uminaa komentáře u knih
Človek musí ísť do čítania tejto knihy už s tým vedomím, že ide o červenú knižnicu ako vyšitú a nič iné od autorky v tejto sérii ani nečakať.
Ďalšia kniha od mojej obľúbenej autorky. Ešte ani raz ma Penelope nesklamala. Jej príbehy sú vždy plné romantiky.
Veľmi zaujímavé pokračovanie príbehu kartičiek. Dobrá kniha na čítanie, keď nefungujú radiátory ;)
Kniha nebola zlá, ale už si musím dať od autorky asi pauzu.
Pri tejto knihe mi vykĺzlo aj pár slzičiek. Kniha sa dobre čítala a príbeh bol naozaj zaujímavý.
A je tu posledný člen rodiny Sharpovcov ;) a môj miláčik Pinter Rozuzlenie zápletky tiahnuca sa sériou bolo pre mňa naozaj prekvapivé. Celú sériu som si veľmi užila a nie je vylúčené, že sa k sérii vrátim.
Gabriela som mala chuť párkrát prehnúť cez koleno a dať mu na zadok, ale inak bola kniha dobrá. Celkom si užívam zápletky jednotlivých párov v sérii a aj to, že sa stretávame aj s postavami z predchádzajúcich kníh série
Musím povedať, že som sa veľmi tešila na Minervin príbeh, lebo som dúfala, že sa v ňom autorka viac zmieni a priblíži práve Minervinu tvorbu. Toho som sa síce nedočkala, ale aj tak ma príbeh veľmi bavil
Prvá kniha série, ktorá sa mi naozaj veľmi páčila. Bola plná napätia, tajomstiev, náhod, humoru, a čo si budeme klamať... aj pár pekne horúcich chvíľok ;)
Rada som sa nechala vtiahnuť do deja, ktorý sa ľahko a plynulo čítal. Postavy boli sympatické od svojskej babičky Hetty, cez nie až tak konvenčného hlavného hrdinu Stonevilla, odvážnu a priamu Mariu, originálnych súrodencov Sharpových, môjho obľúbenca detektíva Pintera až po úžasne čarovného Freddyho
A čo sa mi páči na celej sérii je to, že v každej knihe nie je iba zápletka určená len a len aktuálnym hlavným hrdinom, ale aj zápletka a záhada, ktorá sa tiahne takmer celou sériu.
Je dosť možné, že časom sa ku knihám vrátim.
A opäť sa jedná o veľmi dobrý príbeh!!!
"Ukážem vám strach v hrsti prachu." P.C. Elliot
Výborná kniha!!! Podľa mňa práve to, že príbeh bol písaný formou denníka, dodáva knihe na autenticite. Hlavný hrdina mi bol sympatický a budem mu držať palce pri jeho ďalšom putovaní svetom ;)
Pri tejto knihe mi napadá len jedno - prečo by preboha niekto písal pokračovanie k ukončenému príbehu...
Táto kniha série sa mi páčila viac než prvá kniha. Autorka sa v príbehu zmieňovala o zaujímavých témach, až mi bolo ľúto, že sa o nich nerozpísala viac. Trošku ma mrzí, že autorka nenapísala viac kníh série, ktoré by lepšie a podrobnejšie vyrozprávali príbehy vedľajších postáv - Lary a Rocka, ale aj ostatných obyvateliek domu.
Myslela som si, že mojou najobľúbenejšou hrdinkou tejto série je Rowena a aj bola do doby, než som sa stretla s Catrionou. Tá mi sadla hneď a musím priznať, že mi ku koncu kvôli nej vyhŕklo pár slzičiek.
Medveď sa nezdal, ale nakoniec sa z neho vykľul naozaj rozumný a romantický partner.
Boli chvíle, kedy by som Ranulfovi a Arranovi najradšej strelila a moje sympatie voči nim naozaj dosť klesli.
Našťastie všetko dobre dopadlo a ja sa môžem vrhnúť na ďalší príbeh
Tak na túto knihu série som sa veľmi tešila. Rowena mi síce v prvej knihe zo začiatku najskôr prišla naivná a trošku "mladá", ale ku koncu knihy som ju už mala rada a pri druhej knihe som si to len potvrdila.
Čo sa týka Lachlana, tak mi trošku napínal nervy, ale našťastie to vydržali a on si kúpil trochu mojich sympatií, keď pomohol Rowene z poriadnej šlamastiky
Naopak, Ranulf mi v tejto knihe ešte viac dvíhal tlak než v predchádzajúcej knihe :(
Koniec už som vedela hneď na začiatku, ale veľmi som sa tešila na výpravu s Arranom a Mary. Išlo o príbeh Romea a Júlie vo vresovej farbe, ale našťastie nie s tragickým koncom. Veľmi som im samozrejme fandila a preklínala oba rody, že sa stavali proti ich láske a Ranulf ma pekne vytočil svojím správaním, našťastie to na konci napravil. A ešte na margo - Maryina teta a strýko si získali moje srdce