vaili

Mnohem lépe napsáno než 50 odstínů, ale proč proboha si hrdinka zase stále kouše ret a neumí jíst :)) tady toto mi kazilo celkový dojem..první půlka zajímavější druhá zbytečně natahovaná minimálně o 1/3 zkrátit. Dala bych 3 * , ale to by bylo nespravedlivé vzhledem k tomu, že to jsem dala 1.a 2. dílu 50 odstínů..a také na můj vkus moc rychlá proměna Gabriela z hajzlíka na pana dokonalého :)

O dost lepší než 1. díl..napínavá kvalitní andělská série aspoň pro mě :)

Ach jo ja tak nerada smutne knihy nebo bez dobreho konce :-) tady jsem to nevedela. Ale musim dat plny pocet..muze mi nekdo rict proc prave takove jsou nejlepsi proc za to kdyz vas rozplacou davate napriklad hvezdu navic? Proc zustanou v pameti delsi dobu? Na Emu a Dexe si jeste hodnekrat vzpomenu :-)

Stále perfektní čtení jsem zvědavá kolik dílů ještě bude tak dobrých :))

Tak asi nejlepší díl série zatím, protože zde nejsou bezdušší :) na téhle sérii si velice jednoduše vytvoříte závislost :) je to prostě dokonalá fantasy literatura :)

Pěkné, moc pěkné i jsem se pobavila, ale doufala jsem že si i pobrečím jako u hvězd, ale ne tak smutné to nebylo..škoda :))

No skvělá kniha co dodat, napínavá se skvělými zápletkami. Nechápu jak někdo může napsat červená knihovna, když na 500 strankách je všehovšudy tak 5 z nich o vztahu či sexu :))

Žhavý led nebyl vůbec žhavý jak by se mohlo zdát, ale každopádně mě kniha velice bavila a rozesmála :)

Co pořád psát stále stejně dobré jsou tu skvělé popisy, které nemáte problém si v hlavě představit :))

Tak tenhle díl si zaslouží plný počet :) tady už to bylo pořádně napínavé od začátku do konce :) a líbí se mi v knihách konec nekonec někdy bývají příběhy ukončené úplně nemožně :)

Pěkné vyvrcholení série žádné natahování a jsem ráda, že konec nebyl přeslazený :)

Že to bude až tak červená knihovna jsem nečekala :)) tak obálka mohla napovědět, ale že tady má tak vysoké hodnocení je pro mě překvapení..ale tak na odreagování dobré :)

Dobrá kniha o vampýrech, ale určitě ne pro mě nejlepší..možná to bude věkem :) pro mě například Sukuba či Bratrstvo černé dýky lepší :)

Skvělá kniha doporučuji přečíst, vtipná a zajímavá. Říkala jsem si, že to autorovi muselo trvat než dal něco takového dohromady, ale že to trvalo 5 let to by mě nenapadlo a za to dávám jednu hvězdu dolů :)) nebo ne přece jen by to chtělo zvednout hodnocení co tu má :)

Stále stejně dobré...kromě částí s bezduchými...ale tentokrát ten konec byl moc sladkej..proměnu Zsadista fakt přepískla :)

Tenhle díl mi přišel oproti minulému lepší, ale i tak 6 dílů celkem mi přijde moc na jednu hlavní zápletku.

Přečetla jsem už jen proto, abych znala konec..druhá část knihy (nějaký děj) o něco zajímavější než první ... Když jsem asi po desáté četla, že někdo někoho líbá do koutku úst měla jsem chuť proskočit oknem :)) Budu se opakovat jak u předchozích dílů .. téma, nápad skvělý zpracovaní no ne úplný děs, ale špatné..kdyby někdo seškrtal 650 stránek na půlku bylo by to o mnoho lepší nechápu jak může taková kniha projít korekturou(nebo jak se říká té poslední úpravě před tiskem). Takže pokud se Vám líbí téma doporučuji vezměte si sérii Crossfire a budete mít to samé v mnohem kvalitnějším provedení...

Jako vždy pro mě dostatečně napínavé a originální, takže dobré :)

Jako vždy perfektní detektivní román, alespoň pro mě..originální příběh, který člověk musí hned přečíst :)