně seženu další díl.
Jojo, Alex je mi hodně sympatický a líbí se mi, jak si umí poradit skoro za každé situace. Myslím, že tato série bude hodně dobrá, snad letos vyjde i třetí díl.
Moc dobrá detektivka, hlavní postava mi byla hned sympatická, takže jsem hned vrhla na další díl.
Moc pěkná fantasy, od které jsem se nemohla odtrhnout. Těším se na pokračování.
Trošku slabší díl skrz duchařskou tématiku, ale na druhou stranu samotný příběh vás vtáhne a doufáte v dobrý konec :D