tyzik.cejka komentáře u knih
seriál je dobrý ale knížka moc težká přesto dávám 3 hvězdy
kdybych měl hodnotit knihu dám 4 nádherně romantická a kouzelná ale přece jenom mi to na 5 ale pozor Film je super ten to zachránil děkuju
to už lidi je staré a tím to ztratilo i to kouzlo které vtom dříve možná bylo ale je to tak pro dnešní děti které se chystají číst staré nudné
po Honzíkové cestě přichází vážení děti LETADÉLKO KÁNĚ což vás pobaví není tady žadné vajčko nebojte se je tady naopak enteligentní knížka která vás bude bavit chcete vědět co zažilli čím si museli projít Pepa Vojta a Anežka fakt nuže tady máte letadélko káně super super super knížka
já se snad zábavou uchvátim doporočuju doporočuju doporočuju
super fakt doporočuju mimochodem kniha se jmenuje další příběhy a ne PROKLETÍ
ano třeba Smolíček od Boženy mi přišel taky drsný ale mě se ta kniha prostě líbí a rád jí čtu všem kdo o to poprosí a někdy u toho i slza spadne to víte Božka je v mých oblíbených a zasloužila si to kvůli chytré Horákyni jak se Honza učil latinsky o hloupém Honzovi a sůl nad zlato a tady jsou ty pohádky taky kouzelné
tak se tady takhle koukám a to mi konečně vletí do hlavy to jméno které pronásleduje už celé generace moc neumím popsat jestli celé generace mládeže dětí nebo dospělých ale když si to spojíte tak to je pro všechny u tohodle dílu je nejlepší rychlovka jak Jon povídá o dopisech
pro věřící super věřím že někdy se do nebe bud dostaneme nebo opravdu k nám všem zavítá tma
dobré počtení tak od 9 do 10 jeden rok a ta kniha už pro vás není ale je super měl by jí mít každý přečtenou
to je sranda nikdo to ještě neokomentoval a hned je to špatné ano s Hochama od řeky to nemá nic společného ani nevím proč to autor pojmenoval ale je třeba dobré na to když si chcete číst a nechcete moc přemejšlet
dva díly pohromadě u prvního dílu si se vším všudy teprv seznamujeme a ale stejně je dobrý druhý díl je o trošinku slabší ale taky je jedna z nejlepších kniha mého života doporočuji pro děti od 8-12 let